Gonorroe behandeling

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Gonorroe behandeling kopen
Categorie
Wij laten zien:

Een gonorroe behandeling bestaat uit meer dan één middel. Er moeten dus twee verschillende geneesmiddelen worden verzorgd. Dit is belangrijk om goed te beseffen omdat anders de werking niet in orde zal zijn. Zoals uit de naam al afgeleid kan worden, wordt deze behandeling gebruikt om de klachten en de oorsprong van gonorroe mee te behandelen. Het betreft een middel dat eenmalig gebruikt wordt. Om die reden is het wel ook belangrijk om dit op de juiste wijze te doen. Zo kunnen de kwade stoffen worden bestreden. Let daarom op de volgende zaken.

  • Dosering: 500 mg/200 mg – Azitromycine – Cefixime
  • Prijs Gonorroe behandeling (incl. online consult): 1 pakket – € 73,25

Bijwerkingen van gonorroe behandeling

Het gebruiken van gonorroe behandeling kan gepaard gaan met het ervaren van enkele bijwerkingen. Buikpijn, winderigheid, diarree en misselijkheid komen van alle bijwerkingen het vaakst voor. Dit geldt voor meer dan 10 procent. Minder eetlust, hoofdpijn, duizeligheid, tintelingen, verminderd zicht of gehoor, huiduitslag en jeuk of pijnlijke gewrichten kunnen ook voorkomen. Deze bijwerkingen komen vooral voort uit Azitromycine. Naast deze bijwerkingen kan Suprax ook koorts met zich meebrengen. Al komt dit slechts in zeldzame gevallen voor. Let wel op dat er geen allergische reactie op één van beide middelen ontstaat. Dit kan flink de gezondheid aantasten.

Hoe is gonorroe behandeling te gebruiken

Omdat het twee verschillende medicijnen betreft en het gebruik eenmalig is, is het wel zeer belangrijk om dit juist aan te pakken. Gonorroe behandeling werkt het best wanneer twee tabletten Suprax worden gebruikt, gevolgd door twee of vier tabletten Azitromycine. De hoeveelheid van dit laatste middel hangt af van de hoeveelheid werkzame stof, 500 mg of 250 mg. Er mag geen alcohol bij gedronken worden. Een week na inname moet een soa-test worden afgenomen. Daarmee is te bepalen of de klachten daadwerkelijk zijn bestreden met de behandeling.

Azitromycine en Cefiximine

Azitromycine en Cefiximine zijn de werkzame stoffen in de twee medicijnen die worden gebruikt voor gonorroe behandeling. Het betreft in beide gevallen een antibiotica, maar geen traditionele antibiotica. Daardoor is de werking enigszins anders, maar kunnen zij in combinatie wel de bacteriën optimaal bestrijden. Dit is de reden waarom dit werkt.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Gonorroe behandeling