Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nerison

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Nerison kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Nerison is één van de medicijnen die kan worden ingezet wanneer huidaandoeningen behandeld moeten worden. Het is geschikt voor bijvoorbeeld psoriasis, LE en andere huidaandoeningen zoals eczeem. Om die reden is het ook zo dat er van dit medicijn verschillende varianten verkrijgbaar zijn. Zo kan de behandeling op de juiste manier plaatsvinden. De werking is wel gelijk. Het bestrijdt de symptomen waarna de huid de kans krijgt om te herstellen van de klacht zelf. Daardoor is er direct verlichting merkbaar en is ook genezing op de lange termijn merkbaar.

  • Dosering: Diflucortolone – corticosteroïde
  • Prijs Nerison (incl. online consult): 30 gram – € 68,99

Bijwerkingen van Nerison

Bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van Nerison komen in beperkte mate voor. Een klacht die in de gaten gehouden moet worden is het optreden van infecties die niet opgemerkt worden. Dit komt doordat het medicijn de symptomen onderdrukt waardoor de infectie vrij spel heeft. Ook bestaat er een kans op overgevoeligheid voor de werkzame stoffen die in de middelen te vinden zijn. Dit betekent dat er allergische reacties ontstaan. Denk aan jeuk, roodheid, zwellingen en uitslag. Dit betekent dus dat de symptomen eerder erger dan minder erg zullen worden.

Wanneer is dit medicijn niet te gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom Nerison niet gebruikt mag worden. Dit geldt bijvoorbeeld als de overgevoeligheid voor de werkzame stof vooraf al bekend is. Ook is het af te raden om het middel te gebruiken wanneer een zwangerschap gaande is. Ook bij het geven van borstvoeding is het niet mogelijk om dit medicijn te gebruiken. Daarnaast is het af te raden om het medicijn te gebruiken in combinatie met alcohol. Er zijn geen wisselwerkingen met andere medicijnen bekend, maar goed opletten is wel zeer sterk gewenst in deze gevallen. Het is erg belangrijk om hier in alle gevallen goed op te letten om de gezondheid te bevorderen.

Nerison goed bewaren

De juiste manier van bewaren hoeft voor Nerison niet lastig te zijn. Het is belangrijk dat het beneden de 25 graden Celsius blijft. Kamertemperatuur is dus voldoende. Stop het niet in de vriezer. Ook moet het buiten bereik van kinderen gehouden worden. Door het op een hoge plek te leggen in de originele verpakking kan dit worden verzorgd.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen