Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Primolut N

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Primolut N kopen zonder recept
Categorieën ,
Wij laten zien:

Wat is Primolut N?

Primolut N is een medicijn dat kan worden gebruikt in een aantal gevallen. Zo kan het bijvoorbeeld goed werken bij vrouwen die last hebben van onregelmatige bloedingen en menstruatiepijn. Dit kan dus voor jonge meisjes van belang zijn, maar ook voor vrouwen in de overgang. Ook bij vrouwen waarbij de menstruatie wegblijft kan het medicijn goede werking hebben. Het gaat dan wel om vrouwen die nog nooit gemenstrueerd hebben. Ook bij het verschuiven van de menstruatie is dit medicijn mogelijk een goed hulpmiddel. Daarnaast kan het helpen bij klachten waarbij het baarmoederslijmvlies zich op ongewone plekken ontwikkelt. Er zijn verschillende onderzoeken die de effectiviteit van het medicijn Primolut N bevestigen. (Bron)

Het medicijn Primolut N verlicht ongemak tijdens de menstruatie. Onregelmatige of zware menstruaties kunnen worden verbeterd door Primolut N te gebruiken. Maar ook de pijn die optreedt tijdens de menstruatie wordt verminderd. Primolut N kan ook worden gebruikt om de menstruatie uit te stellen. Dit is ideaal als u zwanger wilt worden. (Bron)

  • Dosering: 5 milligram norethisteron
  • Prijs Primolut N (incl. online consult): 30 Tabletten – € 47,75

Bijwerkingen van Primolut N

In de eerste plaats is het altijd belangrijk om op te letten voor overgevoeligheid voor de werkzame stof. Dit komt echter slechts zelden voor. Klachten die iets vaker voorkomen bij het gebruik van Primolut N zijn: hoofdpijn of soms migraine, problemen met het zicht in verschillende vormen, kortademigheid, misselijkheid, braken, huidafwijkingen, geelzucht, doorbraakbloedingen, het wegblijven van de menstruatie en het vasthouden van vocht. Het is altijd aan te raden om bij het ervaren van klachten de arts in te lichten. Deze kan de situatie dan bekijken en eventueel met een oplossing hiervoor komen.

Hoe is primolut N te gebruiken?

Het gebruik van Primolut N hangt sterk af van de klacht die ermee behandeld moet worden. Het gaat dan met name om het moment van inname. Dit moet in sommige gevallen samenvallen met bepaalde dagen in de menstruatiecyclus. Het is daarom dus ook belangrijk om hier goed op te letten. Het is daarnaast altijd zo dat er in kuurvorm gewerkt wordt. Meestal beslaat deze kuur dan tien dagen. Het is belangrijk deze in het geheel af te maken. Ook is het essentieel dat er geen zwangerschap is of er zwanger geraakt wordt gedurende het gebruik van dit medicijn.

Actieve elementen

Menstruatiebloedingen kunnen vaak erg pijnlijk en ongemakkelijk zijn. Soms kan de pijn zo hevig zijn dat u nauwelijks dagelijkse activiteiten of andere activiteiten kunt uitvoeren. (Bron)

Primolut N draait om synthetische progestagenen. Deze stoffen hebben een werking op de in natuurlijke vorm in het vrouwelijk lichaam voorkomende progesteron. Daardoor kan er baarmoederslijmvlies worden afgestoten en kunnen de problemen die ervaren worden worden behandeld. Daarom is het juiste moment van inname essentieel.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen