Flagyl

Online Apotheek

Nederland

Flagyl kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Flagyl?

Flagyl, ook bekend onder de generieke naam metronidazol, is een antibioticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties, parasitaire infecties en sommige seksueel overdraagbare aandoeningen. Bent u op zoek naar specifieke informatie over dit geneesmiddel of over de online aanschaf hiervan? In dit artikel beantwoorden wij de vragen hierover.

  • Dosering: Flagyl 400 mg Metronidazole (2 tabletten per dag)
  • Prijs Flagyl (incl. online consult): 14 Pillen – € 63,75

Flagyl online kopen: dit zijn volgens ons de voordelen

Als u gewend bent om medicatie aan te schaffen via de lokale apotheek, kan het even wennen zijn deze online te bestellen. Online aanschaf heeft echter veel voordelen. Uit ons onderzoek blijkt dat vooral de flexibiliteit hiervan erg gewaardeerd wordt. U bestelt namelijk op het moment dat dit u het beste uitkomt, of dit nu ’s morgens vroeg is of midden in de nacht. U hoeft dus niet langer rekening te houden met openingstijdens van de lokale aanbieders. Ook hoeft u niet langer de deur uit om medicatie aan te schaffen. Het bestelproces vindt namelijk volledig online plaats, waarna u de medicatie krijgt thuisbezorgd. En dan is het vergelijken van prijzen en kwaliteit tussen verschillende aanbieders ook nog eens een stuk makkelijker online.

Online prijzen van Flagyl

Goed om te weten: de prijs van Flagyl kan variëren afhankelijk van de online apotheek, de dosering en de verpakking. Het is om die reden de moeite waard om prijzen te vergelijken. We adviseren om daarbij wel rekening te houden met verschillen in prijsopbouw. Sommige aanbieders tonen in eerste instantie een prijs voor alleen de medicatie, terwijl andere direct een totaalprijs inclusief bijkomende kosten laten zien. Het is dus belangrijk om de juiste prijzen te vergelijken.

Handleiding: zo bestelt u medicatie online

Overweegt u Flagyl online aan te schaffen? Als u nog weinig ervaring heeft met online aanschaf van medicatie, kan het volgende stappenplan handig zijn om bij de hand te houden:

  1. Maak eerst een keuze wat betreft aanbieder;
  2. Ga naar de website van de betreffende aanbieder en zoek daar Flagyl;
  3. Voeg de juiste hoeveelheid en dosering Flagyl toe aan het winkelmandje;
  4. Door uw gegevens in te vullen en te betalen rond u uw bestelling af;
  5. Bij medicatie waar een recept voor nodig is, zoals Flagyl, zal worden gevraagd om het uploaden van een recept. Heeft u dit nog niet? Dan is het soms mogelijk om de medicatie aan te vragen op basis van een online medische vragenlijst;
  6. Na akkoord van een arts wordt de medicatie direct naar u verzonden.

Online bestelproces Flagyl

Veilig online bestellen? Dit zijn onze tips!

Online medicatie bestellen is veilig, maar het is wel aan te raden om op een aantal veiligheidszaken te letten. Het is bijvoorbeeld belangrijk om Flagyl alleen te kopen bij betrouwbare online apotheken, om de echtheid en kwaliteit van het medicijn te waarborgen. U kunt zelf de vergunning van een apotheek checken via een website van de overheid. Klik hiervoor op het groen-witte logo op de website van de aanbieder. Dan komt u direct op de juiste website. Ook raden we aan om beoordelingen van andere klanten te lezen, zodat u meer te weten komt over de ervaren veiligheid en kwaliteit. En let erop dat de website beveiligd is voordat u persoonlijke informatie invoert.

