Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Synalar

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Synalar kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Een medicijn dat goed helpt bij de bestrijding van huidklachten zoals psoriasis is Synalar. Dit medicijn wordt in de vorm van een crème aangeboden en kan helpen bij het bestrijden van zowel de symptomen als de klacht zelf. Daardoor kan de huid dus weer gezond worden. Er zijn verschillende varianten van de crème verkrijgbaar waarbij vooral de sterkte verschilt. Dit kan belangrijk zijn om te weten omdat verkeerd gebruik bijvoorbeeld bijwerkingen in de hand kan werken. Let dus altijd goed op welke varianten er zijn en welke nodig zijn. Dit kan flink verschillen per klacht.

  • Dosering: Fluocinolone Acetonide – crème, gel of zalf
  • Prijs Synalar (incl. online consult): 30 of 50 gram – € 76,49

Heeft Synalar bijwerkingen?

De bijwerkingen van Synalar zijn bijvoorbeeld: striae, het dunner worden van de huid, het beter zichtbaar worden van de bloedvaten onder de huid, irritatie op de plek van aanbrengen, ontstekingen en infecties die onopgemerkt blijven, toename van acne, bleke plekken op de huid of overmatige haargroei. Ook is het zo dat het altijd kan voorkomen dat een overgevoeligheid voor de werkzame stof bestaat. Dit betekent dat er allergische reacties zoals jeuk, roodheid, zwellingen en uitslag op de huid waarneembaar zijn. Waarschuw dan in ieder geval de arts om overleg te plegen.

Wisselwerking tussen Synalar en andere medicijnen

Het gebruik van Synalar kan wisselwerkingen hebben met andere middelen. Al is een dergelijke wisselwerking nog niet eerder aangetoond. Wel is het daarom van belang om goed in kaart te hebben welke medicijnen zoal gebruikt zijn. Dit gaat om middelen uit het recente verleden, middelen op dit moment en middelen die op korte termijn gebruikt zullen moeten worden, voor zover bekend. Wanneer dit bekend is bij de arts, dan kan hier goed naar gekeken worden. In sommige gevallen zal preventief voor een andere optie gekozen worden. Dit kan eventuele problemen helpen voorkomen.

Het bewaren van dit middel

Let er goed op dat Synalar niet te warm en niet te koud wordt bewaard. Een plek op kamertemperatuur is goed. Daarbij is het belangrijk dat het niet in de volle zon komt te liggen. Daarnaast is het belangrijk om het uit de buurt van kinderen te houden. Leg het bij voorkeur hoog en niet zichtbaar op een plank.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen