Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Celecoxib

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Wij laten zien:

Wat is Celecoxib?

Celecoxib is een medicijn dat vaak wordt voorgeschreven voor de behandeling van pijn en ontsteking geassocieerd met aandoeningen zoals artritis. Als u overweegt Celecoxib online te kopen, is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn over het gebruik, mogelijke bijwerkingen en andere belangrijke aspecten.

Handleiding online Celecoxib kopen

Het online bestellen van medicatie is niet ingewikkeld. Het is in een paar stappen geregeld:

 1. Begin door een online apotheek te kiezen met een goede reputatie. Controleer of de apotheek een vergunning heeft en positieve recensies heeft van andere klanten;
 2. Gebruik de zoekfunctie op de website van de online apotheek om Celecoxib te vinden. Zorg ervoor dat u de juiste dosering en hoeveelheid selecteert zoals voorgeschreven door uw arts;
 3. Voeg het geselecteerde Celecoxib-product toe aan uw winkelmandje. Controleer de bestelling om ervoor te zorgen dat deze overeenkomt met uw voorschrift. Heeft u nog geen voorschrift? Dan is het mogelijk om een online medische vragenlijst in te vullen. Op basis van de door u gegeven informatie beoordeelt een gekwalificeerd arts vervolgens uw aanvraag;
 4. Ga naar het afrekenproces en vul de vereiste informatie in, inclusief uw persoonlijke gegevens en verzendadres;
 5. Na akkoord van de arts krijgt u de medicatie snel en discreet thuisgestuurd.

Online bestelproces Celecoxib

Online betalingsopties in de apotheek

Gecertificeerde online apotheken bieden vaak meerdere betalingsopties. Kies een voor u geschikte betaalmethode, zoals betaling met creditcard, via bankoverschrijving of met iDeal. Het is belangrijk dat de betaling verloopt via een beveiligde verbinding. U kunt dit onder meer controleren door te kijken of er een slotje voor of achter de websitenaam staat.

Voordelen online bestellen medicatie

Het online bestellen van medicijnen biedt veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat u de deur niet uit hoeft om medicijnen te krijgen. Alles gaat online, van aanschaf tot eventueel consult. En de medicatie wordt vervolgens aan huis afgeleverd. Praktisch, wanneer u geen tijd heeft voor een afspraak bij een arts of om langs te gaan bij een fysieke apotheek tijdens de juiste openingstijden. En wanneer u veel last heeft van klachten is het extra prettig wanneer u gewoon thuis kunt blijven.

Online prijs Celecoxib

De prijs van Celecoxib kan verschillen tussen de diverse online apotheken. Het hangt af van factoren zoals dosering, merk (generiek of merknaam) en de hoeveelheid pillen in de verpakking. Vergelijk prijzen bij verschillende betrouwbare online apotheken om de beste deal te vinden. Let bij het vergelijken wel op: de samenstelling van de prijzen kan verschillen. Soms wordt alleen de medicijnprijs weergegeven, terwijl in andere gevallen een prijs getoond wordt die inclusief verzendkosten en de kosten voor een medisch consult is. Via onze partnerapotheek kunt u dit medicijn aanschaffen vanaf 39,25 euro.

Zo bestelt u veilig online

Wilt u medicatie online bestellen? Let dan op de veiligheid. Check of de online apotheek een geldige vergunning heeft en voldoet aan de regelgeving voor online geneesmiddelenverkoop. Controleer of de website een beveiligde verbinding heeft (https://) bij het afrekenen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen.

De werking van Celecoxib

Celecoxib is een NSAID dat de aanmaak van het enzym cyclo-oxygenase-2 remt. Die laatste stof kan bijdragen aan het ontstaan van ontstekingsreacties. Door de werking te onderdrukken, kunnen klachten zoals pijn, koorts en symptomen van reuma verminderen. Het middel wordt daarom voornamelijk voorgeschreven bij pijnklachten waarbij sprake is van een ontsteking. Niet alleen bij reuma, maar ook bij artrose en bij de ziekte van Bechterew. De reumatische aandoeningen kunnen niet worden genezen, maar de klachten die door de ziekte veroorzaakt worden kunnen wel verminderen.

