Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Atrovent

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Atrovent kopen
Categorie
Wij laten zien:

Waarvoor wordt Atrovent gebruikt?

Atrovent is een geneesmiddel dat regelmatig wordt gebruikt om de luchtwegen te openen en de ademhaling van mensen met Atrovent te vergemakkelijken:

  • Astma.
  • Chronische obstructieve longziekte (COPD).

Atrovent-inhalator wordt regelmatig elke dag ingenomen om de luchtwegen altijd open te houden. Het opent de luchtwegen niet zo snel als kortwerkende beta 2 agonisten (reliever inhalatoren) zoals salbutamol of terbutaline. Het maximale effect op de luchtwegen treedt op 30 tot 60 minuten na het inademen van het geneesmiddel en dit effect duurt drie tot zes uur.

Atrovent UDV’s (unit doseerflacons) worden gebruikt in een vernevelaar. Een vernevelaar is een machine die het vloeibare geneesmiddel in de nevels omzet in deeltjes die kunnen worden ingeademd. Het wordt gebruikt om hogere doses van het geneesmiddel te leveren dan een standaard inhalator. Nebuliser oplossingen van ipratropium worden gebruikt bij de spoedbehandeling van astma-aanvallen en acute ademhalingsmoeilijkheden.

Steeds meer mensen overwegen om hun medicijnen online aan te schaffen vanwege het gemak en de toegankelijkheid. Bij online aanschaf is het wel aan te raden om op een aantal zaken te letten.

  • Dosering: Aerosol Inhaler 20 mcg
  • Prijs Atrovent (incl. online consult): Atrovent inhaler – € 21,50

Atrovent online kopen

Het online kopen van Atrovent biedt de mogelijkheid om dit medicijn vanuit huis te bestellen, zonder een fysieke apotheek te bezoeken. Dit kan met name handig zijn voor mensen met luchtwegproblemen die het moeilijk vinden om naar een apotheek te gaan. Maar ook qua tijd kan het praktisch zijn. U kunt de online aanvraag op ieder tijdstip doen en hoeft niet op een specifiek tijdstip naar de arts of apotheek.

De online prijs van Atrovent

De kosten van Atrovent kunnen variëren tussen verschillende online apotheken. Het is verstandig om prijzen te vergelijken en eventuele kortingen of aanbiedingen te onderzoeken. Sommige online apotheken bieden ook generieke versies van Atrovent aan, wat de kosten kan verlagen. Atrovent is online beschikbaar voor een prijs vanaf 21,50 euro. Dat is inclusief verzendkosten en de kosten voor een eventueel online medisch consult.

Hoe het online bestellen van Atrovent in zijn werk gaat

Wilt u online Atrovent bestellen? Doorloop dan de volgende stappen:

  1. Selecteer de medicatie bij de online apotheek van uw keuze, en geef aan in welke dosering u de medicatie wenst te ontvangen;
  2. Vervolgens wordt om persoonlijke en medische gegevens gevraagd. Heeft u nog geen recept voor Atrovent? Dan kunt u een medische vragenlijst in te vullen;
  3. Op basis van de door u gegeven informatie in de medische vragenlijst beoordeelt een gekwalificeerd arts uw aanvraag;
  4. Na akkoord wordt de medicatie verzonden en krijgt u deze snel en discreet thuisgestuurd.

Online bestelproces Atrovent

Zo bestelt u Atrovent veilig online

Veiligheid is van het grootste belang bij het online kopen van medicijnen. Kies altijd voor erkende online apotheken die voldoen aan de nodige regelgeving. U kunt dit zelfs zelf controleren via een website van de rijksoverheid. Controleer daarnaast ook of de website beveiligd is (https://) en lees beoordelingen van andere gebruikers om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Online betalen voor Atrovent

Online apotheken bieden vaak verschillende betaalmethoden aan, waaronder creditcard of bankoverschrijving. Ook iDeal kan tot de mogelijkheden behoren. Het is belangrijk om een veilige betaalmethode te kiezen en ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens tijdens het betalingsproces worden beschermd.

Betaalmethodes Atrovent

Hoe werkt Atrovent?

Atrovent inhalator en Atrovent UDV’s bevatten beide het actieve bestanddeel ipratropiumbromide, een soort geneesmiddel dat een antimuscarine (of anticholinerge) bronchodilator wordt genoemd. Het werkt door het openen van de luchtwegen, waardoor het makkelijker is om te ademen.

Bij astma of chronische obstructieve longziekte (COPD, bijv. emfyseem en chronische bronchitis) worden de luchtwegen vernauwd, waardoor het voor de lucht moeilijk wordt om in en uit de longen te komen.

Ipratropium werkt door het blokkeren van muscarine receptoren die zich op de spier rond de luchtwegen bevinden. Hierdoor kan de spier rond de luchtwegen ontspannen en de luchtwegen openen.

Atrovent bijsluiter

Veelvoorkomende bijwerkingen (bij 1 op de 10 tot 1 op de 100 mensen)

  • Hoofdpijn.
  • Duizeligheid.
  • Droge mond.
  • Hoest.
  • Keelirritatie.
  • Ziek voelen.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Atrovent

Overweegt u Atrovent online aan te schaffen? Of heeft u het al aangeschaft, maar heeft u nog vragen over het gebruik? Hieronder hebben we voor u de meest gestelde vragen en antwoorden over dit middel verzameld. Bij vragen kunt u ook altijd uw arts of apotheker raadplegen. Of kijk in de bijsluiter voor een volledig overzicht.

Atrovent, ook bekend als ipratropiumbromide, is een medicijn dat wordt gebruikt om de luchtwegen te verwijden, wat de symptomen van aandoeningen zoals astma en chronische obstructieve longziekte (COPD) verlicht.

Atrovent ontspant de spieren rond de luchtwegen en opent deze, waardoor de luchtstroom verbetert en ademhalingsproblemen verminderen.

Enkele mogelijke bijwerkingen zijn droge mond, hoesten, hoofdpijn en duizeligheid. Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Atrovent kan worden voorgeschreven aan zowel volwassenen als kinderen, maar de dosering en het gebruik kunnen verschillen. Raadpleeg altijd een arts voor advies.

Het gebruik van Atrovent tijdens de zwangerschap moet worden besproken met een arts, omdat de voordelen en risico’s zorgvuldig moeten worden afgewogen.

De dosering en frequentie van Atrovent worden door uw arts bepaald op basis van uw specifieke aandoening en behoeften. Volg de voorschriften nauwkeurig op.

Bespreek alle medicijnen, inclusief vrij verkrijgbare en kruidensupplementen, met uw arts. Medicijnen kunnen namelijk een ongewenste wisselwerking met elkaar hebben en uw arts kan beoordelen of hier sprake van kan zijn.

Ja, Atrovent is vaak beschikbaar bij online apotheken. Zorg er wel voor dat u dit doet bij betrouwbare en gecertificeerde websites.

De snelheid van verbetering varieert, maar sommige mensen kunnen onmiddellijke verlichting ervaren, terwijl anderen mogelijk enkele dagen nodig hebben.

Neem de gemiste dosis in zodra u eraan denkt. Als het echter bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga verder volgens het normale schema. Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.