Over ons

Wij leggen uit hoe het werkt!

Welkom op Medicijndokter.com, uw toegewijde online bron voor informatie over veelvoorkomende medicijnen en behandelingen. Bij ons vindt u uitgebreide informatie over diverse klachten en aandoeningen.

Daarnaast bieden wij een selectie van de meest voorgeschreven medicijnen aan, die u eenvoudig kunt bestellen via gerenommeerde aanbieders.

Het is van cruciaal belang om uw bestelling zo snel mogelijk te ontvangen, vooral als het om medicijnen gaat. Onze partners streven er daarom altijd naar om uw bestelde geneesmiddelen zo spoedig mogelijk bij u thuis af te leveren. Alle medicijnen die u via ons bestelt, worden zorgvuldig verpakt en verzonden om de veiligheid te waarborgen.

We hebben onderzoek gedaan naar de beste leveranciers en deze speciaal voor u geselecteerd. Deze leveranciers zijn erkend en betrouwbaar.

Medicijnen online bestellen – het proces

Vul een medische vragenlijst in

Om te beginnen moet een medische vragenlijst, ook wel gezondheidsvragenlijst genoemd, worden ingevuld. Alleen dan is het voor u mogelijk om een online behandeling te starten.

Nadat u de vragenlijst naar waarheid en volledig heeft ingevuld, zal een verantwoordelijke arts uw antwoorden zorgvuldig onderzoeken. Door het invullen van de vragenlijst krijgt de verantwoordelijke arts inzicht in eventuele eerdere ziekten, uw gezondheid en uw exacte toestand. Ook tijdens de online behandeling is het belangrijk dat u uw klachten nauwkeurig omschrijft. Hier dient u uw huidige gezondheidstoestand aan te geven. Het is belangrijk dat alle informatie correct wordt verstrekt.

Selecteer de gewenste behandeling

Nu moet u de gewenste behandeling kiezen. Dit betekent dat u het gewenste medicijn het beste direct kunt zoeken via de zoekfunctie. Als u echter niet precies weet welke medicijnen u moet gebruiken, kan uw arts u ook een passende behandeling met een bepaald medicijn aanbieden. Uw arts kan u dan direct een geschikt recept voorschrijven. U kunt dit recept rechtstreeks online bij uw arts krijgen. Dit hoeft dan alleen maar doorgestuurd te worden naar de online apotheek, waar u vervolgens de medicatie moet betalen.

Verzending van de medicatie

Nadat u het adviesgesprek heeft afgerond, hoeft u alleen nog maar de verzendoptie te selecteren. Postorderapotheken zorgen ervoor dat medicijnen zo snel mogelijk worden verzonden. In de meeste gevallen duurt de levering tussen de 2 en 3 werkdagen. Dit is standaard verzending, die bovendien geheel gratis is voor patiënten. Een andere mogelijkheid is om het recept per post naar u toe te laten sturen en daarmee de gewenste medicijnen direct bij een plaatselijke apotheek op te halen.

Als u niet zeker weet welke medicijnen u moet gebruiken, zijn online artsen een uitstekende optie. Zij kunnen de juiste medicatie voor u vinden.

Belangrijk informatie voordat u geneesmiddelen koopt

Het online aanschaffen van medicijnen is tegenwoordig heel gebruikelijk. Er zijn verschillende webshops en online apotheken waar dit mogelijk is. Helaas is het niet altijd aan te raden om dit te doen. De betrouwbaarheid laat nog weleens te wensen over en nepmedicijnen en nepfacturen komen vaak voor. Daarom is het belangrijk om in ieder geval goed te weten waar u op moet letten als u een online aanbieder zoekt.

Let op deze zaken

Het is slim om in ieder geval de volgende informatie goed in u op te nemen voor u medicijnen gaat kopen. Voordat u een bestelling plaatst bent u dan goed op de hoogte. Doordat de reviews en vergelijkende onderzoek op een onafhankelijke manier zijn gedaan, zal er altijd sprake zijn van eerlijkheid en transparantie. Het gaat immers om veel meer dan de prijs alleen. Ook de medicijnen, wat deze doen, wat de gevaren zijn en welke bijkomende klachten kunnen optreden worden besproken. Al is het ook dan nog belangrijk om de bijsluiter ook te lezen.

