Xenical 120 mg

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Wij laten zien:

Xenical (orlistat) wordt geproduceerd door Roche en is een geneesmiddel om u te helpen gewicht te verliezen als uw arts heeft vastgesteld dat u zwaarlijvig bent, of overgewicht met extra risicofactoren voor obesitas zoals diabetes en/of verhoogde lipiden. Uw arts zal u beginnen met Xenical als dieet en lichaamsbeweging gedurende drie maanden u niet hebben geholpen om voldoende gewicht te verliezen. Dit geneesmiddel maakt deel uit van uw gewichtsverliesplan dat u samen met uw arts hebt opgesteld.

Dit geneesmiddel moet worden gebruikt in combinatie met een caloriearm dieet en een toename van uw lichamelijke activiteit. De combinatie zal u ook helpen gewicht te verliezen. Uw arts zal u begeleiden met uw gewichtsverlies programma en zal u regelmatig controleren.

  • Dosering: Xenical 120 mg.
  • Prijs Xenical 120 mg. (incl. online consult): 84 capsules – vanaf € 117,69

Ik heb geen voorschrift

Als u nog geen recept voor Xenical heeft, bezoek dan de Online Dokter. Klik hierboven op de button voor meer informatie over Xenical (Orlistat). De online dokter kan alleen een recept afgeven als uw bestelling vergezeld gaat van een geldig Brits recept van uw arts, consultant of andere medische praktijkbeoefenaar. Op de bevestigingspagina vindt u het unieke ordernummer voor het verzenden van het recept.

Xenical bijwerkingen

U dient de volledige lijst met bijwerkingen van Xenical te raadplegen op de bijsluiter die bij uw behandeling wordt geleverd. Details hierover vindt u ook op de huidige website.

Hoe Xenical in te nemen?

Neem Xenical altijd precies zoals uw arts u heeft verteld. Neem contact op met uw arts of apotheker als u niet zeker bent. De gebruikelijke dosis Xenical tablet is één capsule van 120 mg per dag bij elk van de drie hoofdmaaltijden. Het kan onmiddellijk voor, tijdens de maaltijd of tot een uur na de maaltijd worden ingenomen. De capsule moet worden ingeslikt met water.

Xenical moet worden ingenomen met een goed uitgebalanceerd, caloriearm dieet dat rijk is aan fruit en groenten en gemiddeld 30% van de calorieën uit vet bevat. Uw dagelijkse inname van vet, koolhydraten en eiwitten moet worden verdeeld over drie maaltijden. Dit betekent dat u meestal één capsule tijdens het ontbijt, één capsule tijdens de lunch en één capsule tijdens het diner inneemt. Om optimaal voordeel te behalen, vermijdt u de inname van vethoudend voedsel tussen de maaltijden, zoals koekjes, chocolade en hartige snacks. Xenical werkt alleen in aanwezigheid van voedingsvet. Als u dus een hoofdmaaltijd mist of als u een maaltijd zonder vet heeft, hoeft u Xenical niet te nemen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.