Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Haelan

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Haelan kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Voor huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld psoriasis of LE kan Haelan worden voorgeschreven. De werkzame stof in dit medicijn zorgt ervoor dat de uitingen van de klachten, zoals jeuk, zwelling en schilfering afnemen. Op die manier wordt het voor de huid beter mogelijk om te herstellen. Dit is een belangrijke manier waarop kan worden gezorgd dat zowel op korte termijn als op lange termijn voordeel geboekt kan worden. Wel is het zo dat voor het medicijn geldt dat verkeerd gebruik ook flinke gevolgen kan hebben. Daarom is het belangrijk hier goed mee op te passen.

  • Dosering: 0,0125% fludroxycortide – zalf en crème
  • Prijs Haelan (incl. online consult): 60 gram – vanaf € 75,49

Bijwerkingen van Haelan crème

Bijwerkingen van Haelan kunnen zijn: een branderig gevoel, een geïrriteerde huid, droge huid, jeuk, ontstekingen in de haarzakjes, overmatige haargroei, toename van acne, bleker worden van de huid, ontstekingen rond de mond, het dunner worden van de huid op de plekken van aanbrengen, het verergeren van infecties op de betreffende plekken, strepen op de huid, verandering van de bloedsuikerspiegel, verandering van de hormoonbalans, gewichtstoename. Daarnaast kunnen allergische klachten optreden wanneer er een overgevoeligheid voor de werkzame stof blijkt te bestaan. Pas op en waarschuw tijd een arts. Die kan bepalen wat gedaan moet worden.

Hoe is Haelan te bewaren?

Het bewaren van Haelan moet gebeuren op een plek die niet te koud of te warm wordt. Kamertemperatuur heeft de voorkeur. In ieder geval moet de vriezer vermeden worden en moet ook opgelet worden dat het medicijn niet in de volle zon komt te liggen. Daarnaast moet het op een hoge plek buiten zicht en bereik van kinderen worden bewaard. Let erop dat het middel niet te gebruiken is na de uiterste houdbaarheidsdatum. In zulke gevallen moet het medicijn direct worden weggedaan en niet langer worden bewaard. Houd het medicijn ook altijd in de originele verpakking.

Actieve ingrediënten

Haelan is een medicijn dat is opgebouwd rond een corticosteroïde. Dat betreft fludroxycortide. De stof zorgt ervoor dat de ontstekingsreactie in het lichaam geremd wordt. Daardoor nemen de symptomen af. Als gevolg daarvan kan ook de klacht zelf gaan herstellen. Zo raakt de huid na gebruik uiteindelijk weer in goede gezondheid.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.