Xenical

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Wij laten zien:

Wat is Xenical?

Wanneer vermageren van groot belang voor de gezondheid is, dan kan Xenical hier een handig en bruikbaar medicijn voor zijn. Dit wordt namelijk voorgeschreven om het afslanken te bevorderen. Dit gaat niet vanzelf omdat het geen wondermiddel is. Naast het gebruik van dit medicijn is het namelijk ook van belang om een aantal andere zaken in het leven aan te passen zodat het vermageren wordt bevorderd. Wanneer dit op orde is, dan kunnen er goede resultaten met het middel worden geboekt.

  • Dosering: 120 mg orlistat
  • Prijs Xenical (incl. online consult): 84 capsules – vanaf € 126,25

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van Xenical is op zichzelf niet heel lastig. Het medicijn wordt in de vorm van een pil aangeboden. Dat betekent dus dat het in te nemen is met enkele slokken water gelijk met de drie maaltijden op de dag. Om regelmaat te verzorgen is het wel slim om elke dag hetzelfde tijdstip te nemen. Het is belangrijk om twee uur voor het gebruik van het medicijn ook een multivitamine voedingssupplement te slikken. Daarnaast is het belangrijk om een dieet te volgen dat dertig procent minder calorie-inname voorschrijft.

Hoe lang duurt het voordat Xenical effect heeft?

Deze vraag kan in het algemeen niet worden beantwoord, omdat hoe lang het duurt om af te vallen met Xenical van veel verschillende factoren kan afhangen. In de regel zouden gebruikers in de eerste 3 maanden tot 5% van hun lichaamsgewicht moeten hebben verloren. Als u blijft afvallen, kan de arts de medicijnen ook voor een langere periode van maximaal 1 of 2 jaar voorschrijven. (Bron)

Bijwerkingen

De bijwerkingen van Xenical zijn vooral maag-darmklachten, hoofdpijn en griep. Dit kan tot in dertig procent van de gevallen optreden. Ook kan het in sommige gevallen zo zijn dat het gebit wordt aangetast. U kan dan gaatjes krijgen. Daarnaast bestaat altijd de mogelijkheid tot overgevoeligheid voor de stoffen in het middel. In dat geval moet een arts worden ingeschakeld. Het is ook verstandig om een dokter te bellen wanneer de andere bijwerkingen aanhoudend zijn. Mogelijk moet dan naar een andere oplossing worden gezocht.

Dosering Xenical

  • 120 mg

Iedere Xenical capsule heeft als werkzame stof 120 mg orlistat. Dit medicijn dient u driemaal per dag bij de maaltijd innemen. Hierdoor voorkomt u eventuele misselijkheid.

Prijs Xenical capsules

  • € 114,48: 84 capsules. Bij meer capsules krijgt u korting.

Xenical ervaringen

Via Trustpilot heeft de online apotheek ene mooie score, namelijk 9/10. De reviews van de online apotheek en van het medicijn Xenical zijn meestal positief. Consumenten zijn zeer te spreken over de prijs, kwaliteit en klantenservice. Ook de levering scoort goed. Negatieve ervaringen zijn er natuurlijk ook te lezen. Soms hebben consumenten namelijk last van bijwerkingen, zoals bij ieder medicijn kan voorvallen.

Is Xenical verkrijgbaar via Kruidvat of Etos?

Xenical behoort tot de categorie receptplichtige medicijnen en is daarom niet verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het is alleen mogelijk om Xenical aan te schaffen via een gecertificeerde (online) apotheek.

Actieve bestanddelen

De werkzame stof in Xenical is Orlistat. Dit is een stof die ook in andere vermageringsmiddelen is terug te vinden. Omdat deze stof een flinke uitwerking op het lichaam kan hebben zijn de voorzorgsmaatregelen zoals deze beschreven zijn, van groot belang. Wanneer dit niet op de juiste wijze wordt gedaan, dan kunnen de bijwerkingen flink hevig optreden. Dit komt mede ook doordat er alleen een standaarddosering van dit middel bestaat.

Gezond en gegarandeerd afvallen is natuurlijk zeer belangrijk. Daarom is er veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

BMI berekenen

Let op: Als u Xenical wilt bestellen dan wordt de aanvraag alleen goedgekeurd als u een BMI van 28 of hoger heeft. Heeft u een gewichtsgerelateerde aandoening, dan is dit getal 27 of hoger (o.a. diabetes, hart-en vaatziekten). BMI berekenen kan tegenwoordig handig online.

Hoe werkt Xenical?

Xenical helpt enzymen vet af te breken en uit het lichaam te verwijderen. Het wordt niet geabsorbeerd. Voor de meeste gebruikers is dit medicijn zeer effectief als het gaat om afvallen. Maar u moet weten dat elke gebruiker anders op een medicijn kan reageren. (Bron)

Het wordt aanbevolen om Xenical te gebruiken in combinatie met een caloriearm en uitgebalanceerd dieet. Het dieet moet rijk zijn aan groenten en fruit. 30% van de calorieën moet uit verschillende vetbronnen komen. (Bron) Bovendien moet de koolhydraatinname altijd verdeeld worden over 3 maaltijden per dag. Als u het meeste uit Xenical wilt halen, vermijd dan snacks, koekjes en chocolade tussen de maaltijden door.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.