Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dovobet

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Dovobet kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Dovobet?

Dovobet is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van psoriasis, een huidaandoening die wordt gekenmerkt door rode, schilferige plekken op de huid. Bent u op zoek naar belangrijke informatie over het online kopen van Dovobet, de prijs ervan, het proces van online bestellen en de mogelijke betaalmethoden? Wij beantwoorden uw vragen graag!

  • Dosering: 50 microgram calcipotriol en 0,5 mg betamethason
  • Prijs Dovobet (incl. online consult): crèmekleurige gel – vanaf € 102,50

Dovobet online aanschaffen? Dit is ons advies

Dovobet is op recept verkrijgbaar bij verschillende online apotheken. Let op: het is belangrijk om Dovobet alleen te kopen bij gecertificeerde online apotheken en op voorschrift van een erkende arts om de kwaliteit en veiligheid van het product te waarborgen. Zo weet u zeker dat u goede medicatie ontvangt. Online aanschaf heeft een aantal voordelen. Het is handig dat de online apotheek dag en nacht open is, waardoor u op ieder gewenst moment uw bestelling kan plaatsen. U hoeft dus niet langer te letten op openingstijden van de fysieke apotheek. Daarnaast is het fijn dat u voor de medicatie de deur niet uit hoeft. Het volledige bestelproces vindt online plaats en de medicatie wordt na aanschaf bij u thuisbezorgd.

Online prijzen van deze medicatie

Het is de moeite waard om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, want er kunnen prijsverschillen zijn. We raden aan om wel rekening te houden met verschillen in prijsopbouw. Sommige aanbieders geven direct een totaalprijs weer, inclusief verzendkosten en de kosten van een eventueel online consult. Andere aanbieders tonen eerst alleen een prijs voor de medicatie, waarna extra kosten pas later in het bestelproces weergegeven worden. Online verkrijgbaar vanaf € 102,50.

Dit is ons stappenplan om online Dovobet te bestellen

Heeft u nog niet eerder online medicatie aangeschaft, of heeft u vragen over het bestelproces? Wij helpen u graag met onderstaand stappenplan:

  1. Voeg de gewenste concentratie en verpakking Dovobet toe aan het winkelmandje;
  2. Volg de instructies om uw bestelling af te ronden. U moet mogelijk uw verzendgegevens invoeren en een recept uploaden voordat u uw bestelling plaatst. Heeft u nog geen recept? Dan kunt u vaak een online medische vragenlijst invullen, met meer informatie over uw medicijngebruik en medische geschiedenis;
  3. Een gekwalificeerd arts beoordeelt uw bestelling;
  4. Na akkoord van de arts wordt de bestelling direct voor u in orde gemaakt en verzonden.

Online bestelproces Dovobet

Zo bestelt u veilig online

Het is over het algemeen veilig om Dovobet online te bestellen, zolang u dit doet bij een betrouwbare en gecertificeerde online apotheek. Controleer altijd de vergunningen van de website, lees beoordelingen van andere klanten en let erop dat de website beveiligd is voordat u persoonlijke informatie invoert. Vergunningen kunt u nakijken op een speciale website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl.

Diverse betaalmethoden

Gecertificeerde online apotheken accepteren meestal verschillende betaalmethoden. Voorbeelden zijn iDeal, creditcards, betaalpassen, PayPal en soms bankoverschrijvingen. We raden u aan om te kiezen voor een betaalmethode waar u goed bekend mee bent. Zo weet u zeker dat het betaalproces goed verloopt.

Betaalmethodes Dovobet

Bijwerkingen van Dovobet

Een bijwerking die goed in de gaten gehouden moet worden is niet het afnemen, maar juist het verergeren van psoriasis. Dit komt in 1 procent van de gevallen voor. Ook kunnen infecties toenemen omdat deze worden gemaskeerd door het medicijn. Daarnaast kunnen klachten door toedoen van de werkzame stof ontstaan. Denk aan depressie, vermoeidheid of angst. Voor mensen met glaucoom is het van belang om goed op te letten of de klachten niet verergeren. Bovendien kan het medicijn invloed hebben op de bloedglucose. Mensen met diabetes moeten daardoor dus ook extra opletten bij het gebruik.

Dovobet bijsluiter

Heeft Dovobet een wisselwerking met andere middelen?

Er is geen directe relatie tussen de werking van Dovobet en andere middelen aangetoond. Dat betekent dus dat verschillende medicijnen met elkaar te gebruiken zijn, zonder dat hierbij Dovobet of de andere middelen minder goed gaan werken. Wel is het belangrijk om hier melding van te maken bij een arts. Wanneer medicijnen worden gebruikt, kortgeleden zijn gebruikt, of in de nabije toekomst gebruikt moeten gaan worden, is het verstandig om dit in ieder geval goed te monitoren. Zo kan er snel worden gehandeld.

Inhoud en overige informatie

In een verpakking van Dovobet zit een tube zalf, gel of crème. De substantie heeft een gelige of gebroken witte kleur. Dit kan een tube van 15, 30, 60, 100 of 120 gram zijn. Al zijn niet altijd alle middelen in de handel verkrijgbaar. Over het algemeen gaat het over de kleinere verpakkingen die worden aangeboden. Daarnaast zal er een bijsluiter in de verpakking te vinden zijn.

Vragen over Dovobet? Wij beantwoorden ze graag

We adviseren om voor het eerste gebruik van nieuwe medicatie de bijsluiter goed door te lezen. Hierin vindt u meer informatie over bijvoorbeeld gebruiksinstructies en mogelijke bijwerkingen. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten en kunt u als dat nodig is snel actie ondernemen. Schakel in ieder geval onmiddellijk medische hulp in als u tekenen herkent van een allergische reactie.

Dovobet is een combinatie van calcipotriol en betamethason, twee werkzame bestanddelen die ontstekingen verminderen en de groei van huidcellen normaliseren bij psoriasis.

Dit geneesmiddel wordt gebruikt voor de behandeling van milde tot matige plaque psoriasis.

Mogelijke bijwerkingen zijn huidirritatie, branderigheid, jeuk, roodheid en droogheid van de huid. In de bijsluiter kunt u een volledig overzicht van gemelde bijwerkingen vinden.

Breng Dovobet dun aan op de aangedane plekken van de huid en masseer het zachtjes in. Gebruik het niet meer dan één keer per dag en niet langer dan vier weken achter elkaar.

Raadpleeg uw arts voordat u Dovobet gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of van plan bent zwanger te worden, omdat het gebruik van Dovobet tijdens zwangerschap en borstvoeding risico’s kan opleveren voor de baby.

We adviseren om uw arts te raadplegen voordat u Dovobet gebruikt in combinatie met andere medicijnen. Uw arts kan beoordelen of er kans is op een ongewenste wisselwerking.

Dovobet kan binnen enkele weken verbetering van de symptomen laten zien. Raadpleeg uw arts als er binnen vier weken geen verbetering optreedt.

Vermijd blootstelling aan zonlicht of gebruik van zonnebanken tijdens het gebruik van Dovobet, omdat dit huidirritatie kan veroorzaken.

Sla de gemiste dosis over en breng de volgende dosis aan op het normale tijdstip. Gebruik geen dubbele dosis om een gemiste dosis in te halen.

Ja, er zijn verschillende alternatieve behandelingen beschikbaar voor psoriasis, zoals andere topische geneesmiddelen en systemische therapieën.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen