Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Imigran

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Imigran kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Imigran als medicijn wordt gebruikt om pijnklachten te verlichten. Het gaat specifiek om de pijn die ervaren wordt bij een aanval van migraine of clusterhoofdpijn. Dit komt omdat het medicijn als voordeel heeft dat het relatief snel werkt en relatief ook langwerkend is. In geval van een injectie al na 15 minuten. In andere gevallen, zoals tabletten gaat het om werking binnen een half uur. Het is wel belangrijk om de juiste manier van gebruik goed te begrijpen. Er zijn namelijk wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

  • Dosering: 50 mg – 100 mg – 20mg/0.1ml
  • Prijs Imigran (incl. online consult): tabletten en spray – vanaf € 66,99

Bijwerkingen van Imigran

Wanneer het gaat over de bijwerkingen van Imigran dan gaat het om pijn of een tintelend gevoel in verschillende delen van het lichaam. Andere klachten zijn duizeligheid, vermoeidheid, slaperigheid en een algeheel gevoel van zwakte. Ook opvliegers of hevig blozen kunnen voorkomen. In sommige gevallen betreft het misselijkheid en braken. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid dat er een overgevoeligheid voor de werkzame stof bestaat. Dit uit zich in allergische reacties. Wanneer dit het geval is moet direct een dokter worden geraadpleegd. Dit geldt ook wanneer de andere bijwerkingen zeer hevig of langdurig zijn.

Hoe Imigran te gebruiken?

Imigran gebruiken kan op verschillende manieren. De meest voorkomende vorm van gebruikt thuis is die van tabletten. Dit kunnen gewone tabletten of tabletten met vertraagde afgifte zijn. Deze moeten met wat water worden ingenomen op het moment dat de klachten opgemerkt worden. Ook kan worden gekozen voor een zetpil die in de anus kan worden ingebracht. Het is ook mogelijk om de tabletten te gebruiken wanneer de migraine al is losgebarsten. Let wel op, er is een maximale dosering die per 24 uur gebruikt mag worden die niet overschreden moet worden.

Stoffen in Imigran

De werkzame stof is sumatriptan. Dit is een stof die valt onder de triptan anti-migrainemiddelen. Daarmee is ook direct verklaard waarom het vooral bij migraine, maar ook bij clusterhoofdpijn ingezet kan worden. Het werkt op de zenuwen en bloedvaten in de hersenen. Daarnaast heeft de werkzame stof een uitwerking op de stoffen in hersenen die de pijn laten ervaren.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.