Elleste Solo

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Elleste Solo kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Elleste Solo?

Elleste Solo is een hormoonvervangende therapie die wordt gebruikt om symptomen van de menopauze te verlichten, zoals opvliegers, vaginale droogheid en stemmingswisselingen. In dit artikel vertellen we u meer over het online kopen van Elleste Solo, de prijzen, het proces van online bestellen, de veiligheid van online bestellen en beschikbare betaalmethoden. Ook geven we antwoorden op veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en over de online aanschaf ervan.

 • Dosering: Estradiol Hemihydrate 1 mg. of 2 mg.
 • Prijs Elleste Solo (incl. online consult): tabletten of pleisters – vanaf € 46,75

Online Elleste Solo kopen?

Elleste Solo is op recept verkrijgbaar en kan daarmee worden gekocht bij verschillende online apotheken. Online aanschaf van medicatie heeft allerlei voordelen. Het is bijvoorbeeld erg handig dat u voor de aanschaf niet langer de deur uit hoeft. U kunt gewoon vanuit huis bestellen en krijgt de medicatie vervolgens thuisbezorgd. Bezoeken aan de lokale apotheek of zelfs consulten bij een arts behoren zijn daardoor verleden tijd. Online bestellen kan ook nog eens flink wat tijd besparen, juist omdat u niet naar de apotheek of de arts toe hoeft te reizen. Daarbij hoeft u geen rekening te houden met openingstijden, want de online apotheek staat dag en nacht tot uw beschikking.

Online prijzen van Elleste Solo

Wanneer u online op zoek gaat naar Elleste Solo, is de kans groot dat u verschillende prijzen tegenkomt. Het is daarom de moeite waard om prijzen te vergelijken. Houd daarbij wel rekening met verschillen in opbouw. De ene aanbieder toont bijvoorbeeld een prijs voor alleen de medicatie, terwijl een andere aanbieder direct een totaalprijs weergeeft, inclusief bijkomende kosten.

Gebruik ons handige stappenplan om online te bestellen

Het proces van online bestellen van Elleste Solo is over het algemeen eenvoudig en met onderstaand stappenplan is het helemaal simpel:

 1. Selecteer in de apotheek van uw keuze de gewenste dosering en hoeveelheid tabletten;
 2. Voeg het product toe aan uw winkelwagen en volgt de instructies om uw bestelling af te ronden;
 3. U moet mogelijk uw verzendgegevens invoeren en een recept uploaden voordat u uw bestelling plaatst;
 4. Heeft u nog geen recept? Dan kunt u in sommige gevallen in plaats daarvan een online medische vragenlijst invullen. Hierin worden vragen gesteld over uw huidige medicijngebruik, om te kunnen beoordelen of er sprake kan zijn van een wisselwerking. Ook wordt er gevraagd naar uw medische historie, om zo te kunnen bepalen of de gevraagde medicatie wel geschikt voor u is;
 5. Na het plaatsen van uw bestelling beoordeelt een gekwalificeerd arts uw aanvraag;
 6. Na akkoord van de arts wordt uw bestelling direct in orde gemaakt en verzonden.

Online bestelproces Elleste Solo

Veilig online bestellen? Dit is ons advies!

Wilt u zeker weten dat u medicatie aanschaft via een betrouwbare aanbieder? Let dan op de volgende punten:

 • Koop Elleste Solo alleen bij erkende online apotheken. Deze hebben de juiste vergunningen om de medicatie te mogen verkopen. De vergunningen kunt u zelf checken, via een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl;
 • Lees beoordelingen van andere klanten, zodat u zich een beeld kunt vormen van de klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van de betreffende aanbieder;
 • Let ook op de beveiliging van de website van de aanbieder. Om te voorkomen dat uw gegevens in verkeerde handen vallen, is het belangrijk dat de website goed beveiligd is. Dit kunt u bijvoorbeeld zien in de adresbalk: voor de websitenaam staat dan ‘https’ in plaats van ‘http’.

Veilig online betalen voor Elleste Solo

Gecertificeerde online apotheken accepteren altijd verschillende betaalmethoden. Betaal bijvoorbeeld met iDeal, creditcard of PayPal. Welke optie u ook kiest: kies de betaalmethode die het beste bij u past en die u goed kent. Volg de instructies om de betaling te voltooien.

Betaalmethodes Elleste Solo

Bijwerkingen

Bijwerkingen die kunnen worden ervaren door het gebruik van Elleste Solo hangen onder andere af van de manier waarop het middel gebruikt wordt. Het kan bijvoorbeeld wel altijd gaan om maag-darmklachten, psychische klachten, slaapproblemen, het vasthouden van vocht, een veranderende seksdrive, problemen door een hevigere of menstruatiepijn en in enkele gevallen hartklachten of problemen door overgevoeligheid. Wanneer deze klachten worden ervaren is het belangrijk om dit goed in de gaten te houden. Mogelijk moet de arts worden ingeschakeld. Dit geldt vooral bij langdurige klachten, maar ook direct wanneer overgevoeligheid of hartproblemen optreden.

Hoe is Elleste Solo te gebruiken?

Het gebruik van Elleste Solo kan in twee vormen. Er zijn pillen en er is een pleistervorm. Het is in beide gevallen zeer belangrijk om de exacte instructies op te volgen. Zo is ritme en regelmaat in het gebruik van de pillen heel belangrijk. Bij het gebruik van de pleister is het regelmatig en tijdig verversen op de juiste manier een belangrijke factor in de werking van het middel. Ook is het belangrijk om in beide gevallen goed op de dosering te letten. Deze mag nooit overschreden worden omdat dit een averechts effect op het geheel zal hebben. Dit is niet de bedoeling van de middelen.

Elleste Solo bijsluiter

Actieve ingrediënten in Elleste Solo

Elleste Solo bestaat uit verschillende stoffen. Slechts één daarvan is daadwerkelijk een werkzame stof. Het betreft een kunstmatige variant van oestrogeen. Dit is een stof die ook in natuurlijke vorm in het lichaam voorkomt. Door de daling van de hoeveelheid in het lichaam ontstaan de klachten. Dat kan met dit medicijn in de hand gehouden worden.

Vragen over de aanschaf of het gebruik van Elleste Solo beantwoorden wij graag

Bij het voorschrijven van nieuwe medicatie zal de arts u instructies geven over het gebruik. Volg die instructies altijd goed. Heeft u nog vragen hierover? Raadpleeg dan de arts of apotheker, of kijk in de bijsluiter voor meer informatie. Hieronder hebben wij een lijst met veelgestelde vragen over de aanschaf en het gebruik van Elleste Solo voor u verzameld, inclusief beantwoording.

Elleste Solo is een hormoonvervangende therapie die wordt gebruikt om symptomen van de menopauze te verlichten.

Elleste Solo bevat oestrogeen, een hormoon dat het lichaam aanvult tijdens de menopauze om symptomen te verminderen.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer hoofdpijn, misselijkheid, borstgevoeligheid en stemmingswisselingen. We adviseren om voor het eerste gebruik de bijsluiter door te lezen. Hierin vindt u ook een volledig overzicht van gemelde bijwerkingen.

Nee, Elleste Solo is niet bedoeld voor gebruik tijdens de zwangerschap.

Nee, voor de aanschaf van dit geneesmiddel heeft u een recept nodig. Het kan voorkomen dat u als u nog geen recept heeft een online medische vragenlijst in kunt vullen. Een gekwalificeerd arts beoordeelt daarmee of de medicatie voor u geschikt is.

Ja, dit geneesmiddel is online beschikbaar. Zorg er wel voor dat u deze medicatie aanschaft bij een gecertificeerde apotheek, zodat de betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

De levertijd van medicatie kan verschillen per aanbieder en per geneesmiddel. Doorgaans wordt uw bestelling binnen een paar werkdagen geleverd.

Geneesmiddelen worden altijd in een discrete verpakking naar u verzonden. Aan de buitenkant van de verpakking valt dus niet te zien wat u heeft besteld.

Ja, uw arts kan aanbevelen regelmatige controles uit te voeren om uw respons op de behandeling te evalueren.

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk in, tenzij het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen dubbele dosis om een gemiste dosis in te halen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen