Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Propranolol migraine

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Propranolol migraine kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Propranolol als medicijn kan voor allerlei klachten worden gebruikt, maar Propranolol migraine is er natuurlijk in de eerste plaats om de ernstige hoofdpijn die bij migraine komt kijken te behandelen. Het is bijvoorbeeld ook een medicijn dat helpt bij de regeling van de bloedtoevoer en de bloeddruk. Daardoor zijn ook veel hartpatiënten gebaat bij het gebruik van dit medicijn. Om die reden wordt het zo nu en dan dus ook door de dokter bij deze patiënten voorgeschreven als onderdeel van de behandeling van hun problemen.

  • Dosering: Propranolol Migraine 10, 40 & 80 mg
  • Prijs Propranolol (incl. online consult): filmomhulde tabletten – vanaf € 51,20

Bijwerkingen van Propranolol migraine

Wanneer overgevoeligheid voor het medicijn blijkt te bestaan en allergische reacties optreden, is het belangrijk om direct te stoppen met de behandeling. Andere bijwerkingen gaan vaak vanzelf over. Klachten zijn dan: vermoeidheid, koude voeten of handen, slaapproblemen, veranderde hartslag, kortademigheid, misselijkheid, braken of diarree, meer last van blauwe plekken, soms neusbloedingen, huiduitslag, hallucinaties, concentratieproblemen, droge ogen en mond of haaruitval. De meeste van deze klachten komen zeer zelden voor bij het gebruik van Propranolol migraine. Houden de klachten wel langere tijd aan, dan is het altijd slim om even overleg te plegen met de arts hierover.

Propranolol migraine gebruik en dosering

Propranolol migraine gebruiken gaat door middel van tabletten. Deze kunnen het best worden ingenomen vlak voor de maaltijd. Het is belangrijk om de tabletten niet te kauwen. Daarna is het ook van belang om regelmaat in het gebruik aan te brengen. Dat kan bijvoorbeeld door tweemaal per dag een dosis van 40 mg te nemen. Wanneer dit niet werkt kan dit worden verhoogd tot driemaal per dag. De dosis mag de 160 mg per dag echter nooit overschrijden. Pas hier dus goed op. Het aanbrengen van regelmaat in het gebruik is van belang om het goed te laten werken.

Werkzame stoffen

Het actieve bestanddeel in Propranolol migraine is Propranolol. Dit is een zogenaamde bètablokker. Deze stof wordt ook gebruikt voor de bestrijding van allerlei andere aandoeningen. Het is een stof die een uitwerking heeft op de bloedvaten en de bloedsomloop. Daardoor kan bijvoorbeeld ook migraine worden bestreden omdat dit in belangrijke mate door de bloedvaten in de hersenen komt.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Propranolol migraine