Airflusal

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Airflusal
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Airflusal?

Airflusal is een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van luchtwegaandoeningen zoals astma en chronische obstructieve longziekte (COPD). Dit medicijn valt onder de categorie van inhalatiecorticosteroïden en het wordt voorgeschreven om ontstekingen in de luchtwegen te verminderen. Zo worden de symptomen van deze aandoeningen verlicht.

Als u overweegt dit medicijn online te kopen, zijn er enkele belangrijke zaken die u moet weten, zoals het online aankoopproces, de prijs van het product, de veiligheid van online bestellen en de beschikbare betaalmethoden.

  • Dosering: AirFluSal Fluticason propionate, salmeterol xinafoate
  • Prijs AirFluSal (incl. online consult): vanaf € 122,95

Airflusal? Koop het online!

Het online kopen van Airflusal kan handig zijn, maar het is essentieel om dit te doen bij een gecertificeerde online apotheek. Deze apotheken bieden een veilige en betrouwbare manier om medicijnen online aan te schaffen. Zorg ervoor dat u kiest voor erkende en geverifieerde online apotheken om de kwaliteit van het product te waarborgen.

Prijs van Airflusal online

De prijs van Airflusal kan variëren tussen verschillende online apotheken. Het is raadzaam om prijzen te vergelijken en eventuele aanbiedingen of kortingen te onderzoeken. Houd er rekening mee dat de prijs ook afhankelijk kan zijn van de hoeveelheid medicatie die u wilt kopen. Voor 122,95 euro kunt u dit geneesmiddel al aanschaffen en dat is inclusief medisch consult en verzendkosten.

Zo simpel is online medicatie bestellen

Het online aankoopproces van Airflusal bij een gecertificeerde online apotheek omvat meestal de volgende stappen:

  1. Selecteer de gewenste dosering en hoeveelheid van het geneesmiddel dat u wilt bestellen;
  2. Vul een online medische vragenlijst in. In deze vragenlijst wordt bijvoorbeeld gevraagd naar uw medische geschiedenis, maar ook naar welke medicatie u verder gebruikt. Medicijnen kunnen een ongewenste wisselwerking met elkaar hebben en het is belangrijk dat dat wordt voorkomen;
  3. Een gekwalificeerde arts beoordeelt uw medische geschiedenis aan de hand van uw ingevulde medische vragenlijst. Kunt u dit middel veilig gebruiken? Dan keurt hij of zij de bestelling goed;
  4. Na goedkeuring wordt het medicijn discreet naar uw huisadres verzonden. U hoeft hier dus niet eens de deur voor uit!

Online bestelproces Airflusal

Veiligheid online bestellen

Veiligheid staat voorop bij online aankopen van medicijnen. Kies daarom altijd voor apotheken die gereguleerd zijn en alle benodigde vergunningen hebben. Controleer of de website beveiligd is met een SSL-certificaat en lees beoordelingen van andere klanten om de betrouwbaarheid te bevestigen. Kunt u medicatie bestellen waar een recept voor nodig is, zonder dat u hiervoor een medische vragenlijst hoeft in te vullen? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze aanbieder niet betrouwbaar is.

Online betalen voor Airflusal

Online apotheken bieden verschillende betaalmethoden aan, zoals creditcard, bankoverschrijving of andere online betaalsystemen. Kies de betaalmethode die voor u het meest geschikt en veilig is. Zorg ervoor dat de website een beveiligde betaalomgeving heeft om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Check bijvoorbeeld of er voor het internetadres ‘https’ staat en niet alleen ‘http’. Die ‘s’ staat namelijk voor een beveiligde verbinding.

Betaalmethodes Airflusal

De werking van Airflusal

Airflusal bevat het actieve ingrediënt fluticasonpropionaat. Deze stof behoort tot de groep van corticosteroïden. Corticosteroïden zijn sterk ontstekingsremmende stoffen die de ontstekingsreacties verminderen die vaak voorkomen bij aandoeningen zoals astma en COPD. Als Airflusal wordt geïnhaleerd via een inhalator, komt het geneesmiddel rechtstreeks in de luchtwegen terecht. Daar bindt fluticasonpropionaat zich aan specifieke receptoren in de longen. Dit vermindert de ontstekingsreactie en remt de vrijlating van ontstekingsmediatoren af. De vernauwing in de luchtwegen verminderd hierdoor en ademhalen wordt makkelijker. Dit helpt de frequentie en de ernst van symptomen zoals kortademigheid, hoesten en piepende ademhaling te verminderen. Zorg dat uw arts bij het voorschrijven van dit middel weet welke medicatie u verder gebruikt. Medicijnen kunnen namelijk een ongewenste wisselwerking met elkaar hebben. Uw arts kan beoordelen of hier in uw geval sprake van kan zijn.

De gebruiksaanwijzing van Airflusal

Het juiste gebruik van Airflusal is essentieel. Zo bereikt u de beste resultaten en verkleint u de kans op mogelijke bijwerkingen. Meestal gelden voor dit middel in ieder geval de volgende instructies voor gebruik:

  • Volg de aanwijzingen van uw arts goed op. Airflusal moet altijd worden voorgeschreven door een arts of een gekwalificeerde zorgverlener. Volg strikt hun aanwijzingen met betrekking tot de dosering en het gebruiksschema;
  • Na inhalatie van Airflusal is het aanbevolen om uw mond met water te spoelen en het water uit te spugen. Dit helpt om eventuele resten van het medicijn uit de mond te verwijderen en mogelijke bijwerkingen zoals schimmelinfecties in de mond te voorkomen;
  • Als u Airflusal gedurende langere tijd gebruikt, kan het nodig zijn om regelmatig uw longfunctie te laten controleren door een arts om ervoor te zorgen dat de behandeling effectief is;
  • Airflusal is geen snelwerkend geneesmiddel en mag niet worden gebruikt voor het verlichten van acute astma-aanvallen. Heeft u te maken met een plotselinge verergering van symptomen? Gebruik dan een snelwerkende inhalator.

Airflusal bijsluiter

Mogelijke bijwerkingen

Als u Airflusal gebruikt kunt u niet alleen positieve effecten bemerken, maar ook te maken krijgen met bijwerkingen. Langdurig gebruik van Airflusal kan het risico op schimmelinfecties in de mond en keel verhogen. Sommige mensen ervaren heesheid of stemveranderingen bij het gebruik van Airflusal. Als dit aanhoudt of verergert, dient u een arts te raadplegen. Ook hoofdpijn kan een bijwerking zijn van dit geneesmiddel, al is dit dan vaak in milde vorm. In zeldzame gevallen kunt u allergische reacties ervaren, zoals huiduitslag, jeuk, zwelling van het gezicht, lippen of tong, of moeite met ademhalen. Bij het optreden van deze symptomen moet onmiddellijk medische hulp worden ingeroepen.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Airflusal

Bij medicatie zit standaard een bijsluiter. Lees de bijsluiter voor het eerste gebruik goed door, zodat u weet wat de juiste gebruiksinstructies zijn en welke bijwerkingen u eventueel kunt verwachten. Bij vragen over het gebruik van Airflusal kunt u ook terecht bij een arts of apotheker. Daarnaast zijn er vragen die vaak worden gesteld en die we hieronder hebben verzameld.

Airflusal bevat twee actieve ingrediënten: salmeterol, dat de luchtwegen ontspant, en fluticasonpropionaat, dat de ontstekingen in de longen vermindert. Beide stoffen werken samen om de symptomen van astma te verlichten en de kans op een astma aanval te verkleinen.

De dosering en toedieningswijze van Airflusal worden bepaald door uw arts. Volg de instructies op het recept en raadpleeg bij twijfel uw arts of apotheker.

Informeer uw arts over uw medische geschiedenis en eventuele andere medicijnen die u gebruikt. Dit helpt om mogelijke interacties te voorkomen. In sommige gevallen kan de medicatie niet of minder geschikt zijn. Uw arts kan dit beoordelen.

Net als alle medicijnen kan Airflusal bijwerkingen hebben. Lees de bijsluiter zorgvuldig door en meld eventuele bijwerkingen aan uw arts. De werkzame stof salmeterol kan hartkloppingen of hoofdpijn veroorzaken. Meestal verdwijnen deze klachten na verloop van tijd vanzelf. Bij langdurig gebruik of een hoge dosering is er een klein risico op onder andere staar en glaucoom.

Nee, Airflusal is een receptplichtig medicijn. U kunt het alleen verkrijgen via een doktersvoorschrift. Wees dus voorzichtig met websites die medicijnen zonder recept aanbieden en koop bij voorkeur bij een gecertificeerde online apotheek.

De tijd tot het begin van de werking kan variëren. Raadpleeg uw arts voor meer informatie over wat u kunt verwachten tijdens de behandeling.

Bespreek uw zwangerschaps- of borstvoedingsplannen met uw arts voordat u Airflusal gebruikt. Uw arts kan de risico’s en voordelen beoordelen.

Neem de vergeten dosis zo snel mogelijk in, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Neem nooit een dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.

Raadpleeg uw arts over het gebruik van alcohol in combinatie met Airflusal, omdat dit de bijwerkingen kan beïnvloeden.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.