Vragen stellen

Natuurlijk kan het zijn dat u zelfs na het lezen van de informatie op deze website nog altijd vragen hebt. Die vragen kunt u dan altijd het best aan uw eigen arts stellen. Bedenk u immers goed dat het om uw gezondheid gaat. Dit is het hoogste goed en u moet er goede zorg voor dragen. Omdat geneesmiddelen nooit zonder gevaren zijn, zeker niet wanneer u ze online koopt, is dit dus erg belangrijk. Wacht daarom nooit met vragen aan een arts.

Alles wat u moet weten

Juist omdat alle informatie die u vooraf nodig hebt hier te vinden is, is het handig om deze website als startpunt te gebruiken. Naast zoveel mogelijk informatie over de medicijnen en aanbieders, gaat het dan ook om reviews en vergelijkende onderzoeken. Zo weet u in ieder geval ook of een aanbieder betrouwbaar is. Dit maakt het natuurlijk wel zo eerlijk en veilig voor jou als consument.

Informatie verstrekken

Over de juiste informatie beschikken is essentieel voor u medicijnen koopt. Daarom is het gemakkelijk om al die informatie op één plek te kunnen vinden. Die plek is natuurlijk de bijsluiter. Dat neemt niet weg dat op deze plek ook veel goede informatie te vinden is, zoals:

  • Wat doet het middel?
  • Hoe gebruik u dit medicijn?
  • Welke bekende bijwerkingen zijn er?

Verdere relevante informatie

Door dit te doen hopen wij de consument zo goed als mogelijk te informeren over de geneesmiddelen die u wilt aanschaffen. De juiste kennis kan de doorslag geven of u een medicijn wel of niet koopt. Wij delen onze kennis over veilige middelen en veilig gebruik zodat jij het veilig kunt aanschaffen. Waarbij zoals gezegd extra informatie vragen aan uw behandelend arts of huisarts altijd aan te raden. Zeker wanneer het om medisch advies gaat.

Reviews

Op deze website zijn geen reviews van gebruikservaringen te vinden. Daarvoor is het gebruik te persoonlijk en verschillend. Wat echter wel op deze plek gevonden kan worden, is een review van elke denkbare aanbieder van de geneesmiddelen. Dit is belangrijk omdat veilig medicijnen kopen hoog in het vaandel moet staan. Wanneer een aanbieder niet levert wat beloofd wordt, dan kunt u dat hier ook lezen.

Vergelijkend onderzoek

Naast de reviews van de aanbieders op het gebied van kwaliteit, is het natuurlijk ook van belang om te weten welke kosten aan het aankopen van de medicijnen verbonden zijn. Om die reden is het dan ook slim om hier te bekijken hoe de prijzen van de verschillende betrouwbare aanbieders zich tot elkaar verhouden. Op die manier kan de goedkoopste betrouwbare aanbieder gevonden worden. Let wel op, er zijn dus wel lagere prijzen mogelijk, maar niet bij aanbieders die wij als betrouwbaar classificeren.

Mag u online geneesmiddelen kopen?

Nu vraagt u zich na al deze informatie misschien nog één ding af. Is het eigenlijk wel legaal om medicijnen online te kopen? Helaas is het zo dat hier geen sluitend antwoord op te geven is. Dit is namelijk afhankelijk van een flink aantal zaken. Wat in ieder geval met zekerheid te zeggen is, is dat u altijd een recept nodig hebt. Wanneer er dus geen recept gevraagd wordt, of consult wordt geregeld bij een arts door de aanbieder, dan is de verkoop per definitie illegaal. Dit zijn dus ook aanbieders die wij als onbetrouwbaar aanmerken. Een online consult kan wel een goede methode zijn. Aan de hand van een vragenlijst kan een arts dan bekijken of het middel geschikt is. Dit recept is bij verschillende aanbieders, waaronder de eigen apotheek, geldig.

Samenwerking

Op onze website vind u links naar onze partnerapotheken Dokteronline en Treated.

De medisch adviseur bij Dokteronline is: A. Verhoog

Bezoek deze website om te controleren dat Dokteronline legaal handelt.

De medisch adviseur van Treated is: Daniel George Atkinson

Bezoek deze website om te controleren dat Treated legaal handelt.

Treated heeft zelfs de Ecommerce Awards gewonnen: zie hier

Soms wordt er gebruik gemaakt van buitenlandse apotheken, die worden voor geschreven door een verantwoordelijke arts.

Meer weten?

Heeft u nog meer vragen over zaken die hier nog niet besproken zijn? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen. Doe dat bijvoorbeeld door het contactformulier in te vullen of door hier een reactie achter te laten. Bedenk wel dat wij geen medische adviezen kunnen verstrekken. Heeft u hier een vraag over, wend u dan tot de eigen dokter.