Ibuprofen 600

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Ibuprofen 600 kopen zonder recept
Categorieën ,
Wij laten zien:

Het medicijn ibuprofen 600 werkt pijnstillend. Daarom wordt het ingezet bij klachten die te maken hebben met pijn, zowel chronisch als tijdelijk, die matig tot ernstig genoemd kan worden. Voorbeelden zijn artritis, reumatoïde artritis, pijn aan de gewrichten door kraakbeenslijtage, zenuwpijn, ontstekingen aan de gewrichten of ontstekingen aan weke delen in het lichaam zoals bijvoorbeeld weefsel. Er zijn wel enkel belangrijke zaken die vooraf bekend moeten zijn als het gaat om het gebruik van het medicijn en om de bijwerkingen ervan. Zo kan het veilig worden ingezet.

  • Dosering: Ibuprofen 600 milligram
  • Prijs Ibuprofen 600  (incl. online consult): 10 – 500 tabletten – vanaf € 48,20

Bijwerkingen van Ibuprofen 600

De bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van ibuprofen 600 zijn bijvoorbeeld: buikpijn, maagpijn, misselijkheid, brandend maagzuur, problemen met de spijsvertering, braken, kortademigheid, huiduitslag, jeuk, meer last van blauwe plekken, gelige kleur van de huid en in de ogen, wazig zien, meer last van keelpijn, het vasthouden van vocht in de enkels en benen, huiduitslag, hoofdpijn en vermoeidheid. Pas extra op wanneer allergische reacties ontstaan. In dat geval moet direct worden gestopt met het gebruik van dit middel en de dokter worden gewaarschuwd om overleg te plegen over de vervolgstappen.

Hoe is Ibuprofen 600 te gebruiken?

De tabletten waarin Ibuprofen 600 komt moeten bij voorkeur tijdens of net na de maaltijd worden genomen voor optimale werking. Daarbij is het belangrijk dat er voldoende gedronken wordt. Het gaat dan dus om meer dan slechts een paar slokken om de tabletten weg te slikken. Het is afhankelijk van de klachten die behandeld worden hoe vaak dit moet gebeuren. In het geval van reumatoïde artritis gaat het bijvoorbeeld om driemaal daags. In andere gevallen kan één tablet al voldoende zijn om de klacht te bestrijden. Pas hier dus goed op en volg de aanwijzingen hierover nauwgezet op.

Actieve bestanddelen

Ibuprofen is een stof die behoort tot de NSAID’s. Dit zijn de zogenaamde niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen. Dit betekent dat het een ontstekingsremmende pijnstiller is die niet op steroïden is gebaseerd. Het middel zorgt ervoor dat de prikkel van de pijn niet aankomt waardoor geen reactie volgt. Daarnaast remt het ontstekingsopwekkende stoffen in het lichaam.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.