Domperidon

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Domperidon kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Domperidon?

Domperidon is een medicijn dat wordt gebruikt om misselijkheid en braken te behandelen, evenals symptomen van maagklachten zoals een opgeblazen gevoel, maagpijn en een vol gevoel. Hieronder behandelen we belangrijke aspecten met betrekking tot het online kopen van dit medicijn, de prijs ervan en het proces van online bestellen. Daarnaast beantwoorden we tien veelgestelde vragen over Domperidon.

  • Dosering: 10 mg Domperidon
  • Prijs Domperidon (incl. online consult): 30 tabletten – € 46,75

Online Domperidon kopen? Dit zijn volgens ons de voordelen!

Wist u dat u voor de aanschaf van Domperidon niet naar een fysieke apotheek hoeft? U kunt dit geneesmiddel namelijk ook aanschaffen bij gecertificeerde online apotheken. Dit kan veel tijd schelen, omdat u niet langer de deur uit hoeft voor de medicatie. U bestelt simpel online en krijgt de medicatie vervolgens thuisgestuurd. Het is dus niet langer nodig om rekening te houden met de openingstijden van de fysieke apotheek. Zelfs een consult bij een arts is niet altijd meer nodig. In sommige gevallen kunt u namelijk op basis van een medische vragenlijst online uw aanvraag doen. En dan kunt u ook nog eens heel gemakkelijk de prijzen van de verschillende online apotheken vergelijken.

De online prijzen van Domperidon

Als u online medicatie zoekt, is de kans groot dat u prijsverschillen ontdekt. Prijzen kunnen verschillen en hangen onder meer af van de hoeveelheid pillen en de dosering. Houd er bij het vergelijken van prijzen wel rekening mee dat verschillende apotheken hun prijzen op verschillende manieren weergeven. Soms wordt een prijs getoond voor alleen de medicatie en worden extra kosten pas later in het bestelproces weergegeven. Bij andere apotheken wordt direct een totaalprijs getoond, waardoor u direct weet waar u wat prijs betreft aan toe bent. Via onze partnerapotheek is Domperidon verkrijgbaar vanaf € 46,75.

Medicatie bestellen? Gebruik ons online stappenplan

Heeft u nog niet eerder online medicatie bestelt? We leggen u graag uit hoe het proces werkt. Het enige dat u hoeft te doen is dit simpele stappenplan te doorlopen:

  1. Ga naar de online apotheek van uw keuze;
  2. Selecteer Domperidon in de juiste dosering en verpakking en voeg het toe aan de winkelwagen;
  3. Volg de instructies om uw bestelling af te ronden. Er wordt in ieder geval gevraagd om uw adresgegevens;
  4. Bij receptplichtige medicatie zal om een recept gevraagd worden. Dit kunt u uploaden, maar als u nog geen recept heeft is er een andere mogelijkheid: vul een online medische vragenlijst in;
  5. Een gekwalificeerd arts beoordeelt uw aanvraag;
  6. Na akkoord van de arts wordt de bestelling naar het door u opgegeven adres verzonden.

Online bestelproces Domperidon

Zo bestelt u veilig online medicatie

Het is over het algemeen veilig om Domperidon online te bestellen, mits u dit doet bij een betrouwbare en gecertificeerde online apotheek. Controleer altijd de legitimiteit van de website, lees beoordelingen van andere klanten en let er ook op dat de website beveiligd is voordat u persoonlijke informatie invoert. Schaft u receptplichtige medicatie aan, maar wordt er niet gevraagd om een recept of om het invullen van een medische vragenlijst? Wees dan voorzichtig, want dan bent u waarschijnlijk terecht gekomen op een niet-legitieme website.

Betalen voor Domperidon

Veel online apotheken zijn flexibel als het gaat om betaalmogelijkheden en bieden diverse opties aan. Zo zit er altijd een mogelijkheid tussen die bij u past. Kies bijvoorbeeld voor betaling met creditcard, betaalkaart, via iDeal of via PayPal.

Betaalmethodes Domperidon

Bijwerkingen van Domperidon

Klachten die kunnen optreden wanneer Domperidon wordt ingenomen zijn bijvoorbeeld maagklachten zoals kramp in de maag. Ook een droge mond en meer kans op gaatjes zijn mogelijk. Daarnaast kan borstvorming optreden, komt het soms voor dat er bewegingsstoornissen zijn en is er altijd een klein risico op het ervaren van allergische reacties omdat er overgevoeligheid voor de werkzame stof blijkt te bestaan. In een enkel geval kunnen er ook hartritmestoornissen optreden. Het is in het geval van allergie of hartproblemen belangrijk om snel contact te zoeken met een dokter.

Hoe is Domperidon te gebruiken?

Het gebruik van Domperidon hangt voor een klein deel af van de vorm. Er is een drank, er zijn smelttabletten en er zijn gewone tabletten. De tabletten worden ingenomen met wat water en geheel doorgeslikt. De smelttabletten moeten smelten en de rank na omschudden van het flesje direct worden ingenomen. In alle gevallen is het belangrijk om dit maximaal een kwartier tot dertig minuten voor de maaltijd te doen vanwege de snelle werking. In het geval van migraine moet het samen met de pijnstiller worden genomen op het moment dat de aanval opkomt.

Domperidon bijsluiter

Gebruiksaanwijzing en stoffen

De naam van het actieve bestanddeel is Domperidon. Deze stof stimuleert de maag en het voorste deel van de darmen. Daarmee zorgt het ervoor dat voedsel sneller door de maag en darmen beweegt. Het middel kan tot wel zes uur werken wanneer het wordt ingenomen. Bovendien gaat het direct te werk omdat het rechtstreeks in de maag komt en dus al binnen een kwartier aan de slag kan.

Vragen over Domperidon? Wij leggen het uit!

Volg bij het gebruik van medicatie de instructies van de arts goed op. Hij of zij zal bij het voorschrijven meer uitleg geven. Heeft u daarna nog vragen? Raadpleeg dan de arts of apotheker. Lees ook de bijsluiter goed door, zodat u weet wat u kunt verwachten. Om u op weg te helpen, hebben we een aantal veelgestelde vragen verzameld, die we hieronder beantwoorden.

Domperidon is een medicijn dat de bewegingen of contracties van de maag en darmen stimuleert, waardoor voedsel sneller door het spijsverteringskanaal gaat.

Domperidon wordt gebruikt voor de behandeling van misselijkheid, braken, en symptomen van maagklachten zoals een opgeblazen gevoel en maagpijn.

Kijk in de bijsluiter voor een volledig overzicht van gemelde bijwerkingen. Mogelijke bijwerkingen zijn hoofdpijn, duizeligheid, slaperigheid, buikpijn, diarree en droge mond.

Neem Domperidon in zoals voorgeschreven door uw arts, meestal 15 tot 30 minuten vóór de maaltijd en voor het slapengaan.

Wij adviseren om uw arts te raadplegen, voordat u Domperidon gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Raadpleeg uw arts voordat u Domperidon gebruikt in combinatie met andere medicijnen om mogelijke interacties te voorkomen.

De werking van Domperidon begint meestal binnen 30 minuten na inname.

Ja, gebruik Domperidon niet als u last heeft van maagbloedingen, of als u een risico loopt op een onregelmatige hartslag.

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk in, maar sla de gemiste dosis over als het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen dubbele dosis om een gemiste dosis in te halen.

Ja, er zijn verschillende alternatieve medicijnen beschikbaar voor de behandeling van misselijkheid, braken en maagklachten. Raadpleeg uw arts voor advies over welk medicijn het meest geschikt is voor uw situatie.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.