Xyzal

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Xyzal kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Om allergieën te bestrijden is een medicijn als Xyzal vaak een goede oplossing. Het wordt gebruikt bij verschillende klachten. Het kan gaan om hooikoorts, allergie of om een ontstoken oog of neus als gevolg van een allergie en om netelroos of jeuk. Het kan per klacht verschillen hoe en hoelang het middel gebruikt moet worden. Dat hangt bovendien af van een tablet of de drank waarin de werkzame stoffen in dit medicijn verwerkt zijn. Het is dus aan te raden om hier goed op te letten zodat optimaal profijt mogelijk is.

  • Dosering: Levocetirizine Dihydrochloride 5 mg – 0,5 mg/ml
  • Prijs Xyzal (incl. online consult): 30 tabletten of flacon – vanaf € 48,99

Xyzal en bijwerkingen

Slaperigheid, sufheid en vermoeidheid komen zo nu en dan voor wanneer dit Xyzal wordt gebruikt. Dit kan betekenen dat even wat voorzichtiger in het dagelijks leven moet worden gedaan. Andere mogelijke bijwerkingen zijn hoofdpijn en duizeligheid, een droge mond of neus, maag-darmklachten, jeuk op de huid, hartkloppingen of een versnelde hartslag, opwinding, vocht vasthouden in de benen of enkels. In sommige gevallen kan het gaat om overgevoeligheid voor de werkzame stof. Wanneer deze allergie opgemerkt wordt is het beter om te stoppen met het medicijn en de arts hierover in te lichten.

Prijs Xyzal

  • 30 Tabletten – € 51,99
  • 1 Flacon – € 48,99

Gebruik en dosering Xyzal

Wanneer Xyzal in tabletvorm wordt gebruikt, dan is het van belang om de tabletten in het geheel door te slikken. Er mag niet op gekauwd worden. De regelmaat in het gebruik is afhankelijk van de mate van allergie. Bij dagelijks last is dagelijks gebruik nodig, bij aanvallen zo nu en dan geldt ook dat de inname naar behoefte is. Meestal is het slim om de tabletten in de avonduren in te nemen om zo de minste hinder van de bijwerkingen te ervaren. Dit wil nog weleens verschil maken.

  • Xyzal 5 mg
  • 1 ml bevat 0,5 mg levocetirizine dihydrochloride

Alternatieve noodbehandeling tegen ernstige allergieën nodig? Bekijk dan de EpiPen.

Actieve bestanddelen

Het actieve bestanddeel in Xyzal is levocertine. Dit is een middel dat bekendstaat als anti-allergiemedicijn. De werking van levocertine heeft betrekking op de stof histamine die het lichaam zelf aanmaakt bij allergieën. Door de werking van deze stof af te remmen kunnen de allergieklachten afnemen. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat de klachten verdwijnen en de gezondheid beter wordt.

Bijsluiter Xyzal

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen