Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Elleste Duet

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Elleste Duet kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Elleste Duet?

Elleste Duet is een hormoonvervangende therapie die wordt gebruikt om symptomen van de menopauze te verlichten, zoals opvliegers, vaginale droogheid en stemmingswisselingen. In dit artikel geven we u belangrijke informatie over het online kopen van Elleste Duet, de prijs ervan, het proces van online bestellen, beschikbare betaalmethoden en antwoorden op veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en over de online aanschaf ervan.

 • Dosering: 1mg./2mg. Estradiol – Norethisterone Acetate
 • Prijs Elleste Duet (incl. online consult): 84 tabletten of pillen – € 58,49

Elleste Duet online kopen

Elleste Duet is op recept verkrijgbaar en kan worden gekocht bij verschillende online apotheken. Het online aanschaffen van medicatie heeft een aantal voordelen. Ten eerste hoeft u voor medicatie niet langer naar een fysieke apotheek toe te gaan. U kunt gewoon vanuit huis uw bestelling plaatsen. Ook voor het ophalen van de medicatie hoeft u niet meer naar een apotheek toe, want de medicatie wordt na online bestellen bij u thuisbezorgd. Wat ook heel praktisch is, is dat de online apotheek dag en nacht tot uw beschikking staat. U kunt dus bestellen op het moment dat u dit het beste uitkomt, zonder rekening te hoeven houden met openingstijden.

Online prijzen Elleste Duet

Als u online op zoek gaat naar Elleste Duet, zal het opvallen dat verschillende aanbieders verschillende prijzen voeren. Het is dus de moeite waard om de prijzen te vergelijken en dat kan online gelukkig gemakkelijk. Let bij het vergelijken wel op de prijsopbouw, want niet iedere apotheek geeft de prijs op dezelfde manier weer. Soms wordt er bijvoorbeeld voor gekozen om een prijs voor alleen de medicatie te tonen, waarna extra kosten pas later in het bestelproces naar voren komen. Bij andere aanbieders wordt direct een totaalprijs getoond, zodat u direct ziet met welke kosten u rekening kunt houden.

Online medicatie bestellen? Volg ons handige stappenplan!

Als u nog niet eerder medicatie heeft besteld, kan het online bestellen lastig lijken. Bestellen is echter heel simpel, wanneer u ons handige stappenplan gebruikt:

 1. Kies bij welke online apotheek u de medicatie wilt bestellen;
 2. Zoek Elleste Duet in de shop en voeg deze in de juiste dosering en hoeveelheid toe aan het winkelwagentje;
 3. Rond uw bestelling af door uw gegevens in te vullen;
 4. Bij receptplichtige medicatie wordt om een recept gevraagd. Heeft u dit nog niet? Dan is het soms mogelijk om een online medische vragenlijst in te vullen, waarin u informatie kunt geven over uw medische geschiedenis en over uw medicijngebruik;
 5. Rond het betaalproces af;
 6. Na het plaatsen van de bestelling zal een gekwalificeerd arts uw aanvraag beoordelen;
 7. Na akkoord van deze arts wordt de medicatie naar uw adres verzonden.

Online bestelproces Elleste Duet

Veilig online bestellen? Gebruik onze tips

Wilt u zeker weten dat u goede medicatie aanschaft? Gebruik dan de volgende tips:

 • Controleer of de door u gekozen online apotheek over de juiste vergunningen beschikt. Dit kunt u doen door op de website van de aanbieder te klikken op het wit-groene logo. Hierdoor komt u terecht op een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl. Hier kunt u de vergunningen checken;
 • Het is de moeite waard om beoordelingen van andere klanten te lezen, zodat u zich een beeld kan vormen van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de aanbieder;
 • Online beveiliging is belangrijk, want u wilt voorkomen dat persoonlijke gegevens in handen van onbevoegden komen. Let daarom altijd op de beveiliging van de aanbieder.

Zo betaalt u voor online bestelde medicatie

Uit ons onderzoek blijkt dat online apotheken doorgaans verschillende betaalmethoden accepteren. Voorbeelden zijn creditcards, betaalpassen, PayPal en soms bankoverschrijvingen. Kies de betaalmethode die u het beste kent en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Betaalmethodes Elleste Duet

Bijwerkingen

Hoofdpijn, pijnlijke borsten, menstruatiepijn of andere menstruatieproblemen zijn klachten die vaak voorkomen bij het gebruik van Elleste Duet. Daarnaast zijn er klachten die minder vaak voorkomen, zoals bijvoorbeeld depressies, angststoornissen, een veranderende seksdrive, misselijkheid, slaapproblemen, diarree, een opgeblazen gevoel, acne, uitslag, jeuk, een droge huid, een algemeen zwak gevoel of het vasthouden van vocht. Wanneer deze klachten ervaren worden is het belangrijk om goed te monitoren hoelang dit duurt. Wanneer de klachten aanhouden is het verstandig om de arts in te lichten hierover. Mogelijk is het dan nodig om de dosering te veranderen of een ander middel te gebruiken.

Elleste Duet gebruik en dosering

Het gebruik van Elleste Duet gaat in pilvorm. Van deze pillen moet er dagelijks één worden ingenomen. Dit is gemakkelijk te doen omdat op de strip wordt aangegeven welke pil voor welke dag is. Om optimaal effect te ervaren is het dan ook van belang om geen pil te missen en regelmaat in het gebruik aan te brengen. De volgorde is daarbij ook zeer van belang door de verschillende stoffen die in de pillen zitten om de optimale werking te kunnen garanderen. Wanneer een pil vergeten wordt, dan kan deze tot twaalf uur na het eigenlijke moment alsnog worden ingenomen.

Elleste Duet bijsluiter

Wat zit er in Elleste Duet?

In Elleste Duet zitten synthetische hormonen die te vergelijken zijn met de natuurlijke hormonen oestrogeen en progesteron. Daardoor zal de daling van het oestrogeengehalte in het vrouwelijk lichaam worden afgeremd waardoor de symptomen kunnen worden verlicht en er minder klachten ervaren worden.

Veelgestelde vragen over Elleste Duet en de online aanschaf ervan

Bij vragen over het gebruik van Elleste Duet raden we aan uw arts of apotheker te raadplegen. Voor meer informatie kunt u ook in de bijsluiter kijken. We raden aan om voor het eerste gebruik de bijsluiter goed door te lezen. Zo weet u bijvoorbeeld welke bijwerkingen u eventueel kunt verwachten. Hieronder hebben we voor u een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden verzameld.

Elleste Duet is een hormoonvervangende therapie die wordt gebruikt om symptomen van de menopauze te verlichten. Het middel bevat oestrogeen en progestageen, hormonen die het lichaam aanvullen tijdens de menopauze om symptomen te verminderen.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer hoofdpijn, misselijkheid, borstgevoeligheid en stemmingswisselingen. Kijk in de bijsluiter voor een volledig overzicht van bekende bijwerkingen.

Ja, Elleste Duet is online verkrijgbaar bij diverse aanbieders. We adviseren om het alleen aan te schaffen via een gecertificeerde online aanbieder.

U ontvangt de medicatie in discrete verpakking. Aan de buitenkant kan men dus niet zien wat er in het pakket zit.

Nee, in alle gevallen heeft u voor dit geneesmiddel een recept nodig. Heeft u nog geen recept? Dan is het in sommige gevallen mogelijk om in plaats daarvan een medische vragenlijst in te vullen. Op basis van de door u gegeven informatie beoordeelt een arts vervolgens of deze medicatie voor u geschikt is.

Nee, Elleste Duet is niet bedoeld voor gebruik tijdens de zwangerschap.

De duur van de behandeling wordt bepaald door uw arts en kan variëren afhankelijk van uw individuele behoeften.

Ja, uw arts kan aanbevelen regelmatige controles uit te voeren om uw respons op de behandeling te evalueren.

U ontvangt uw online bestelling doorgaans binnen een paar werkdagen thuis.

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk in, tenzij het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen dubbele dosis om een gemiste dosis in te halen.

Raadpleeg uw arts voordat u Elleste Duet gebruikt in combinatie met andere medicijnen om mogelijke interacties te voorkomen.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen