Lyrica

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Lyrica kopen zonder recept
Categorieën ,
Wij laten zien:

Wie last heeft van overprikkelde zenuwen in de hersen kan mogelijk baat hebben bij het gebruik van Lyrica. Dit medicijn kan de zenuwen tot rust brengen. Klachten die ermee bestreden kunnen worden zijn bijvoorbeeld epilepsie, zenuwpijn, gevoelens van angst, rusteloze benen en in sommige gevallen een voortdurende hik. Afhankelijk van de klacht die behandeld wordt kan het enkele dagen tot enkele weken duren voor het medicijn werkt. In het begin zullen vooral bijwerkingen optreden, dit komt omdat de werking van het medicijn dan nog niet goed merkbaar is.

  • Dosering: 25 mg. tot 300 mg. pregabaline
  • Prijs Lyrica (incl. online consult): capsules – vanaf € 73,70

Bijwerkingen van Lyrica

Hoofdpijn, duizeligheid, slaperigheid, pijn en sufheid zijn bijwerkingen die, zeker in het begin, vaak kunnen voorkomen bij het gebruik van Lyrica. In dat geval is het dus ook belangrijk om er goed op te letten dat klusjes zoals autorijden of op een ladder staan zoveel als mogelijk vermeden worden. Op latere momenten zullen deze bijwerkingen wegtrekken. Dit komt bij tien tot dertig procent van de gebruikers voor. Een andere bijwerking die voorkomt, maar slechts zeer zelden, is die van overgevoeligheid voor de werkzame stof. In dat geval moet direct een einde worden gemaakt aan de behandeling met dit medicijn en de dokter worden ingelicht.

Hoe is Lyrica te gebruiken?

Lyrica komt in de vorm van capsules. Deze moeten in het geheel worden doorgeslikt. Enkele slokken water zijn vaak voldoende om dit voor elkaar te krijgen. Er is geen vast voorgeschreven moment op de dag, dit mag dus naar eigen inzicht worden bepaald. Vaste tijdstippen kiezen kan slim zijn om vergeten te minimaliseren. Daarnaast is het zo dat bij gebruik meerdere malen per dag de innamemomenten zo goed als mogelijk verdeeld moeten worden over de gehele dag. Dit bevordert de werking van de medicijnen. Het gebruik is meestal voor een korte duur van een week tot twee weken.

Actieve stoffen in Lyrica

De werkzame stof die in Lyrica te vinden is draagt de naam pregabaline. De stof heeft effect op de informatieoverdracht naar de hersenen. Stoffen en prikkels die allerlei reacties in het lichaam uitlokken hebben minder effect op de hersenen wanneer deze medicijnen worden gebruikt. Dit komt doordat de werking vooral op de zenuwen grip heeft.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.