Valtrex

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Valtrex kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Valtrex is een medicijn dat kan worden ingezet om klachten als gordelroos, herpes en koortsblaasjes zoals bij een koortslip te bestrijden. Dit medicijn zorgt ervoor dat de symptomen minder heftig zijn en de duur van de klacht flink verkort kan worden. Het is wel van belang om het dan op de juiste wijze te gebruiken. Dit is de enige manier om er zeker van te zijn dat de werkzame stof die in het middel zit op de juiste manier zal werken. Dit kan per klacht verschillen, dus het is zaak hier vooraf voldoende aandacht aan te besteden.

  • Dosering Valtrex: 250 mg – 500 mg Valaciclovir
  • Prijs Valtrex (incl. online consult): vanaf 10 pillen – € 95,49

Bijwerkingen van Valtrex

Valtrex kent een aantal bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerking kan in tot wel dertig procent van de gevallen optreden. Het betreft het opkomen van hoofdpijn. Wanneer deze klacht optreedt is het belangrijk om de arts hiervan op de hoogte te stellen. Andere klachten die kunnen voorkomen wanneer met het gebruik begonnen wordt zijn duizeligheid, maag- darmklachten zoals buikpijn en diarree, en verhoogde gevoeligheid voor Uv-licht en huiduitslag, bijvoorbeeld in de vorm van bultjes. Let ook op dat in uitzonderlijke gevallen bijvoorbeeld verwardheid of zelfs hallucinaties kunnen optreden. Waarschuw dan de arts.

Een alternatief medicijn is Condyline.

Hoe Valtrex gebruiken

Neem de tabletten in met enkele slokken water. Het is vaak zo dat Valtrex gedurende een korte periode meerdere keren pr dag moet worden gebruikt. Dat betekent dat deze innamemomenten zo goed als mogelijk over de dag verdeeld moeten worden. De kuur die wordt voorgeschreven duurt over het algemeen niet langer dan tien dagen. Het is echter wel belangrijk om deze in het geheel af te maken. Op die manier kan de zekerheid worden geboden dat alle bacteriën die de klacht veroorzaken worden gedood en de klacht niet opnieuw zal opspelen.

Actieve bestanddelen van Valtrex

Valtrex draait om de stof Valaciclovir. Dit is een virusremmer tegen SOA’s. Dit is dan ook precies de manier waarop de actieve bestanddelen werken. Ze belemmeren de virussen te groeien waardoor deze afsterven. Het is ook mogelijk om in sommige gevallen preventief te werk te gaan met dit middel. In situaties waarin gevoeligheid voor virusinfecties groot is, wordt het middel dan voorgeschreven om het virus geen kans te geven zich in het lichaam te nestelen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.