Evista

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Evista kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Evista?

Evista is een geneesmiddel dat raloxifeen bevat en wordt gebruikt voor de preventie en behandeling van osteoporose bij postmenopauzale vrouwen, evenals voor de vermindering van het risico op invasieve borstkanker bij postmenopauzale vrouwen met osteoporose of met een hoog risico op invasieve borstkanker. Bent u op zoek naar informatie over dit geneesmiddel? In dit artikel hebben we de belangrijkste informatie voor u verzameld en geven we antwoorden op veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en veilige online aanschaf hiervan.

 • Dosering: 60 milligram raloxifenehydrochloride
 • Prijs Evista (incl. online consult): flacons 100 tabletten – vanaf € 50,20

Evista online kopen? Dit zijn volgens ons de voordelen

Wellicht bent u gewend om medicatie altijd aan te schaffen via de plaatselijke apotheek. Dat is logisch, want voorheen was dit vaak de enige mogelijkheid. Tegenwoordig zijn er echter online ook aanbieders waar u terecht kunt voor medicatie. Uit ons onderzoek blijkt dat het voor veel mensen een belangrijk voordeel is dat ze hierdoor niet langer ergens naartoe moeten om de medicatie te bestellen en op te halen. Medicatie kunt u gewoon vanuit huis bestellen en deze wordt vervolgens bij u thuis afgeleverd. Dit is niet alleen praktisch, maar kan ook veel tijd besparen. Stelt u eens voor dat u niet langer rekening hoeft te houden met reistijden of met openingstijden van de lokale apotheek. Daarbij is het online ook nog eens veel gemakkelijk om prijzen te vergelijken.

Online prijzen voor Evista

De prijs van Evista kan variëren en is afhankelijk van diverse factoren. Dosering en verpakking kunnen van invloed zijn, maar de prijzen kunnen ook per aanbieder verschillen. Het kan dus de moeite waard zijn om prijzen te vergelijken. Let bij het vergelijken wel op de verschillen in prijsopbouw. Sommige aanbieders tonen in eerste instantie een prijs voor alleen de medicatie. Eventuele extra kosten worden pas zichtbaar tijdens het bestelproces. Er zijn ook aanbieders die direct een totaalprijs tonen. Dan kan het lijken alsof die aanbieders duurder zijn, maar per saldo kunnen ze uiteindelijk dus voordeliger zijn.

Online bestellen? Wij leggen u uit hoe!

Het proces van online bestellen van Evista is meestal eenvoudig. Als u dit nog niet eerder heeft gedaan, of nog niet zo vaak, is het prettig om hiervoor een handleiding te hebben. Het gebruik van ons eenvoudige stappenplan is aan te raden:

 1. Ga naar de website van de aanbieder van uw keuze;
 2. Kies de juiste dosering en hoeveelheid Evista en voeg dit toe aan het winkelmandje;
 3. Volg de instructies om het bestelproces af te ronden en te betalen;
 4. Bij medicatie waarvoor een recept verplicht is, zal worden gevraagd om het uploaden hiervan. Heeft u nog geen recept? Dan is het soms mogelijk om hiervoor een medische vragenlijst in te vullen;
 5. Een arts beoordeelt uw aanvraag en controleert of de medicatie inderdaad voor u geschikt is;
 6. Is de arts akkoord? Dan wordt de bestelling direct voor u in orde gemaakt.

Online bestelproces Evista

Veilig online Evista bestellen

Uit ons onderzoek blijkt dat sommige mensen het lastig vinden om medicatie online aan te schaffen, omdat ze niet goed weten welke aanbieders betrouwbaar zijn. Gelukkig zijn hiervoor manieren om dit te checken:

 • Er is een website van de overheid, aanbiedersmedicijnen.nl, waarop u de vergunningen van de betreffende aanbieder direct kunt nakijken;
 • Het is de moeite waard om recensies van andere klanten door te lezen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van de aanbieder;
 • Het is belangrijk dat de website van de aanbieder goed beveiligd is. Dit kunt u onder meer nagaan door te kijken of er voor de websitenaam in de browser https staat, of alleen http. Bij https is sprake van een beveiligde verbinding.

Zo betaalt u online voor Evista

Online apotheken accepteren meestal verschillende betaalmethoden. Bijvoorbeeld creditcards, betaalpassen, PayPal en iDeal. Kies de betaalmethode waar u de meeste ervaring mee heeft en volg de instructies van de aanbieder om de betaling te voltooien.

Betaalmethodes Evista

Inhoud van de verpakking en andere info

In een verpakking van Evista zijn filmomhulde tabletten te vinden. De verpakking heeft de vorm van een strip of een flacon. Het kan gaan om 14, 28 of 48 tabletten in het geval van een strip. Wanneer het gaat om een flacon, dan betreft het 100 tabletten. De tabletten zijn wit en ovaal. Op de pillen is een opdruk te vinden van het cijfer 4165. Verder is er in de doos verpakking een bijsluiter te vinden met daarop alle informatie die van belang is voor dit medicijn. Dit gaat bijvoorbeeld over de werking, over de stoffen en over de bijwerkingen ervan.

Hoe Evista gebruiken

Het gebruik van Evista concentreert zich op 1 tablet per dag. In tegenstelling tot veel andere medicijnen maakt het moment van inname op de dag niet veel uit. Daardoor is het minder lastig om dit op de juiste wijze te doen. Wel is het belangrijk om de dosering niet te overschrijden. Wanneer een tablet vergeten wordt, dan is het niet nodig om dit een dag later met een dubbele dosis te overschrijden. In dat geval kan de vergeten dosis beter als verloren worden beschouwd. Het is belangrijk om het middel in het geheel door te slikken en dit met water te doen.

Evista bijsluiter

Actieve bestanddelen

De werkzame stof in Evista is raloxifene hydrochloride. Dit is de stof die een uitwerking heeft op de botten en ervoor zorgt dat deze sterk blijven. Dit is belangrijk om de ontkalking tegen te gaan en op die manier te voorkomen dat de wervelbreuken ontstaan.

Vragen over Evista? Wij hebben de antwoorden!

Bij medicijngebruik is het belangrijk om de aanwijzingen van uw arts altijd goed op te volgen. Heeft u vragen over het gebruik van Evista? Raadpleeg dan de apotheker of arts. Lees voor het eerste gebruik daarnaast de bijsluiter goed door. Hierin vindt u meer informatie over bijvoorbeeld de gebruiksaanwijzing en de mogelijke bijwerkingen. Wij hebben hieronder een lijst met veelgestelde vragen voor u verzameld, inclusief de beantwoording.

Evista bevat raloxifeen, een selectieve modulator van oestrogeenreceptoren, en werkt door het imiteren van de werking van oestrogeen in sommige weefsels.

Volg de instructies van uw arts voor de juiste dosering en toedieningswijze van Evista.

Er zijn verschillende online aanbieders waar u dit geneesmiddel kunt aanschaffen.

Online aanschaf van medicatie is over het algemeen veilig, zolang u dit doet bij gecertificeerde online aanbieders. Komt u terecht op een website waar bij receptplichtige medicatie niet om een recept of het invullen van een medische vragenlijst wordt gevraagd? Kijk dan uit, want dan gaat het waarschijnlijk om een niet-gecertificeerde aanbieder, waarbij de kwaliteit niet gewaarborgd is.

In de meeste gevallen bieden gecertificeerde aanbieders verschillende betaalmethoden. We raden aan om te kiezen voor de betaalmethode die u het beste kent.

Mogelijke bijwerkingen zijn opvliegers, gewrichtspijn en verhoogd risico op bloedstolsels.

Het kan enige tijd duren voordat u de volledige effecten van Evista merkt. Blijf het medicijn innemen zoals voorgeschreven door uw arts.

Evista mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt, om mogelijke interacties te voorkomen. Uw arts kan beoordelen of hier in uw geval sprake van zou kunnen zijn.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.