Elidel

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Elidel kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Elidel?

Elidel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem. In dit artikel geven we u belangrijke informatie over het online kopen van Elidel, de prijs ervan, de mogelijkheden om online te bestellen en geven we antwoord op veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en de online aanschaf ervan.

  • Dosering: pimecrolimus crème 1%
  • Prijs Elidel (incl. online consult): 1 tube – vanaf € 111,20

Elidel online kopen? Dit zijn volgens ons de voordelen!

Elidel is op recept verkrijgbaar en kan worden gekocht bij verschillende online apotheken. Misschien heeft u nog niet eerder online medicatie aangeschaft, maar dat heeft diverse voordelen. Ten eerste bespaart het vaak veel tijd, omdat u voor medicatie niet langer naar de apotheek toe hoeft. In sommige gevallen is zelfs een consult bij een arts niet meer nodig, omdat dit geregeld kan worden op basis van een online medische vragenlijst. Ten tweede is online aanschaf ook heel praktisch, omdat u in principe alles vanuit uw eigen huis kunt regelen. U bestelt online en krijgt de medicatie vervolgens thuisgestuurd. Bij ernstige klachten kan het extra prettig zijn dat u voor de medicatie niet het huis uit hoeft te gaan.

Online prijzen van Elidel

Het is de moeite waard om online prijzen te vergelijken, want de prijs van Elidel kan variëren en is afhankelijk van onder meer de hoeveelheid en de specifieke online apotheek. Gelukkig is online vergelijken eenvoudig. Het enige waar u op hoeft te letten is dat u de juiste prijzen met elkaar vergelijkt. Wordt er bijvoorbeeld een totaalprijs weergegeven, of alleen een prijs voor de medicatie.

Elidel bestellen in een paar stappen

Wilt u Elidel online bestellen? Wij adviseren om dan het volgende stappenplan te volgen:

  1. Voeg Elidel toe aan het winkelmandje, in de juiste dosering en hoeveelheid;
  2. Volg de stappen om het betaalproces te doorlopen, waarbij eerst gevraagd zal worden om het invullen van uw gegevens;
  3. Bij receptplichtige medicatie zal worden gevraagd om het uploaden van een recept. Als u dat nog niet heeft, is het soms mogelijk om in plaats daarvan een online medische vragenlijst in te vullen. Hierin wordt bijvoorbeeld gevraagd om het delen van uw medische geschiedenis;
  4. Op basis van de door u gegeven informatie zal een gekwalificeerd arts uw aanvraag beoordelen;
  5. Na akkoord wordt de medicatie naar u verzonden.

Online bestelproces Elidel

Veilig online bestellen? Dit adviseren wij

Het is ten eerste belangrijk om Elidel alleen te kopen bij erkende online apotheken om de authenticiteit en kwaliteit van het geneesmiddel te waarborgen. Controleer de legitimiteit van de website. Dit kunt u doen door op de website van de aanbieder te zoeken naar een groen-wit logo. Als u hierop klikt komt u op een website van de overheid, waarop u de vergunningen van de betreffende apotheek kunt inzien. Lees ook beoordelingen van andere klanten en check of de website beveiligd is voordat u persoonlijke informatie invoert.

Online betalen voor Elidel

Online apotheken accepteren in de meeste gevallen verschillende betaalmethoden, zodat er altijd een betaalmethode is waar uw voorkeur naar uitgaat. Denk bijvoorbeeld aan creditcards, betaalpassen, PayPal of bankoverschrijvingen. Kies de betaalmethode die het beste bij u past en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Betaalmethodes Elidel

Elidel en bijwerkingen

Een bijwerking van Elidel die in grote mate ervaren wordt is een branderig gevoel op de huid. Dit kan in tot wel dertig procent van de gevallen voorkomen. In de meeste gevallen houdt dit maximaal een week aan. Andere bijwerkingen die kunnen optreden zijn: huidinfecties in de vorm van schimmels, bacteriën of virussen. Dit komt doordat de symptomen hiervan onderdrukt worden door het medicijn waardoor de kwade organismen vrij spel hebben. Ook opvliegers, een verkleuring van de huid, meer gevoeligheid voor zonlicht of overgevoeligheid voor het medicijn kunnen optreden. Let hier altijd goed op bij het aanbrengen.

Gebruik en dosering Elidel

Elidel moet een of twee keer per dag dun op de huid worden aangebracht. Daarna moet het goed kunnen drogen. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat er niet binnen een uur gedoucht mag worden. Let er goed op dat de crème goed uitgewreven wordt over de huid. Het middel mag maximaal zes weken achter elkaar gebruikt worden. Daarna moet enige tijd gestopt worden. Het is wel mogelijk om op een later moment als de klachten terugkeren of ander klachten optreden het middel opnieuw te gebruiken. Ook dan geldt een maximum van zes weken van gebruik.

Elidel bijsluiter

Werkzame componenten

Elidel draait om de werkzame stof pimecrolimus. Dit is een stof die het afweersysteem onderdrukt. Een andere naam hiervoor is immuno-suppressivum. Daardoor is het in staat om ontstekingen en infecties te genezen. Het vermindert klachten zoals jeuk en zwelling. Op die manier ontstaat de mogelijkheid om de daadwerkelijke aandoening te laten genezen.

Vragen en antwoorden over Elidel en online aanschaf

Bij het voorschrijven van medicatie, zal de arts doorgaans aangeven hoe u het dient te gebruiken. Volg de instructies van de arts altijd goed op. Juist gebruik verkleint namelijk de kans op het krijgen van bijwerkingen, en zorgt ervoor dat het maximale effect bereikt kan worden. Bij vragen over dit geneesmiddel kunt u de bijsluiter doorlezen, of uw arts of apotheker raadplegen. Daarnaast beantwoorden wij hieronder een aantal veelgestelde vragen over Elidel en online aanschaf daarvan.

Elidel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem. Elidel bevat pimecrolimus, een stof die ontstekingen op de huid vermindert en helpt bij de behandeling van eczeem.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer huidirritatie, branderigheid of jeuk op de toedieningsplaats. Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

U kunt Elidel online aanschaffen via diverse apotheken. Let er wel op dat u de medicatie alleen besteld bij erkende online apotheken, zodat de betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd is.

Nee, Elidel is alleen beschikbaar op recept. In sommige gevallen volstaat het invullen van een online medische vragenlijst, zodat een arts op basis van de door u gegeven informatie de geschiktheid van de medicatie kan checken.

U kunt binnen enkele dagen tot weken verbetering van uw huidaandoening opmerken na het starten van de behandeling. Merkt u na verloop van tijd nog geen verbetering? Dan raden we aan om dit te bespreken met uw arts.

Raadpleeg uw arts voordat u Elidel gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of van plan bent zwanger te worden.

Hoewel er geen directe interactie bekend is tussen Elidel en alcohol, is het altijd het beste om uw arts te raadplegen voordat u alcohol consumeert tijdens het gebruik van dit medicijn.

Uw arts zal de duur van de behandeling bepalen. Volg altijd de instructies van uw arts.

U moet eerst een recept van uw arts verkrijgen voordat u Elidel online kunt kopen. Neem contact op met uw arts voor meer informatie. Soms is het mogelijk om online een medische vragenlijst te doorlopen, zodat een arts uw aanvraag kan beoordelen.

Raadpleeg uw arts voor gebruik bij kinderen, aangezien de dosering en veiligheid kunnen verschillen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen