Emerade

Online Apotheek

Nederland

Emerade kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Emerade?

Emerade is een epinefrine-auto-injector die wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige allergische reacties, zoals anafylaxie. Bent u op zoek naar informatie over het online kopen van Emerade, de prijzen, het online bestelproces, of over de gebruiksaanwijzing van dit geneesmiddel? We vertellen u er graag meer over en beantwoorden veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en over de veilige online aanschaf ervan.

  • Dosering: 300 mcg. of 500 mcg. Adrenaline Tartrate
  • Prijs Emerade (incl. online consult): injectiepen – vanaf € 49,00

Emerade online kopen? Dit zijn volgens ons de voordelen

Het is niet langer nodig om voor het aanschaffen van medicatie de deur uit te gaan, want veel geneesmiddelen kunnen tegenwoordig online besteld en thuisbezorgd worden. Dit kan heel praktisch zijn, zeker wanneer u doorgaans geen tijd heeft om rekening te houden met de openingstijden van de lokale apotheken. Ook wanneer u veel hinder ondervindt van een aandoening, waardoor het lastig is om naar buiten te gaan, is online aanschaf een uitkomst.

Online bestelproces Emerade

Online prijzen van Emerade

Het is de moeite waard om de prijzen voor Emerade bij de verschillende aanbieders te vergelijken. Dat is online ook simpel en hoeft weinig tijd te kosten. We adviseren wel om goed te kijken naar welke prijzen u vergelijkt. De weergave verschilt namelijk per aanbieder. Sommige aanbieders laten een basisprijs zien voor de medicatie, waarna eventuele extra kosten pas tijdens het bestelproces naar voren komen. Andere aanbieders tonen direct een totaalprijs. Het is belangrijk om de verschillen tussen die twee weergaves mee te nemen, zodat u een goed beeld krijgt van de prijs.

Online medicatie bestellen? Volg ons handige stappenplan

Online medicatie bestellen is niet moeilijk, maar wanneer u dit nog niet eerder heeft gedaan is het prettig om een stappenplan te hebben. We adviseren om de volgende stappen te doorlopen:

  1. Kijk eerst bij welke aanbieder u de medicatie wilt bestellen;
  2. Voeg de medicatie op de website van de gekozen aanbieder toe aan het winkelmandje;
  3. Rond de bestelling af door uw gegevens in te vullen en te betalen;
  4. Bij receptplichtige medicatie zal om het uploaden van een recept gevraagd worden. Heeft u dit nog niet? Dan is het soms mogelijk om een voorschrift te verkrijgen door het invullen van een medische vragenlijst. Hierin geeft u meer informatie over uw medische geschiedenis en huidige medicijngebruik;
  5. Een gekwalificeerd arts beoordeelt uw aanvraag. Na akkoord wordt de medicatie naar u verzonden.

Betaalmethodes Emerade

Zo veilig is online medicatie bestellen

Online aanschaf van medicatie is doorgaans veilig, maar het is belangrijk om Emerade alleen te kopen bij erkende online apotheken. Zo worden de authenticiteit en kwaliteit van het geneesmiddel gewaarborgd. Controleer de legitimiteit van de website en lees beoordelingen van andere klanten, zodat u een beeld krijgt van de kwaliteit en betrouwbaarheid. Let er ook op dat de website beveiligd is, voordat u persoonlijke informatie invoert.

Verschillende online betaalmethoden

Online apotheken accepteren doorgaans verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, betaalpassen, PayPal en bankoverschrijvingen. Kies een betaalmethode die u goed kent en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Wat zijn de bijwerkingen van Emerade?

Bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van dit medicijn zijn bijvoorbeeld klachten met betrekking tot het hart. Zo kunnen er pijn op de borst, hartkloppingen en een versnelde hartslag optreden. Patiënten die last hebben van angina, ook wel bekend als hartkramp, kunnen een aanval uitlokken door dit middel te gebruiken. Andere klachten zijn bijvoorbeeld zweten, trillen, misselijkheid en soms nervositeit. Ook bleke vingers en tenen kunnen voorkomen. Wanneer de bijwerkingen langere tijd blijven aanhouden is het van belang om dit met een dokter te bespreken. In zulke gevallen kunnen er maatregelen genomen moeten worden.

Hoe is Emerade te gebruiken?

Het gebruik van het medicijn Emerade gebeurt door middel van een injectie. Deze moet in hert bovenbeen in de bovenbeenader worden ingespoten. In geval van nood kan dit ook door de kleding heen. Dit kan ook door iemand anders gedaan worden. Bel altijd direct na het inspuiten ook een ambulance om deze te waarschuwen. De injectie zal maar tijdelijk werken en in de tussentijd moeten de dokter of het medisch personeel zorgen voor een blijvende oplossing voor de problemen die zijn opgetreden. Het kan soms zijn dat een enkele injectie onvoldoende werkt. In dat geval is het na 5 tot 10 minuten mogelijk om nog een injectie toe te dienen.

Bijsluiter Emerade

Dosering Emerade

Adrenaline Tartrate

  • Emerade 300 mcg
  • Emerade 500 mcg

Prijs Emerade injectiepen

  • 1 injectiepen € 49,00

Werkzame ingrediënten

Emerade draait om adrenaline. Dit is de stof die zorgt voor vernauwing van de bloedvaten en een verhoging van de hartslag. Het is ook een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Dit is dan ook de reden waarom de stof al in 3 tot 5 minuten na het injecteren al kan gaan werken.

Alternatieve noodbehandeling tegen ernstige allergieën: de EpiPen.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Emerade

Bij vragen over het gebruik van Emerade, raden we aan uw arts of apotheker te raadplegen. Uw arts zal bij het voorschrijven van de medicatie ook gebruiksinstructies geven. Volg die instructies altijd goed op. Heeft u nog vragen over het gebruik? Bekijk dan ook eens onderstaande lijst met veelgestelde vragen over het gebruik van Emerade en het online bestelproces.

Emerade is een epinefrine-auto-injector die wordt gebruikt om ernstige allergische reacties te behandelen door de luchtwegen te openen en de bloeddruk te verhogen.

Volg de instructies van uw arts nauwkeurig op. Emerade moet direct in de spier van de dij worden geïnjecteerd tijdens een ernstige allergische reactie.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer hartkloppingen, hoofdpijn, duizeligheid en angst.

Emerade is verkrijgbaar bij diverse online aanbieders. Het is de moeite waard om het online aanbod te bekijken.

Doorgaans heeft u een recept nodig voor dit geneesmiddel, maar soms is het mogelijk om bij de online aanbieder een medische vragenlijst in te vullen. Uw arts beoordeelt dan uw aanvraag, om te bekijken of de medicatie voor u geschikt is.

De levertijden van medicatie verschillen per aanbieder. Doorgaans worden bestellingen binnen een paar werkdagen verzonden. Voor specifieke levertijden raden we aan bij de specifieke aanbieder te informeren.

Emerade begint meestal binnen enkele minuten te werken na injectie.

Raadpleeg uw arts voordat u Emerade gebruikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt, omdat sommige medicijnen de werking van Emerade kunnen beïnvloeden.

Als u online medicatie aanschaft, wordt de medicatie in discrete verpakking naar u verzonden. Aan de buitenkant van de verpakking is niet te zien wat u heeft besteld en dat het om medicatie gaat.

Emerade moet worden gebruikt bij de eerste tekenen van een ernstige allergische reactie. Neem contact op met medische hulp als u de injectie niet kunt toedienen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.