Celecoxib bijsluiter

Zo gebruikt u Celecoxib

Schrijft de arts Celecoxib voor? Dan zal hij of zij u ook uitleggen hoe u het middel dient te gebruiken. Meer informatie over het gebruik kunt u daarnaast terugvinden in de bijsluiter. In de meeste gevallen gelden in ieder geval de volgende instructies voor gebruik:

 • Slik de medicatie heel door met wat water;
 • U mag zelf kiezen op welk tijdstip van de dag u de medicatie inneemt. Het is wel aan te raden om hier een vast moment voor te kiezen. Zo verkleint u de kans dat u een dosering vergeet;
 • Om maagklachten te voorkomen, kunt u de capsules het beste innemen direct na een maaltijd. Houd er rekening mee dat voedingsmiddelen zoals alcohol en scherpe kruiden in combinatie met deze medicatie sneller tot maagklachten kunnen leiden;
 • Heeft u last van bijwerkingen die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden, zoals duizeligheid? Stap dan niet zelf achter het stuur en bedien ook geen zware machines;
 • Als u een dosering vergeten bent, kunt u deze alsnog innemen op het moment dat u hieraan denkt. Sla de vergeten dosering over wanneer het al bijna tijd is voor de volgende dosis;
 • Celecoxib is beschikbaar in twee verschillende capsules: 100 mg en 200 mg. Volg hierin het voorschrift van uw arts. Doorgaans is de dosering bij reumatoïde artritis twee keer per dag een capsule van 100 mg en bij artrose 200 mg per etmaal.

Mogelijke bijwerkingen

Als u medicatie gebruikt, kunt u te maken krijgen met bijwerkingen. In de bijsluiter kunt u een volledig overzicht van mogelijke bijwerkingen vinden. Het is aan te raden om deze vooraf door te lezen, zodat u als dat nodig is snel actie kunt ondernemen. Schakel bijvoorbeeld onmiddellijk medische hulp in wanneer u symptomen heeft van een allergische reactie, zoals huiduitslag of ademhalingsproblemen. Celecoxib kan onder meer de volgende bijwerkingen veroorzaken:

 • Jeuk;
 • Een verhoogde bloeddruk;
 • Het vasthouden van vocht in benen, enkels of handen;
 • Maagdarmklachten, waaronder misselijkheid en zuurbranden, maar ook maag- en darmzweren. Om dergelijke bijwerkingen te voorkomen kan de arts deze medicatie voorschrijven in combinatie met een maagbeschermer;
 • Gebruikt u de medicatie langdurig? Dan is er een verhoogde kans op hart- en vaatziekten.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Celecoxib

Gaat u medicatie online bestellen? Dan krijgt u bij een succesvolle aanvraag de medicatie snel en discreet thuisbezorgd. Wanneer u vragen heeft over het gebruik van het betreffende middel kunt u de meegeleverde bijsluiter doorlezen. Ook kunt u hiervoor een arts of apotheker raadplegen. Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen over Celecoxib, inclusief beantwoording.

De dosering varieert, maar wordt meestal een of twee keer per dag ingenomen. Volg nauwgezet het voorschrift van uw arts.

Ja, mogelijke bijwerkingen zijn maagpijn, misselijkheid en hoofdpijn. Raadpleeg uw arts als u zich zorgen maakt.

Bespreek zwangerschap met uw arts voordat u Celecoxib gebruikt, aangezien het risico’s met zich mee kan brengen.

Het kan enkele dagen duren voordat de volledige effecten van Celecoxib merkbaar zijn. Volg het voorschrift van uw arts.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt om mogelijke interacties te vermijden. Vermeld niet alleen de medicatie op recept, maar ook de vrij verkrijgbare middelen en supplementen.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt om mogelijke interacties te vermijden. Vermeld niet alleen de medicatie op recept, maar ook de vrij verkrijgbare middelen en supplementen.

Nee, Celecoxib is alleen op recept verkrijgbaar. Bestel het alleen bij online apotheken die een geldig recept vereisen. Komt u bij een online apotheek terecht waar niet om een recept of medisch consult wordt gevraagd? Let dan extra op, want dan bent u waarschijnlijk terecht gekomen bij een aanbieder die niet wordt gecontroleerd.

Neem de gemiste dosis in zodra u eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Gebruik ook geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.

Bewaar Celecoxib op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht en vocht.

Overleg met uw arts over matig alcoholgebruik. Te veel alcohol kan de bijwerkingen van Celecoxib verergeren.

Zoek onmiddellijk medische hulp als u ernstige bijwerkingen ervaart. Stop niet met het gebruik van Celecoxib zonder overleg met uw arts.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen