Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Spiriva

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Spiriva kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Spiriva is een inhalatiemedicijn dat wordt ingezet om de klachten die COPD-patiënten ervaren te verlichten. Door dit middel te gebruiken worden de ademhalingsklachten die deze patiënten ervaren verlicht. Dat komt doordat de verkramping van de luchtwegen wordt verlicht. Op die manier is het mogelijk om minder last te hebben en beter adem te halen. Wel is het dan zo dat het gebruik van de inhalator optimaal moet zijn. In andere gevallen zal de werking niet zo goed zijn als deze zou moeten zijn. Let hier daarom altijd goed op bij het gebruik.

  • Dosering: 18 microgram tiotropium
  • Prijs Spiriva (incl. online consult): 30 navulling of combipakket – € 160,10

Heeft Spiriva bijwerkingen?

Een droge mond komt vrij vaak voor als het gaat om de bijwerkingen van Spiriva. Voldoende drinken en eventueel het gebruik van ijsblokjes is dan ook sterk aan te raden. Andere klachten zijn bijvoorbeeld een benauwdheidsaanval direct na het inhaleren, verstopping, hoofdpijn, duizeligheid, wazig zicht, irritaties en ontstekingen in mond, neus en keel, plasproblemen, hartproblemen en in sommige gevallen allergische reacties. In het geval van de laatste drie klachten is het zeer belangrijk om hier een arts tijdig naar te laten kijken. Zo kan met zekerheid worden gezorgd dat er snel een oplossing komt.

Wisselwerking met andere middelen

Een voordeel van het gebruik van Spiriva is dat die op het gebied van medische problemen redelijk veilig kan worden gedaan. Het is namelijk zo dat er geen wisselwerking bestaat tussen Spiriva en andere medicijnen. Dit betekent dus dat de werking altijd optimaal moet kunnen zijn. Wel is het slim om in ieder geval de dokter in te lichten of te wijzen op het gebruik van andere medicijnen. Zo is er in ieder geval altijd duidelijkheid, voor het geval toch iets mis blijkt te gaan. Dit kan zeer belangrijk zijn.

Hoe moet u Spiriva bewaren?

Het is belangrijk om Spiriva op de juiste wijze te bewaren. Dat betekent bijvoorbeeld dat het middel niet warmer dan 25 graden Celsius mag worden. Daarom moet het op kamertemperatuur bewaard worden, maar niet op een plek in de volle zon. Ook is het belangrijk om het middel buiten bereik van kinderen te houden. Bewaar het bovendien niet langer dan de uiterste houdbaarheidsdatum.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.