Naramig

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Naramig kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het medicijn Naramig helpt tegen migraine. Door het medicijn in te nemen kan een opkomende aanval van migraine worden gestopt of in ieder geval worden verminderd. Dit is te danken aan de werking die het heeft op de bloedvaten en zenuwen in de hersenen. De tabletten werken doorgaans ongeveer binnen een uur. Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat het medicijn goed wordt ingenomen. Dit heeft te maken met de bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik ervan. Het is belangrijk om dit goed in de gaten te blijven houden.

  • Dosering: 2.5 mg naratriptan (hydrochloride)
  • Prijs Naramig (incl. online consult): 2, 3, 4, 6, 12 of 18 tabletten – vanaf € 124,20

Nevenwerkingen van Naramig

De bijwerkingen van Naramig zijn belangrijk om in de gaten te houden. Bij tot wel dertig procent van de gebruikers kunnen maag-darmklachten optreden zoals bijvoorbeeld misselijkheid en braken. Eenzelfde aantal gebruikers kan te maken krijgen met duizeligheid, vermoeidheid, sufheid of slaperigheid. Het is belangrijk om dit goed in de gaten te houden omdat dit het dagelijks leven kan bemoeilijken. Zo is het bijvoorbeeld af te raden om ermee auto te rijden. Andere klachten zijn: pijn of tintelingen in het lichaam, veranderingen van de hartslag, hartkloppingen, hoofdpijn en soms allergische reacties.

Hoe is Naramig te gebruiken?

De tabletten van Naramig moeten in het geheel worden ingenomen met ongeveer een half glas water. Doe dit op het moment dat de eerste verschijnselen van de migraine optreden. Daarmee kan de aanval worden onderdrukt. Is dit niet het geval, neem dan geen tweede dosis. Er mogen maximaal twee doses per 24 uur worden ingenomen, maar alleen als er een tweede aanval optreedt, meer dan 4 uur na de eerste. Gebruik het middel alleen naar behoefte. Het is geen preventief middel tegen migraine. Dit is zeer belangrijk om te weten over dit middel.

Werkzame bestanddelen Naramig

Naramig is gebaseerd op naratriptan. Dit is één van de triptan anti-migrainemedicijnen. Het zorgt ervoor dat de bloedvaten vernauwen in de hersenen waardoor er minder last van de bloedvaten en de zenuwen ervaren zal worden. Dit is ook een manier om de prikkel van de pijn terug te dringen. Op die manier kan de hinder van de migraine worden verminderd of teniet worden gedaan.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.