Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nasonex

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Nasonex kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Nasonex is een neusspray. Het wordt gebruikt om neusklachten zoals ontstekingen in verschillende vormen te verlichten en te genezen. De klachten die het betreft zijn langdurig ontstoken neusslijmvliezen, allergieën, hooikoorts en neuspoliepen. De spray en de stoffen hierin hebben even tijd nodig om te gaan werken, daarom zal het soms tot wel een week duren voordat merkbaar is dat de klachten lichter worden. Daarbij komt ook dat de juiste manier van gebruik hier erg belangrijk in is. Dit zorgt dat het medicijn daadwerkelijk zijn werk kan doen.

  • Dosering Nasonex: 50 mcg mometason
  • Prijs Nasonex (incl. online consult): 1 neusspray – € 51,99

De bijwerkingen van Nasonex

Bij het gebruik van Nasonex kan er soms irritatie in de neus ontstaan. Dat uit zich bijvoorbeeld in de vorm van een branderig gevoel, niezen en in sommige gevallen een bloedneus. Soms is de bijwerking niet voelbaar in de neus, maar ontstaat juist hoofdpijn. Zeldzaam zijn klachten zoals het veranderen van de reuk en smaak, een infecties aan de neus of het oog en meer klachten voor mensen met groene staar of grijze staar. Oppassen is het wanneer er overgevoeligheid voor de werkzame stof staat. Stop dan met gebruiken en bel de dokter.

Prijs Nasonex

  • 1 Neusspray – € 51,99

Hoe Nasonex te gebruiken

Begin voor het gebruiken van Nasonex met het snuiten van de neus en het schudden van de verstuiver. Breng de tuit in een neusgat en spuit de stof. Snuif deze op en houd het andere neusgat even dicht. Herhaal dit voor het andere neusgat. Het is aan te raden om dit op een vast moment op de dag te doen om vergeten te voorkomen. Het is vaak zo dat het middel enkele weken gebruikt moet worden. Bij bestrijding van hooikoortsproblemen is het belangrijk om dit gedurende het gehele seizoen te doen. Wanneer echter na een week gen verbetering merkbaar is, is het middel mogelijk niet geschikt.

Werkzame ingrediënten in Nasonex

De werkzame stof in Nasonex is een bijnierschorshormoon met de naam mometason. Dit is een zogenaamde corticosteroïde. Dit betekent dat het een stof is die ontstekingsremmend werkt. Daardoor wordt de gevoeligheid minder en kunnen de klachten zich langzaam maar zeker herstellen. Het is een stof die langzaam maar zeker beter gaat werken wanneer er consequent gebruik van gemaakt wordt.

Alternatieve noodbehandeling tegen ernstige allergieën: de EpiPen.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen