Zithromax

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

zithromax kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Er zijn vele soorten antibiotica op de markt. Eén van die middelen is Zithromax. Toch is er een flink verschil met andere antibiotica. Het wordt vooral gebruikt om infecties aan de luchtwegen mee te bestrijden. Denk hierbij aan de longen, de keel, de luchtpijp, het middenoor en de bijholtes. Ook heeft het medicijn een werking bij andere ontstekingen. Het gaat dan om huidinfecties, geslachtsziekten (SOA), reizigersdiarree en de ziekte van Lyme door een tekenbeet. Goed gebruik is belangrijk om te zorgen dat het medicijn werkt.

  • Dosering: Zithromax 250 mg – 500 mg Azitromycine

Hoe te gebruiken

Zithromax moet in de vorm van een kuur worden gebruikt. Dit is gebruikelijk voor een antibioticum. Zo wordt gezorgd dat de bacteriën worden gedood en ook geen nieuwe kans krijgen. Een kuur kan één tot tien dagen duren. De capsules moeten meerdere keren per dag in zijn geheel worden doorgeslikt met een beetje water. Verdeel de inname zo veel mogelijk over de dag Om de drie uur bij driemaal per dag en om de twaalf uur bij twee capsules is aan te raden. Ook is vaak een lege maag wel aan te raden.

Prijs Zithromax

  • € 51,99 – 4 capsules

Dosering Zithromax

  • Zithromax 250 mg.
  • Zithromax suspensie 200mg/5ml

Bijwerkingen

Maag-darmklachten komen vrij regelmatig voor bij het gebruik van Zithromax. Dit gebeurt in één op de drie gevallen. Dit uit zich vaak in diarree. In andere gevallen kan het gaan om misselijkheid, winderigheid, maagzuur, buikpijn of verstopping. Andere bijwerkingen komen flink minder vaak voor. Dit zijn: hoofdpijn, vermoeidheid, minder zicht, minder gehoor, smaak- en reukverlies, doof, tintelend gevoel in handen en voeten, huiduitslag, verkleuring van de tanden. Zeer zelden zijn er ook psychische klachten, hartproblemen, een verminderde werking van de nieren of lever en overgevoeligheid.

Actieve bestanddelen

De werkzame stof in Zithromax is Azitromycine. Dit is de stof die zorgt dat de bacteriën die de infecties veroorzaken worden gedood. Het medicijn moet wel heroverwogen worden wanneer ook andere medicijnen die hartproblemen als bijwerking kunnen veroorzaken worden genomen. De kans wordt dan namelijk flink vergroot. Daarnaast is het niet verstandig om dit middel te nemen wanneer ook medicijnen tegen buiktyfus moeten worden genomen. Ook dit gaat niet goed samen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.