Online betalen voor Flagyl

Online apotheken accepteren doorgaans verschillende betaalmethoden en dat is een extra voordeel ten opzichte van lokale apotheken. Kies bijvoorbeeld voor betaling met creditcard, via PayPal of met iDeal. Kies wel altijd voor een betaalmethode die u goed kent en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Betaalmethodes Flagyl

Bijwerkingen Flagyl

Flagyl kent verschillende bijwerkingen. Van al die bijwerkingen komt last van hoofdpijn het meest voor. Dit gebeurt in ongeveer één op de drie gevallen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat maag-darmklachten in de vorm van misselijkheid, buikpijn, braken of diarree voorkomen. Minder vaak komen klachten als een metaalsmaak in de mond, een verminderde eetlust, duizeligheid en soms flauwvallen voor. Zeldzaam zijn klachten als allergie voor de werkzame stof, het ervaren van hartritmestoornissen en het opspelen van aandoeningen aan de hersenen. Deze laatste klachten zijn wel reden om direct de arts in te schakelen.

Een alternatief medicijn is Condyline.

Het gebruik van het medicijn Flagyl

Het medicijn Flagyl gebruiken doet u altijd in kuurvorm. Dat betekent dus dat slechts gedurende een vastgestelde periode van enkele dagen tot maximaal twee weken, dagelijks één of meerdere innamemomenten van het medicijn bestaan. Dit is nodig om de bacteriën volledig te doden. De tabletten kunnen met enkele slokken water worden ingenomen en de innamemomenten moeten gelijkelijk over de dag verdeeld worden. Regelmaat is belangrijk, maar mocht een dosis worden vergeten, dan moet deze helemaal aan het einde van de kuur alsnog worden ingehaald. Zo worden de bacteriën volledig gedood.

Flagyl bijsluiter

Actieve onderdelen

De actieve stof die in Flagyl zit luistert naar de naam metronidazol. Dit is het antibioticum dat de eencellige parasieten en de bacteriën doodt bij bijvoorbeeld een SOA. Er zitten verder geen werkzame stoffen in het medicijn. Wel is het zo dat er andere stoffen die als hulpstoffen dienen, vooral om de actieve bestanddelen in medicijnvorm te gieten, worden toegepast. Deze stoffen hebben geen genezende uitwerking op het lichaam.

Vragen over Flagyl? Wij beantwoorden ze graag!

Als u vragen heeft over het gebruik van Flagyl, raden we aan om contact op te nemen met de arts of apotheker. Sommige vragen worden vaker gesteld. Deze hebben wij verzameld en voor u beantwoord. Hieronder vindt u ook meer informatie over het online bestellen van Flagyl.

Flagyl is een antibioticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële en parasitaire infecties, zoals vaginale infecties, gastro-intestinale infecties en sommige seksueel overdraagbare aandoeningen.

Volg de instructies van uw arts voor het juiste gebruik van Flagyl. Neem het medicijn zoals voorgeschreven en maak de kuur af, zelfs als uw symptomen verbeteren.

Mogelijke bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, diarree, duizeligheid en hoofdpijn. Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Dit geneesmiddel is beschikbaar via diverse online aanbieders.

We adviseren om Flagyl alleen aan te schaffen via gecertificeerde online apotheken. Deze apotheken hebben een vergunning, waardoor de veiligheid en kwaliteit gewaarborgd wordt.

De online prijzen voor Flagyl verschillen per aanbieder. Ook dosering en hoeveelheid kunnen van invloed zijn op de prijs.

De levertijden voor Flagyl kunnen verschillen per aanbieder. We raden aan om voor specifieke levertijden bij de aanbieder te informeren. Doorgaans duurt levering een aantal werkdagen.

Het wordt over het algemeen afgeraden om alcohol te drinken tijdens het gebruik van Flagyl, omdat het bijwerkingen zoals misselijkheid en braken kan verergeren.

Raadpleeg uw arts voordat u Flagyl gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat het medicijn mogelijk schadelijk kan zijn voor de foetus of de baby.

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk in, tenzij het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen dubbele dosis om een gemiste dosis in te halen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.