Ultibro Breezhaler

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Ultibro Breezhaler
Categorie
Wij laten zien:

Ultibro Breezhaler is een medicijn dat wordt voorgeschreven voor de behandeling van chronische obstructieve longziekte (COPD). Dit geneesmiddel biedt verlichting voor patiënten die deze aandoening ervaren, door ademhalingsproblemen te verlichten. Het is van groot belang om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig op te volgen en op de hoogte te zijn van mogelijke bijwerkingen. Ultibro Breezhaler is uitsluitend verkrijgbaar op doktersvoorschrift.

  • Dosering: Ultibro Breezhaler Indacaterol/glycopyrronium
  • Prijs Ultibro Breezhaler (incl. online consult): vanaf € 78,50

De toepassing van Ultibro Breezhaler

Ultibro Breezhaler is specifiek geïndiceerd voor de onderhoudsbehandeling van COPD bij volwassen patiënten. COPD is een ernstige aandoening van de luchtwegen die de ademhaling aanzienlijk bemoeilijkt. Het geneesmiddel bevat twee actieve ingrediënten: indacaterol en glycopyrronium. Indacaterol behoort tot de klasse van langwerkende beta-2 adrenerge agonisten (LABA), terwijl glycopyrronium een langwerkende muscarine-antagonist (LAMA) is. Deze combinatie werkt samen om de luchtwegen te verwijden, waardoor de ademhaling wordt vergemakkelijkt en kortademigheid wordt verminderd. Door de langdurige werking van Ultibro Breezhaler wordt een stabiele behandeling geboden, die resulteert in een verbeterde longfunctie en verhoogde levenskwaliteit voor patiënten.

Zo gebruikt u Ultibro Breezhaler

Om de beste resultaten te behalen, is het van cruciaal belang om de gebruiksaanwijzing van Ultibro Breezhaler nauwkeurig te volgen. Bij het eerste gebruik is het essentieel om de bijsluiter zorgvuldig door te lezen, aangezien hierin gedetailleerde instructies te vinden zijn. Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

  • Gebruik Ultibro Breezhaler zoals voorgeschreven door uw arts. De dosering kan variëren, dus volg strikt de voorschriften op het recept;
  • De inhalator moet dagelijks op hetzelfde tijdstip gebruikt worden, bij voorkeur in de ochtend;
  • Controleer of het doseermechanisme correct werkt voordat u de inhalator gebruikt;
  • Plaats uw lippen rond de mondstukopening, adem krachtig uit, en adem diep in terwijl u op de knop drukt om het medicijn vrij te geven. U zou hierbij een zoemend geluid moeten horen;
  • Houd uw adem enkele seconden in om ervoor te zorgen dat de medicatie goed in de longen doordringt;
  • Spoel uw mond met water na gebruik om eventuele medicijnresten weg te spoelen;
  • Onderhoud van de inhalator is essentieel. Volg de instructies in de bijsluiter om de optimale werking te behouden.

Raadpleeg uw arts als u allergisch bent voor een van de actieve ingrediënten of als u bepaalde gezondheidsproblemen heeft, zoals een hartritmestoornis of een voorgeschiedenis van allergische reacties op medicijnen. Zo kan de arts beoordelen of u deze medicatie veilig kunt gebruiken.

Ultibro breezhaler bijsluiter

Mogelijke bijwerkingen van de Ultibro Breezhaler

Het gebruik van Ultibro Breezhaler kan bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze ervaart. Veelvoorkomende bijwerkingen zijn onder meer hoofdpijn, duizeligheid en een droge mond. Deze symptomen kunnen in de beginfase van de behandeling optreden en nemen vaak af na verloop van tijd. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden, zoals hartkloppingen of allergische reacties. Het is belangrijk om bijwerkingen te melden aan uw arts, vooral als ze aanhouden of verergeren.

Ultibro Breezhaler online aanschaffen

Ultibro Breezhaler is alleen beschikbaar op doktersvoorschrift, maar het is mogelijk om het online aan te schaffen via gecertificeerde online apotheken. Door bij Treated een online medische vragenlijst in te vullen, kan een gekwalificeerd arts uw geschiktheid voor het medicijn op basis van uw medische geschiedenis inschatten. Na goedkeuring wordt Ultibro Breezhaler discreet en snel naar uw huisadres verzonden. Het online medisch consult bij Treated is inbegrepen bij de prijs en zorgt daardoor voor een veilige aankoop, zonder onverwachte kosten.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Ultibro Breezhaler