Acarizax

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Acarizax Allergie
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Acarizax?

Acarizax is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van huisstofmijtallergie. Het bevat gestandaardiseerde hoeveelheden extracten van huisstofmijten en wordt toegediend als sublinguale immunotherapie (SLIT), wat betekent dat het onder de tong wordt toegediend. Acarizax is een middel dat verkrijgbaar is via de online apotheek.

 • Dosering: 1 lyofilisaat (smelttablet) is 12 SQ-HDM
 • Prijs Acarizax (incl. online consult): smelttabletten – vanaf € 48,50

Acarizax online kopen – hoe werkt het?

Het online kopen van medicijnen, zoals Azaricax, kan een handige optie zijn voor als u de deur niet uit wilt of kunt, of daar simpelweg geen tijd voor heeft. Het is van belang dat u geneesmiddelen alleen aanschaft via betrouwbare, gecertificeerde apotheken.

Productinformatie en prijs

Voordat u overgaat tot aankoop, is het essentieel om voldoende informatie over Azaricax te verzamelen. Online kunt u meer info vinden over onder meer de samenstelling, mogelijke doseringen en bijwerkingen die kunnen voorkomen. De prijs van het product kan variëren tussen verschillende online apotheken. Via onze partners is het product te verkrijgen vanaf € 48,50.

Hoe werkt het online bestelproces?

Wilt u deze medicatie online bestellen? Hiervoor hoeft u slechts een paar stappen te doorlopen:

 • Zoek het gewenste middel op in de gecertificeerde online apotheek. Daarbij wordt ook informatie verstrekt over mogelijke doseringen en sterkte;
 • Om te kunnen beoordelen of deze medicatie geschikt voor u is, dient u een online medische vragenlijst in te vullen. Hierin worden bijvoorbeeld vragen gesteld over uw medische historie en uw medicijnengebruik;
 • Een gekwalificeerd arts beoordeelt uw aanvraag op basis van de door u gegeven informatie;
 • Is de arts akkoord met uw aanvraag? Dan wordt de bestelling direct voor u in orde gemaakt;
 • U krijgt de medicatie binnen een paar werkdagen thuisbezorgd.

Online bestelproces Acarizax

Veiligheid bij online bestellen

Veiligheid is van het grootste belang bij online aankopen van medicijnen. Kies daarom altijd voor gecertificeerde online apotheken die voldoen aan de wettelijke normen en voorschriften. Controleer of de apotheek een vergunning heeft en bekijk recensies van andere gebruikers om de betrouwbaarheid te beoordelen. Online apotheken bieden verschillende betaalopties. Gangbare methoden zijn creditcards, bankoverschrijvingen of online betaaldiensten. Zorg ervoor dat de website beveiligd is met versleutelingstechnologie (HTTPS) bij het invoeren van betaalgegevens. Zo weet u zeker dat er een beveiligde verbinding tot stand is gekomen.

Betaalmethodes Acarizax

 

Waar wordt Acarizax voor gebruikt?

Bent u allergisch voor huisstofmijten? Dan kan de arts u dit middel voorschrijven. Een allergie kunt u aan diverse symptomen herkennen, waaronder:

 • Geïrriteerd oogslijmvlies, waardoor u last heeft van ontstoken ogen of ogen die jeuken en tranen;
 • Een ontstoken neusslijmvlies, wat ook wel allergische rhinitis wordt genoemd. U kunt hierdoor bijvoorbeeld last hebben van een verstopte neus of een loopneus;
 • Ook irritatie in keel of mond kan voorkomen. Dit kan zich uiten in een branderig gevoel of in jeuk;
 • Ook in de lagere luchtwegen kunnen klachten ontstaan, zoals benauwdheid.

Ook klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid kunnen ontstaan door een allergische reactie op de huisstofmijt. Omdat deze klachten ook andere oorzaken kunnen hebben, kan het lastig zijn om dan de exacte oorzaak vast te stellen. Lijken de klachten door huisstofmijt te ontstaan? Dan kan Acarizax gebruikt gaan worden.

Zo gebruikt u Acarizax

Acarizax wordt geleverd als smelttabletten, die u als volgt kunt gebruiken:

 • De tabletjes zijn heel zacht, daarom is het van belang dat u deze voorzichtig uit de verpakking haalt. Zorg hierbij voor droge handen;
 • Plaats het tabletje onder de tong en zorg ervoor dat u gedurende 1 minuut niet slikt;
 • Drinkt of eet niets de eerste 5 minuten na inname van de tablet.

Houd er rekening mee dat het 8 tot 14 weken kan duren voordat u verbetering opmerkt. Dit middel dient dan ook langdurig gebruikt te worden.

Mogelijke bijwerkingen Acarizax

Wanneer u dit geneesmiddel voor het eerst gebruikt, is het belangrijk om het eerste half uur onder toezicht te blijven van de arts. De medicatie kan namelijk in sommige gevallen een heftige reactie veroorzaken. Ook minder ernstige bijwerkingen kunnen voorkomen. Denk dan aan bijvoorbeeld jeuk in oren, ogen, of de mond en aan luchtweginfecties. Overleg met uw arts wanneer u veel last heeft van de bijwerkingen.

Bijsluiter Acarizax

Veelgestelde vragen over Acarizax

Heeft u een vraag over Acarizax of over het gebruik of de werking van dit middel? Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen.

Acarizax werkt door het immuunsysteem geleidelijk aan kleine hoeveelheden huisstofmijtallergenen te laten wennen, waardoor het overgevoelige immuunsysteem minder sterk reageert op deze allergenen. Dit kan de symptomen van huisstofmijtallergie verminderen.

Acarizax wordt specifiek gebruikt voor de behandeling van allergieën veroorzaakt door huisstofmijten. Deze allergie kan symptomen veroorzaken zoals niezen, jeukende ogen, loopneus en ademhalingsproblemen.

Acarizax wordt sublinguaal ingenomen, wat betekent dat de tablet onder de tong wordt geplaatst en daar moet oplossen. Het is belangrijk om de instructies van de arts daarbij nauwkeurig op te volgen.

De duur van de behandeling met Acarizax kan variëren afhankelijk van de ernst van de allergie en de reactie van het individu op de behandeling. Dit wordt bepaald door de behandelend arts.

Acarizax wordt vaak gestart vóór het allergieseizoen. Het is belangrijk om de behandeling te beginnen volgens de aanwijzingen van de arts, meestal enkele maanden voor de verwachte blootstelling aan huisstofmijten.

Net als bij elk medicijn kunnen bijwerkingen optreden. Veel voorkomende bijwerkingen van Acarizax zijn lokale reacties zoals jeuk, of zwelling onder de tong. Ernstige allergische reacties zijn echter zeldzaam. Ervaart u een ernstige reactie? Zoek dan direct medische hulp.

Acarizax is mogelijk niet geschikt voor mensen met bepaalde medische aandoeningen. Het is belangrijk om de arts te informeren over de volledige medische geschiedenis, inclusief allergieën en lopende behandelingen.

Acarizax is meestal alleen verkrijgbaar op voorschrift van een arts. Online aankoop kan mogelijk zijn via gecertificeerde online apotheken. U kunt dan een online medische vragenlijst invullen, waarna een gekwalificeerd arts uw aanvraag beoordeelt.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen