Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Avamys

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Avamys kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Avamys?

Avamys, ook bekend als fluticasonfuroaat, is een neusspray die wordt gebruikt voor de behandeling van allergische rhinitis, waaronder symptomen zoals neuscongestie, niezen, hooikoorts en een loopneus. Met de groei van online apotheken overwegen steeds meer mensen om hun medicijnen online aan te schaffen vanwege de toegankelijkheid.

  • Dosering: Avamys 27,5 microgram fluticason
  • Prijs Avamys (incl. online consult): 1 neusspray – € 49,99

Online kopen van Avamys

Het online aanschaffen van Avamys biedt patiënten het gemak om deze neusspray vanuit huis te bestellen, zonder de noodzaak van een bezoek aan een fysieke apotheek. Dit kan met name handig zijn voor mensen met allergieën die hun symptomen snel en efficiënt willen behandelen. Maar ook wanneer u simpelweg geen tijd kan vrijmaken om naar een arts of apotheek te gaan, is dit een interessante optie.

Dit kost Avamys online

De kosten van Avamys kunnen variëren tussen verschillende online apotheken. Het is slim om prijzen te vergelijken en eventuele kortingen of aanbiedingen te onderzoeken. Sommige online apotheken bieden mogelijk ook generieke versies van Avamys aan, wat de kosten kan verlagen. Let bij het vergelijken van prijzen ook goed op wat er wel en niet bij de prijzen inbegrepen zit. Avamys is online beschikbaar voor een bedrag van 49,99 euro. Die prijs is dan inclusief verzending van de medicatie en de kosten van een eventueel benodigd medisch consult.

Online Avamys bestellen in een paar stappen

Wilt u Avamys online bestellen? Dat doet u simpel in een paar stappen:

  1. Selecteer Avamys in de online apotheek van uw keuze en vermeld de juiste dosering;
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in;
  3. Heeft u al een recept? Dan kunt u deze uploaden. Heeft u dat nog niet? Dan kunt u een medische vragenlijst invullen;
  4. Een gekwalificeerd arts beoordeelt uw aanvraag;
  5. Is de arts akkoord? Dan wordt de verzending geregeld en ontvangt u de medicatie snel thuis.

Online bestelproces Avamys

Veilig online medicatie bestellen

Veiligheid is belangrijk bij het online kopen van medicijnen. Kies altijd voor erkende online apotheken die voldoen aan de nodige regelgeving. Dit kunt u nakijken via aanbiedersmedicijnen.nl, een website van de rijksoverheid. Controleer ook of de website beveiligd is (het webadres begint dan met https in plaats van http) en lees beoordelingen van andere gebruikers om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Online betalen voor Avamys

Online apotheken bieden meestal verschillende betaalmethoden aan. Denk bijvoorbeeld aan betaling met creditcard, via iDeal of via bankoverschrijving. Het is belangrijk om een veilige betaalmethode te kiezen en erop te letten dat persoonlijke gegevens tijdens het betalingsproces worden beschermd.

Betaalmethodes Avamys

De bijwerkingen van Avamys

Het gebruik van Avamys gaat in veel gevallen gepaard met neusbloedingen. Dit heeft te maken met het feit dat er een periode van gewenning aan de spray of druppels nodig is. Wanneer dit het geval is, dan zullen de bloedingen ook over gaan. Wanneer dit niet het geval is, dan is het belangrijk om met de arts te overleggen hierover. Dat geldt ook blij langdurig aanhouden van klachten als: zweertjes in de neus, hoofdpijn, infecties in de neus of het oog, overgevoeligheid en allergische klachten. Mensen met groene staar of grijze staar moeten ook extra opletten.

Avamys bijsluiter

Hoe is dit middel Avamys te gebruiken

Het is voordat Svamys gebruikt wordt altijd belangrijk om even de neus te sluiten. Wanneer de spray is voorgeschreven, Dan is het de bedoeling om de tuit in een neusgat te brengen en direct gericht eenmaal te spuiten. Bij gebruik van de druppels moet de ampul worden ingebracht en lichtjes worden gedrukt om druppels in te brengen. Doe dit in voorovergebogen stand en blijf even zo staan. Doe dit bij voorkeur ’s ochtends. Soms moet dit tweemaal per dag. Het gebruikt duurt meestal enkele weken, in het geval van hooikoorts duurt het zolang als het hooikoortsseizoen.

Op zoek naar een noodbehandeling tegen ernstige allergieën? Dan kunt u hier de EpiPen vinden.

Dosering Avamys

  • 27,5 µg Fluticasone Furoate

Elke spray in de verpakking bevat 27,5 microgram aan fluticason. Een keer per dag tweemaal inspuiten in ieder neusgat gedurende de voorgeschreven periode door de arts.

Prijs Avamys

  • 1 neusspray – € 49,99

Werkzame stoffen in Avamys

Avamys spray of druppels draaien om dezelfde werkzame stof. Het actieve bestanddeel is fluticason in de neus. Fluticason is een bijnierschorshormoon. Dit wordt ook wel een corticosteroïde genoemd. Dit betekent dat het ontstekingsremmend werkt. De werking begint al na een dag, maar is vaak pas na enkele dagen tot een week voor het eerst echt merkbaar.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Avamys

Wanneer u nieuwe medicatie gaat gebruiken, is de kans groot dat u vragen heeft over het gebruik, de dosering of eventuele bijwerkingen. Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen en daarbij horende antwoorden. Voor meer informatie kunt u ook de arts of apotheker raadplegen. Of kijk in de bijsluiter, waarin u onder meer een volledige gebruiksaanwijzing kan vinden.

Avamys is een neusspray die fluticasonfuroaat bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van allergische rhinitis, waaronder symptomen zoals neuscongestie, niezen en een loopneus.

Avamys behoort tot de klasse corticosteroïden en werkt door ontstekingen in de neus te verminderen, waardoor de symptomen van allergische rhinitis worden verlicht.

Hoewel individuele reacties variëren, kunnen sommige mensen binnen enkele dagen verbetering ervaren. Het kan enkele weken duren voordat het maximale effect merkbaar is.

Het gebruik van Avamys tijdens de zwangerschap moet worden besproken met een arts. Hij of zij kan beoordelen of u de medicatie veilig kunt gebruiken.

Het is belangrijk om met uw arts te overleggen voordat u Avamys gebruikt tijdens het geven van borstvoeding.

De dosering en frequentie worden door een arts bepaald op basis van uw symptomen en behoeften. Volg altijd het voorschrift van uw arts.

Enkele mogelijke bijwerkingen zijn neusbloedingen, irritatie van de neus en keelpijn. Raadpleeg uw arts als u zich zorgen maakt over bijwerkingen.

Ja, Avamys is vaak beschikbaar bij online apotheken, maar zorg ervoor dat u het koopt bij betrouwbare en gecertificeerde websites.

U moet Avamys blijven gebruiken zolang uw arts het aanbeveelt. Stop niet met de behandeling zonder advies van uw arts.

Er zijn geen bekende interacties tussen Avamys en alcohol, maar het is altijd raadzaam dit met uw arts te bespreken, vooral als u ook andere medicatie gebruikt.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen