Ipratropium Steri-Neb

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Ipratropium Steri-Neb kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Impratropium Steri-Neb is een medicijn dat wordt gebruikt om de klachten van patiënten met COPD te verlichten. Dat wordt gedaan doordat dit middel een uitwerking heeft op de luchtwegen. Ook kan het worden gebruikt door astmapatiënten. Het is belangrijk om goede kennis van het gebruik, de werking en de bijwerking te hebben. Deze zijn voor dit medicijn immers zeer specifiek. Dit heeft te maken met de inhalator die gebruikt moet worden om het medicijn in te nemen. Door goed ingelicht te raken kan worden gezorgd dat het medicijn juist wordt gebruikt en optimaal werkt.

  • Dosering: 250 of 500 microgram ipratropium
  • Prijs Ipratropium Steri-Neb (incl. online consult): 20 x 1 of 2 ml. – € 80,60

Bijwerkingen

Ipratropium Steri-Neb heeft zeer veel verschillende bijwerkingen. De belangrijkste daarvan zijn het ervaren van een droge mond en keel. Dit is vooral door toedoen van het gebruik van de inhalator. Door voldoende te drinken en eventueel op ijsblokjes te zuigen kan veel van deze bijwerking teniet worden gedaan. Anders is dat voor het optreden van hartklachten in verschillende vormen. Wanneer het ritme verandert of wanneer bijvoorbeeld hartkloppingen worden ervaren is het verstandig om de arts in te schakelen. Dit geldt ook wanneer er overgevoeligheidsreacties optreden. In de meeste gevallen is het zo dat gestopt moet worden.

Hoe is Ipratropium Steri-Neb te gebruiken?

Het gebruik van Ipratropium Steri-Neb gaat met behulp van een inhalator. Dat betekent ook dat het belangrijk is om te weten wat de juiste techniek hiervoor is. Dit kan worden aangeleerd door een arts of verpleegkundige. Denk er ook aan om regelmatig de techniek te laten controleren en te oefenen. Het gebruik gaat in doses die worden verdeeld over de dag. Dit is belangrijk omdat op die manier kan worden gezorgd dat de klachten niet optreden of in grote mate teruggedrongen kunnen worden. Dit is belangrijk om in de gaten te houden.

Het bewaren van dit middel

Het is belangrijk om Ipratropium Steri-Neb op de juiste wijze te bewaren. Dat betekent dat het altijd beneden de 25 graden Celsius gehouden moet worden. Daarnaast is het belangrijk om goed op de uiterste houdbaarheidsdatum te letten. Wanneer deze verstreken is, dan mag het medicijn niet langer worden gebruikt om de klachten te behandelen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Ipratropium Steri-Neb