Amitriptyline

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Amitriptyline kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Amitriptyline?

Het gebruik van Amitriptyline is nuttig voor mensen die last hebben van pijnklachten. Ook mensen die problemen hebben met stemmingswisselingen of depressiviteit kunnen baat hebben bij het gebruik van dit medicijn. Aandoeningen zoals PTSS, bedplassen, maar ook migraine en ALS kunnen goed worden behandeld met behulp van dit medicijn. Omdat de klachten nogal kunnen verschillen zijn ook de bijwerkingen en gebruiksvormen soms wat verschillend. Let hier dus altijd goed op. Het effect kan bijvoorbeeld soms enkele dagen op zich laten wachten. Goed gebruik is in ieder geval altijd belangrijk.

Dit middel is alleen op recept verkrijgbaar. Als u Amitriptyline gaat gebruiken, is het belangrijk dat u altijd de aanwijzingen van uw arts opvolgt.

  • Dosering: Amitriptyline 25 milligram
  • Prijs Amitriptyline (incl. online consult): tabletten – vanaf € 51,20

Online Amitriptyline kopen

Om dit geneesmiddel te kunnen gebruiken heeft u een recept nodig. Het is echter niet altijd nodig om hiervoor een afspraak te maken bij een arts of specialist. Er zijn namelijk ook gecertificeerde online apotheken waar u deze medicatie veilig kunt aanschaffen. Gecertificeerde online apotheken bieden een service waarbij u een online medische vragenlijst invult, waarna een gekwalificeerde arts uw geschiktheid voor het medicijn beoordeelt.

Dit kost Amitriptyline online

De prijs van Amitriptyline kan variëren afhankelijk van de dosering en de hoeveelheid pillen die u koopt. Online apotheken tonen transparant de prijzen en bieden vaak kortingen bij grotere bestellingen. Houd er rekening mee dat de prijs ook kan worden beïnvloed door het merk van het medicijn. Via de partnerapotheek is het medicijn aan te schaffen vanaf 51,20 euro.

Hoe het online bestelproces werkt

Wilt u deze medicatie aanschaffen? Via de online apotheek doet u dit in een paar simpele stappen:

  1. Het online aankoopproces van Amitriptyline begint meestal met het invullen van een medische vragenlijst. Hierin vult u onder meer in welke medicatie u verder gebruikt. Het gaat hierbij niet alleen om medicatie op recept, maar ook om vrij verkrijgbare middelen en supplementen. Op basis van deze informatie kan beoordeeld worden of er sprake kan zijn van een wisselwerking. Ook over uw medische geschiedenis kunt u via de vragenlijst meer informatie geven. Dit is van belang, omdat in sommige gevallen deze medicatie niet of minder geschikt is;
  2. De vragenlijst wordt beoordeeld door een arts die vervolgens beslist of het medicijn geschikt is voor u;
  3. Na goedkeuring wordt het medicijn discreet naar uw huisadres verzonden.

Online bestelproces Amitriptyline

Veilig online bestellen

Veiligheid is een erg belangrijk aspect bij online medicijnaankopen. Gecertificeerde online apotheken werken samen met gekwalificeerde artsen. Ook gebruiken ze beveiligde verbindingen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Controleer altijd of de online apotheek licenties heeft en betrouwbaar is. Dit kunt u doen door op de website van de apotheek te zoeken naar de klikbare afdeling ´klik om te controleren of deze website legaal handelt´. Verder bieden online apotheken verschillende betaalmogelijkheden, zoals creditcard, bankoverschrijving en andere elektronische betaalmethoden.

Betaalmethodes Amitriptyline

Nevenwerkingen van Amitriptyline

Het is belangrijk om aan te geven dat de bijwerkingen van Amitriptyline flink vaak voorkomen, maar vooral in de eerste week van gebruik. Daarna neemt de klacht snel af. Het kan gaan om bijvoorbeeld sufheid, het ervaren van een droge mond, een verhoogde kans op gaatjes in het gebit, meer last van de slijmvliezen en duizeligheid. Dit betekent dus ook dat het bijvoorbeeld verstandig is om in de eerste week zaken zoals autorijden en het doen van zwaar huishoudelijk werk even uit te stellen waar dit mogelijk is. Dit is een flink stuk veiliger. Andere klachten die kunnen optreden zijn hartfalen, gewichtstoename en obstipatie.

Gebruik en dosering Amitriptyline

Amitriptyline is in capsules en in tabletten met vertraagde afgifte te krijgen. In beide gevallen moeten die in het geheel worden doorgeslikt met enkele slokken water. Dit gebeurt bij voorkeur eenmaal per dag vlak voor het slapengaan. In sommige gevallen wordt voorgeschreven om het medicijn tweemaal per dag te gebruiken. Dit medicijn wordt bij depressiviteitsklachten en pijnklachten langdurig gebruikt. Bij bedplassen is het onderdeel van de training en moet na enige tijd gestopt worden.

Werkzame stoffen in dit migraine medicijn

De stof amitriptyline is de werkzame stof die in dit medicijn met gelijke naam te vinden is. Het is een stof die behoort tot de tricyclische anti-depressiemiddelen. Dat betekent dat het een werking heeft op de stoffen die in de hersenen vrijkomen en die verantwoordelijk zijn voor de stemming of het ervaren van pijn. Door de hoeveelheid vrijgekomen stof te beheersen kan de klacht worden behandeld.

Amitriptyline bijsluiter

Veelgestelde vragen en antwoorden over Amitriptyline

Gaat u deze medicatie gebruiken? Dan kan het zijn dat u vragen heeft over het gebruik. Raadpleeg hierover een arts of apotheker. Daarnaast vindt u in de bijsluiter een volledige gebruiksaanwijzing. Hieronder staan de meest gestelde vragen over Amitriptyline, met daarbij de juiste beantwoording.

Amitriptyline is een medicijn dat behoort tot de tricyclische antidepressiva. Het wordt voornamelijk voorgeschreven voor de behandeling van depressie, maar het kan ook worden gebruikt voor andere aandoeningen, zoals angststoornissen en bepaalde vormen van pijn.

Amitriptyline beïnvloedt bepaalde chemische stoffen in de hersenen, met name neurotransmitters zoals serotonine en noradrenaline. Deze veranderingen helpen bij het herstellen van het emotionele evenwicht.

Nee, in tegenstelling tot sommige andere antidepressiva is Amitriptyline niet verslavend. Het is wel belangrijk om het medicijn zoals voorgeschreven door een arts in te nemen en niet plotseling te stoppen zonder medisch advies.

Het kan enkele weken duren voordat de volledige effecten van Amitriptyline merkbaar zijn. Het is essentieel om geduldig te zijn en ook als u nog geen effect bemerkt consistent het voorgeschreven regime te volgen.

Bijwerkingen kunnen variëren, maar veelvoorkomende bijwerkingen zijn onder meer slaperigheid, duizeligheid, droge mond en obstipatie. Neem contact op met een arts als bijwerkingen aanhouden of ernstig worden.

Het wordt over het algemeen afgeraden om alcohol te consumeren terwijl u Amitriptyline gebruikt, omdat dit de bijwerkingen kan versterken.

Nee, Amitriptyline is een receptplichtig medicijn en het mag niet zonder toezicht van een arts worden gebruikt. Online aankopen moeten altijd worden gedaan via legitieme apotheken, met een medische beoordeling.

Amitriptyline kan slaperigheid veroorzaken, dus het is belangrijk om te weten hoe het medicijn op jou van invloed is voordat u gaat autorijden. Overleg met uw arts over de veiligheid van autorijden tijdens het gebruik van Amitriptyline.

Zwangere vrouwen moeten de risico’s en voordelen van het gebruik van Amitriptyline met hun arts bespreken. Het wordt over het algemeen afgeraden tijdens borstvoeding, omdat het in de moedermelk kan terechtkomen.

Als u een dosis bent vergeten, neem deze dan zo snel mogelijk in. Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen. Als het echter bijna tijd is voor de volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga verder met uw normale schema.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.