Aciclovir

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Aciclovir kopen
Categorie
Wij laten zien:

Aciclovir AlmusWat is Aciclovir?

Aciclovir is een virusremmer. Dat betekent dat het medicijn wordt ingezet om virusinfecties te bestrijden door het virus te belemmeren verder te groeien in het lichaam. Het wordt ingezet bij herpes (SOA), gordelroos, een koortslip of infecties met virussen. De behandeling met dit medicijn is vooral van belang om de eerste infectie te remmen. Genezen van de aandoeningen gebeurt vervolgens vanzelf na de duur van twee tot vier weken. De behandeling in de eerste dagen in kuurvorm zorgt ervoor dat het virus niet te snel en te sterk om zich heen grijpt.

Als u overweegt Aciclovir online te kopen, zijn er enkele belangrijke aspecten waarmee u rekening moet houden. Daarnaast is het van belang dat u voordat u de medicatie gaat gebruiken weet wat de gebruiksinstructies zijn en welke bijwerkingen er kunnen optreden.

  • Dosering: vanaf 200 mg – 400 mg – 800 mg tabletten – crème 2 gram
  • Prijs Aciclovir (incl. online consult): vanaf € 51,95

Wat is de prijs van Aciclovir?

Voordat u Aciclovir online aanschaft, is het van vitaal belang om goed geïnformeerd te zijn over het medicijn. Weet wat de werkzame stof is, welke doseringen er voorgeschreven kunnen worden en wat mogelijke bijwerkingen zijn. Dit geneesmiddel kunt u online aanschaffen voor een prijs vanaf 51,95 euro. Goed om te weten: hierin zijn verzendkosten en de kosten van een online consult inbegrepen.

Zo bestelt u Aciclovir online

Wilt u deze medicatie online bestellen? Doorloop dan de volgende stappen:

  1. Zoek de medicatie op in een gecertificeerde online apotheek en plaats uw bestelling;
  2. Bij het bestelproces zal er worden gevraagd om een medische vragenlijst in te vullen. U kunt hierbij informatie geven over onder meer uw medische historie en uw medicijngebruik. Word er gevraagd naar welke medicatie u verder gebruikt? Noteer dan niet alleen de medicatie op recept, maar ook de vrij verkrijgbare medicatie en supplementen die u eventueel gebruikt;
  3. Een gekwalificeerd arts zal op basis van de door u ingevulde vragenlijst beoordelen of dit middel voor u geschikt is;
  4. Na akkoord van de arts krijgt u de medicatie binnen een paar werkdagen discreet thuisgestuurd.

Online bestelproces Aciclovir

Bestel en betaal veilig online

Kies altijd voor gecertificeerde online apotheken met de juiste vergunningen en naleving van wettelijke voorschriften. Bekijk eventueel gevalideerde recensies van andere gebruikers om de betrouwbaarheid van de apotheek te beoordelen. Zorg er daarnaast ook dat de website een veilige verbinding (HTTPS) heeft voor het invoeren van persoonlijke gegevens. Vaak zijn er diverse betaalopties bij online apotheken. Betaal bijvoorbeeld met creditcard, Paypal, of via iDeal.

Betaalmethodes Aciclovir

Hoe te gebruiken?

Aciclovir komt in tabletvorm. Het gebruik ervan moet gebeuren door de tabletten in zin geheel met wat water door te slikken. Herhaal dit, op aanwijzing van de dokter enkele keren per dag, zo goed mogelijk verdeeld over de dag. Een kuur duurt meestal tien dagen moet geheel worden afgemaakt. Een uitzondering hierop vormt de behandeling met dit middel bij steeds terugkerende herpes. In dat geval is het goed mogelijk dat het medicijn enkele maanden tot zelfs meerdere jaren moet worden gebruikt.

Een alternatief medicijn is Condyline.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Aciclovir?

Er zijn allerlei bijwerkingen verbonden aan het gebruikt van Aciclovir. De mate waarin deze voorkomen varieert sterk. Vaak komt het krijgen van hoofdpijn voor. Wanneer dit gebeurt moet de dokter worden gewaarschuwd. Minder vaak voorkomend zijn: duizeligheid, maag- darmklachten, gevoeligheid voor Uv-licht, huiduitslag en jeuk. Zelden voorkomend zijn klachten als verwardheid of psychische klachten, minder weerstand tegen infecties, nieraandoeningen en overgevoeligheid.

Bijsluiter Aciclovir tabl. 200, 400 & 800 mg

Actieve bestanddelen

Aciclovir is ook de naam van het actieve bestanddeel in de verschillende virusremmende medicijnen die op deze manier werken. Deze stof zorgt ervoor dat de stoffen in het virus zelf worden omgezet. Zo kan verdere groei worden voorkomen en kan de genezing sneller voltrekken. Door de werkzame stoffen is er een wisselwerking met verschillende andere medicijnen. Het is belangrijk hier op te letten bij inname. Wanneer HIV-medicijnen worden genomen is dit bijvoorbeeld van kracht. Ook bij afweerremmende middelen moet goed opgelet worden. Het kan dan zijn dat één van beide middelen minder goed gaat werken.

Veelgestelde vragen over Aciclovir

Overweegt u deze medicatie te gaan gebruiken? Dan is het begrijpelijk wanneer u hier vragen over heeft. Hieronder vindt u een lijst van veelgestelde vragen en antwoorden.

Aciclovir werkt door het remmen van de groei en verspreiding van virussen. Het wordt omgezet in zijn actieve vorm in het lichaam en interfereert met het vermogen van het virus om zich te vermenigvuldigen.

Aciclovir wordt vaak voorgeschreven voor de behandeling van herpesinfecties, waaronder genitale herpes, koortslippen, gordelroos en waterpokken.

Aciclovir is specifiek ontwikkeld voor herpesvirussen en is niet effectief tegen andere virale infecties zoals griep of verkoudheid.

De dosering en de wijze van innemen kunnen variëren. Volg altijd de instructies van uw arts of apotheker. Meestal wordt het oraal ingenomen met water.

Aciclovir is alleen op recept verkrijgbaar. Online apotheken bieden soms de mogelijkheid tot een online consult met een arts als onderdeel van het bestelproces.

Veelvoorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, duizeligheid en hoofdpijn. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam maar moeten onmiddellijk aan een arts worden gemeld.

Ja, maar kies altijd voor gecertificeerde online apotheken met de juiste vergunningen. Lees recensies en zorg voor een veilige betaalomgeving.

De duur van de behandeling kan variëren afhankelijk van de aard en ernst van de infectie. Volg de voorgeschreven behandelingsduur van uw arts.

Neem de vergeten dosis in zodra u eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Sla geen doses over om een dubbele dosis in te halen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.