Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Condyline

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Condyline kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Condyline?

Condyline is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen, zoals genitale wratten. Voordat u Condyline overweegt, is het belangrijk om alle relevante informatie te kennen, van het online kopen van het medicijn tot veelgestelde vragen over het gebruik ervan.

 • Dosering: 0,5% podofyllotoxine

De voordelen van online Condyline kopen

Condyline is verkrijgbaar bij fysieke apotheken, wanneer u beschikt over een doktersvoorschrift. Tegenwoordig zijn er echter ook mogelijkheden om dit geneesmiddel veilig online aan te schaffen. Dit betekent dat u voor de aanschaf van medicatie de deur niet uit hoeft. Het bestelproces vindt volledig online plaats en de medicatie wordt bij u thuisbezorgd, in een discrete verpakking. Dat is praktisch, zeker als u doordeweeks druk bent en geen tijd hebt voor een bezoek aan de fysieke apotheek. Zelfs een doktersconsult is niet altijd nodig, doordat op basis van een medische vragenlijst een gekwalificeerd arts van de online apotheek vaak kan beoordelen of medicatie voor u geschikt is.

Dit kost Condyline online

Als u online prijzen vergelijkt bij diverse aanbieders, zal opvallen dat er prijsverschillen zijn. Het is dus de moeite waard om hier op te letten. Daarbij is het wel belangrijk om te weten dat de prijsopbouw bij de diverse apotheken verschillend kan zijn. Bij sommige wordt de prijs voor alleen de medicatie weergegeven, terwijl u bij andere direct een totaalprijs ziet voor de medicatie, inclusief verzendkosten en mogelijk medisch consult. Condyline is beschikbaar voor een totaalprijs vanaf 66,00.

Online medicatie bestellen? Gebruik ons handige stappenplan!

Heeft u nog niet eerder medicatie online besteld? Dan adviseren wij u onderstaand stappenplan te doorlopen. Online medicatie bestellen is zo simpel en snel geregeld:

  1. Ga naar de online apotheek van uw keuze;
  2. Selecteer Condyline in de juiste hoeveelheid en dosering;
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in;
  4. Upload een doktersvoorschrift als hierom gevraagd wordt. Heeft u dat niet? Kijk dan of het mogelijk is om een medische vragenlijst in te vullen. Hierin kunt u aangeven welke medicatie u verder gebruikt en wat uw medische historie is;
  5. Betaal uw bestelling;
  6. Een arts beoordeelt uw bestelling op basis van het doktersvoorschrift of de ingevulde vragenlijst;
 1. Als de arts akkoord is, wordt de bestelling direct naar u verzonden.

Online bestelproces Condyline

Onze adviezen om veilig online medicatie te bestellen

Het is heel goed mogelijk om veilig online Condyline aan te schaffen. Wel raden we u aan om op een aantal zaken te letten, zodat u zeker weet dat de juiste procedure wordt gevolgd:

 • Koop alleen bij betrouwbare bronnen. Van erkende online apotheken kunt u de vergunningen checken op een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl. Zo weet u zeker dat de aanbieder van uw keuze aan de wettelijke voorschriften voldoet;
 • De beveiliging van uw gegevens is erg belangrijk. Kijk daarom na of website gebruikmaakt van een beveiligde verbinding. Dit kunt u zien aan de letters voor de websitenaam in de browser. Begint het webadres met https? Dan is er sprake van beveiliging;
 • Komt u terecht bij een website waar u receptplichtige medicatie kunt aanschaffen, zonder dat hiervoor een recept gevraagd wordt, of een medische vragenlijst voor ingevuld hoeft te worden? Wees dan voorzichtig en check nogmaals de aanbieder, want doorgaans is dat geen goed teken.

Betalen voor online bestelling Condyline

Online betalingen moeten veilig en versleuteld zijn. Wij adviseren u om bij voorkeur creditcards of andere beveiligde betaalmethoden te gebruiken, zoals bankoverschrijving of iDeal. Wees voorzichtig met het delen van financiële gegevens en controleer of de website een betrouwbare betaalomgeving heeft.

Betaalmethodes Condyline

Hoe te gebruiken

Het gebruik van Condyline hangt af van de vorm waarin het medicijn wordt voorgeschreven. Er zijn twee verschillende methodes. De ene betreft aanstipvloeistof. In dat geval moet de huid eerst goed gewassen en gedroogd worden. Vervolgens moet de wrat met de vloeistof bedekt worden. Die vloeistof moet goed opdrogen. De andere vorm waarin het middel komt is een crème. Ook dan moet de plek goed gewassen en gedroogd zijn. Dit geldt ook voor de vingertop. Daarmee wordt de crème op de wrat aangebracht. In beide gevallen moet het drie dagen achtereen tweemaal per dag worden aangebracht, gevolgd door een pauze van vier dagen. Dit gedurende enkele weken.

 1. Condyline is makkelijk te gebruiken;
 2. U dient 3 dagen lang tweemaal daags het medicijn te gebruiken;
 3. Herhaling is mogelijk als u hardnekkige wratjes heeft.

Hoe lang duurt het om resultaten te zien?

Deze resultaten zijn meestal het eerst zichtbaar na drie dagen, en wratten verdwijnen volledig na ongeveer vier weken. De wratten kunnen wit worden voordat ze verdwijnen. Condyline mag alleen worden gebruikt als een externe behandeling – pas het niet toe op zacht slijmvliesweefsel zoals de anus of vagina. Volg de bijgeleverde instructies.

Bijwerkingen

Doordat de wratten (SOA) worden bestreden met middelen die brandbaar en sterk zijn kan er jeuk of een branderig gevoel op de plek optreden. Ook kan Condyline wat roodheid of pijn met zich meebrengen. Een bloeding of zwelling komt zeer zelden voor. Dit geldt ook voor zweervorming. Het zijn echter bijwerkingen die niet geheel uit te sluiten zijn. Om die reden is het goed dit in de gaten te houden. Wanneer de bijwerkingen optreden is een arts raadplegen altijd verstandig. Lees altijd goed de bijsluiter voor alle bijwerkingen.

Dosering Condyline

Condyline is een oplossing en het bevat 0,5% van de stof podofyllotoxine. Een kuur duurt 1 volle week: drie dagen lang dient u het middel tweemaal daags aan te brengen, vervolgend vier dagen geen behandeling.

Actieve bestanddelen

In Condyline zit podofyllotoxine. Dit is de werkzame stof. Deze stof zorgt ervoor dat de groei van cellen wordt afgeremd. Dit is de manier waarop de wratten kunnen worden bestreden. Het is bovendien goed om te weten dat dit middel eigenlijk onder alle omstandigheden te gebruiken is. De werkzame stof heeft geen wisselwerking met andere stoffen en is dus in combinatie met andere medicijnen te gebruiken.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Condyline

Heeft u nog vragen over het gebruik of het bestellen van Condyline? Wij adviseren u graag! Kijk in onderstaande lijst voor antwoorden op veelgestelde vragen. Heeft u vragen over het gebruik van deze medicatie? Stel deze dan aan de arts of apotheker. Ons advies is ook om de bijsluiter voor het eerste gebruik goed door te lezen, zodat u weet wat de instructies voor gebruik zijn en welke bijwerkingen u eventueel kunt verwachten.

De aanbevolen dosering van Condyline kan variëren, maar over het algemeen wordt het tweemaal daags op de aangetaste huid aangebracht, gedurende drie opeenvolgende dagen, gevolgd door een pauze van vier dagen. Dit cycluspatroon kan worden herhaald.

De tijd die nodig is voor het zien van resultaten kan variëren. Sommige mensen kunnen verbeteringen opmerken na de eerste behandeling, terwijl het volledige effect enkele weken kan duren.

Ja, mogelijke bijwerkingen van Condyline kunnen lokale irritatie, roodheid, jeuk of een branderig gevoel op de toepassingsplaats omvatten. Raadpleeg onmiddellijk een arts als ernstige bijwerkingen optreden.

Gebruik Condyline niet tijdens de zwangerschap, tenzij dit uitdrukkelijk is voorgeschreven door een arts, omdat het schadelijk kan zijn voor de foetus.

Het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt, inclusief receptplichtige, niet-voorgeschreven medicijnen en kruidensupplementen. Medicijnen kunnen namelijk een ongewenste wisselwerking met elkaar hebben. Uw arts kan beoordelen of hier bij u sprake van kan zijn.

Bewaar Condyline bij kamertemperatuur, buiten het bereik van kinderen. Zorg ervoor dat de tube goed gesloten is.

Het is raadzaam om het gebruik van alcohol te beperken tijdens het gebruik van Condyline, omdat alcohol de irritatie van de huid kan verhogen.

Als u een dosis vergeet, gebruik deze dan zo snel mogelijk. Als het echter bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga verder met het normale schema.

Wij adviseren de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Volg de instructies van uw arts zorgvuldig op;
 • Vermijd contact met gezonde huid en slijmvliezen;
 • Was uw handen grondig na het aanbrengen.

Raadpleeg onmiddellijk uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart, zoals ernstige huidirritatie, blaarvorming, of tekenen van een allergische reactie. Ook, als u zwanger wordt tijdens het gebruik van Condyline, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.