Sumatriptan

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Sumatriptan kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Sumatriptan als medicijn wordt gebruikt om klachten zoals clusterhoofdpijn en vooral migraine te bestrijden. De stoffen die werking hebben in dit medicijn zorgen dat de bloedvaten in de hersenen wijder worden. Ook heeft het medicijn een uitwerking op de zenuwen in de hersenen. Het voordeel van Sumatriptan als medicijn is dat het snel kan werken. Bovendien houdt de werking ook enkele uren aan. Daardoor is het goed mogelijk om de klachten die bij flinke hoofdpijn komen goed terug te dringen. Daardoor wordt het voor patiënten draaglijker.

  • Dosering: Sumatriptan 50 mg – 100 mg
  • Prijs Sumatriptan (incl. online consult): vanaf 6 tabletten – vanaf € 73,25

Bijwerkingen van Sumatriptan

Bijwerkingen die door het gebruik van Sumatriptan kunnen optreden zijn bijvoorbeeld klachten zoals vermoeidheid of slaperigheid, duizeligheid, draaierigheid en een gevoel van zwakte. Ook kan het weleens voorkomen dat er pijn of een tintelend gevoel in verschillende delen van het lichaam ervaren kan worden. Dit kan bijvoorbeeld in de borst of de keel zijn. Blijft dit aanhouden? Bel dan een dokter voor overleg. Dat geldt ook wanneer er overgevoeligheid voor de werkzame stof blijkt te bestaan. Stop dan direct met het gebruik en raadpleeg de arts. Het is belangrijk om altijd goed de bijsluiter door te nemen!

Wanneer is Sumatriptan niet te gebruiken?

Het is verstandig om dit medicijn niet te gebruiken wanneer een zwangerschap gaande is. Ook wanneer borstvoeding wordt gegeven is het verstandiger om dit middel niet in te nemen. Ook is het zo dat bij gebruik van andere middelen tegen migraine het aan te raden is om niet te snel daarna Sumatriptan te gebruiken maar hier voldoende ruimte tussen te laten. Het is ook zo dat dit medicijn niet goed samengaat met autorijden. Wanneer er niet om het besturen van de auto heen gegaan kan, dan is het beter om dit middel niet te gebruiken.

Hoe moet dit medicijn bewaard worden?

Het is belangrijk om Sumatriptan op een droge en schone plek te bewaren. Let er daarbij op dat het medicijn niet in de zon ligt. Bij een verwarming boven een bepaald punt worden de medicijnen onbruikbaar. Ook is het belangrijk om de middelen niet in de vriezer te bewaren. Zorg er daarnaast voor dat de medicijnen altijd in de originele verpakking worden bewaard.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen