Clobex

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Clobex
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Clobex?

Clobex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen. Het online kopen van medicijnen zoals Clobex kan handig zijn, maar het is van cruciaal belang om zorgvuldig te overwegen waar en hoe u dit doet. Wij adviseren u om dit artikel te lezen, omdat u hierin heel veel informatie vindt over het veilig online aanschaffen van deze medicatie

 • Dosering: Clobex 500 mcg/g 125 ml
 • Prijs Clobex (incl. online consult): vanaf € 59,25

Clobex online kopen

Overweegt u Clobes online aan te schaffen? Dat is begrijpelijk, want dit heeft diverse voordelen. Het bespaart u ten eerste veel tijd, omdat u niet naar een arts hoeft voor een consult en doktersvoorschrift. Ook hoeft u niet langs bij een fysieke apotheek. Dit hele proces kan online plaatsvinden, waarna u de medicatie discreet thuisgestuurd krijgt. Daarnaast is het natuurlijk ook prettig dat u niet de deur uit hoeft, wanneer u veel last heeft van klachten.

Online prijzen Clobex

De prijs van Clobex kan verschillen op de verschillende online platforms. Vergelijk prijzen voordat u aankopen doet. Houd rekening met eventuele verzendkosten en kortingen. Deze kunnen ook op verschillende manieren weergegeven worden in de apotheek. Soms wordt alleen de prijs voor de medicatie getoond, terwijl bij andere apotheken een prijs wordt weergegeven inclusief verzendkosten en een medisch consult. Het is goed om hierbij stil te staan wanneer u prijzen gaat vergelijken. Via onze partnerapotheek kunt u dit medicijn bestellen vanaf 59,25 euro.

Medicatie bestellen? Wij adviseren de volgende stappen

Overweegt u medicatie online te bestellen? Dit stappenplan zal u op weg helpen:

 1. Een typisch online bestelproces omvat het selecteren van het medicijn;
 2. Toevoegen aan het winkelwagentje;
 3. Het invullen van persoonlijke gegevens en het kiezen van de betaalmethode. Let erop dat u alleen persoonlijke informatie verstrekt aan beveiligde websites;
 4. Wordt er gevraagd om een recept? Dan kunt u dit uploaden. En als u nog geen recept heeft, kunt u in sommige gevallen een medische vragenlijst invullen;
 5. Een arts beoordeelt uw aanvraag op basis van de door u ingevulde gegevens;
 6. Na akkoord van de gekwalificeerde arts wordt de bestelling verzonden naar het door u opgegeven adres.

Online bestelproces Clebox

Veilig Clebox bestellen online

Het is van groot belang om de veiligheid te waarborgen bij het online bestellen van medicijnen. Controleer de beveiligingsmaatregelen van de website, zoals een beveiligde verbinding (https://), en vermijd verdachte websites. Komt u bij een apotheek terecht die bij receptplichtige medicatie niet vraagt om een recept of het invullen van een medische vragenlijst? Dan adviseren wij u ervan uit te gaan dat dit geen betrouwbare apotheek is. Het is beter om te bestellen bij een apotheek die voorzien is van de juiste vergunningen.

Betaalmogelijkheden online bestellen medicatie

Als u nog niet eerder online medicatie besteld heeft, heeft u nog niet kunnen ervaren hoe de betaling bij online apotheken werkt. We vertellen u graag hoe dit proces eruitziet. Bij het online bestellen van Clobex kunt u vaak kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Denk aan creditcards, bankoverschrijvingen of online betaalsystemen. Kies een betrouwbare en veilige betaalmethode, waarvan u de procedure goed kent. Let er bij het betalen ook op dat er sprake is van een beveiligde verbinding. Controleer bijvoorbeeld of er een slotje wordt weergegeven, voor of achter de websitenaam.

Betaalmethodes Clebox

De werking van Clobex

Deze medicinale shampoo bevat de werkzame stof clobetasol. Dit is een bijnierschorshormoon met een zeer sterke werking. Bijnierschorshormonen worden ook wel corticosteroïden genoemd. Ze werken ontstekingsremmend. Om die reden wordt de medicinale shampoo Clobex voorgeschreven als er sprake is van ontstekingsreacties op de behaarde hoofdhuid. Doordat het helpt de ontstekingen te verminderen, worden ook de bijbehorende klachten minder. De ontstekingen kunnen leiden tot onder meer dikke en rode plekken op de hoofdhuid, jeuk, en witte schilferingen die lijken op roos. Bij gebruik van Clobex kan de jeuk binnen een paar uur verminderen.

Zo gebruikt u Clobex

Als u deze medicatie gaat gebruiken, zal uw arts u uitleggen hoe u het dient te gebruiken. Bij de shampoo zit ook een bijsluiter met meer informatie. Over het algemeen gelden de volgende instructies voor gebruik van Clobex:

 • Let op: de shampoo dient aangebracht te worden op droog haar;
 • Masseer de shampoo vervolgens goed in op de plekken waar de ontstekingen zitten;
 • Was na het masseren direct goed uw handen;
 • Na het inmasseren dient de shampoo een kwartier in te trekken. Dek uw hoofd in deze tijd niet af, omdat dit de kans op het krijgen van bijwerkingen kan vergroten;
 • Spoel na een kwartier de shampoo goed uit en droog uw haar daarna zoals u altijd doet;
 • De aanbevolen dosering per wasbeurt is een halve eetlepel shampoo;
 • Pas op dat de shampoo niet in uw ogen of op de oogleden komt. De oogdruk kan hierdoor namelijk verhoogd raken. Ook kan het leiden tot staar of glaucoom verergeren. Spoel uw ogen direct goed uit met water wanneer er toch shampoo in komt;
 • Deze shampoo is alleen geschikt voor gebruik op de behaarde hoofdhuid en dus niet op andere delen van het lichaam;
 • Als u de shampoo langere tijd hebt gebruikt en u wilt stoppen, dan is het raadzaam om hierover met uw arts te overleggen. Het kan namelijk gebeuren dat de klachten direct na het stoppen eerst weer verergeren;
 • Clobex shampoo is na opening nog zes maanden houdbaar.

Mogelijke bijwerkingen

Als u medicijnen gebruikt, kunt u te maken krijgen met bijwerkingen. Dit kan ook gebeuren wanneer u Clobex shampoo gebruikt. De meeste mensen die het middel gebruiken ervaren overigens geen bijwerkingen. Toch kunt u klachten krijgen zoals een gespannen gevoel in de ogen, een geïrriteerde huid, ontstekingen in de haarzakjes en een droge huid. Overleg met uw arts als u veel last heeft van bijwerkingen. De kans op bijwerkingen neemt toe als u deze shampoo voor langere tijd gebruikt, of wanneer u grote hoeveelheden gebruikt.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Coblex

Heeft u vragen over Coblex? Wij vertellen u graag meer over de werking en de gebruiksaanwijzing van deze medicatie. Lees hiervoor onderstaande lijst door, met veelgestelde vragen en antwoorden. Raadpleeg uw arts of apotheker als u nog meer informatie nodig heeft. Of kijk in de bijsluiter, waarin ook alle informatie terug te vinden is.

De dosering kan variëren afhankelijk van de aandoening. Raadpleeg uw arts voor de juiste dosering.

Ja, bijwerkingen kunnen voorkomen. Raadpleeg de bijsluiter of uw arts voor meer informatie. Raadpleeg direct een arts als u symptomen herkent van een allergische reactie, zoals ademhalingsproblemen of huiduitslag.

Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft voordat u Clobex gebruikt.

De snelheid van resultaten kan variëren, afhankelijk van het individu en de aard en ernst van de klachten. Bespreek het met uw arts als u graag individueel advies wilt.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt om mogelijke interacties te voorkomen. Een wisselwerking kan plaatsvinden tussen verschillende voorgeschreven medicijnen, maar ook met vrij verkrijgbare middelen en supplementen.

Gebruik Clobex alleen zoals voorgeschreven door uw arts.

Volg de instructies op de verpakking of vraag uw apotheker. Bewaar medicatie altijd buiten bereik van kinderen.

Raadpleeg uw arts voor advies als u een dosis hebt gemist. Gebruik in ieder geval nooit een dubbele dosering om een vergeten dosering in te halen.

Bespreek eventuele zorgen met uw arts en volg de voorgeschreven instructies op.

Raadpleeg uw arts, apotheker of betrouwbare medische bronnen voor meer informatie over Clobex. Ook in de bijsluiter kunt u meer informatie vinden.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen