Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Betmiga

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Betmiga
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Betmiga?

Betmiga is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals een overactieve blaas. Het middel is alleen op recept verkrijgbaar, maar wanneer u een recept heeft of een medisch consult doorloopt, kunt u het online aanschaffen. Medicatie bestellen via de online apotheek biedt veel voordelen.

 • Dosering: 25 mg – 50 mg
 • Prijs Betmiga (incl. online consult): vanaf € 69,25

Waarom Betmiga online kopen

Online aankopen van medicijnen kan handig zijn om verschillende redenen. Zo kan het zijn dat u het te druk heeft om medicatie op te halen bij de apotheek. Als u Betmiga online besteld, krijgt u het middel thuisgestuurd en hoeft u het dus niet zelf op te halen. Ook wanneer u veel hinder ervaart van een aandoening, kan het prettig zijn om niet het huis uit te hoeven voor een artsenbezoek of bezoek aan de apotheek. De online apotheek is dan een uitkomst.

Dit kost Betmiga online

De prijs voor Betmiga kan variëren tussen verschillende online apotheken. Vergelijk daarom prijzen en let op kortingen of aanbiedingen om de beste deal te vinden. Goed om te weten: de prijsopbouw per apotheek kan verschillen. Waar de een de prijs van alleen de medicatie weergeeft, geeft de ander een totaalprijs inclusief verzendkosten en eventueel medisch consult. Let dus goed op bij het vergelijken van prijzen. Betmiga is online beschikbaar voor een totaalprijs vanaf 69,25 euro.

In een paar stappen Betmiga online bestellen

Wilt u dit geneesmiddel bestellen via een online apotheek? Volg dan de volgende stappen:

 1. Ga naar de online apotheek van uw keuze;
 2. Check of dit een gecertificeerde apotheek is. Dit kunt u zien aan een groen-wit keurmerk, vaak onderaan de website;
 3. Voer uw bestelling in, in de juiste dosering;
 4. Vul uw persoonlijke gegevens in;
 5. Wordt er gevraagd om een doktersvoorschrift? Dan kunt u dit uploaden. Heeft u dit voorschrift nog niet? Doorloop dan de online medische vragenlijst. Hierin wordt onder meer gevraagd naar uw medische historie en uw huidige medicijngebruik;
 6. Een gekwalificeerd arts beoordeelt uw aanvraag. Is hij of zij akkoord? Dan wordt de bestelling in orde gemaakt;
 7. U krijgt de medicatie snel en discreet thuisbezorgd.

Online bestelproces Betmiga

Veilig online bestellen

Veiligheid is cruciaal bij online medicijnkopen. Kies daarom alleen erkende online apotheken die aan regelgeving voldoen. Op aanbiedersmedicijnen.nl kunt u de vergunning van de apotheek controleren. Check ook of de website beveiligd is (https://) en lees eventueel beoordelingen van andere gebruikers om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Online betalen voor Betmiga

Online apotheken bieden meestal verschillende betaalmethoden aan, zoals creditcards, bankoverschrijvingen of iDeal. Kies een veilige betaalmethode, waarvan u weet hoe deze werkt, en let erop dat persoonlijke gegevens tijdens het betalingsproces worden beschermd. Dit kunt u bijvoorbeeld zien aan het slotje dat voor de websitenaam in de browser te zien is.

Betaalmethodes Betmiga

De werking van Betmiga

Dit geneesmiddel bevat het werkzame bestanddeel mirabegron. Deze bèta-3-adrenoceptor-agonist helpt om de klachten van een overactieve blaas te verminderen. De blaasactiviteit neemt door dit middel namelijk af, waardoor ook de bijbehorende symptomen van een overactieve blaas verminderen of verdwijnen. Het middel kan alleen worden voorgeschreven aan volwassenen, in verschillende situaties. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van veelvuldig plassen, waarbij u (veel) vaker moet plassen dan normaal. Ook wanneer u last heeft van een sterke aandrang die plotseling komt opzetten kan het voorgeschreven worden. Ten slotte kan Betmiga ook effect hebben bij aandrangincontinentie, waarbij het lastig is om uw plas op te houden.

Zo gebruikt u Betmiga

U kunt Betmiga alleen gebruiken op doktersvoorschrift. Wanneer u de medicatie voorgeschreven krijgt, zal de arts u uitleggen hoe u het dient te gebruiken. Meer informatie over het gebruik kunt u ook vinden in de bijsluiter. Bij vragen hierover kunt u ook terecht bij de apotheker. Meestal gelden voor Betmiga de volgende algemene instructies voor gebruik:

 • Neem de medicatie in met wat vloeistof;
 • Slik de tabletten heel door;
 • Maak de tabletten niet fijn voor inname en kauw er ook niet op, omdat dit de werking beïnvloedt;
 • De aanbevolen dosering is een keer per dag een tablet van 50 mg;
 • Heeft u lever- of nierproblemen? Dan kan het zijn dat de dosering verlaagd moet worden naar 25 mg per dag;
 • Heeft u te veel Betmiga ingenomen? U kunt dan last krijgen van een versnelde hartslag en een verhoogde bloeddruk. Schakel zo snel mogelijk medische hulp in voor advies;
 • Wanneer u een dosering vergeten bent, kunt u de gemiste tablet alsnog innemen zo gauw u hieraan denkt. Doe dit alleen niet als het minder dan zes uur duurt voordat u de volgende tablet in dient te nemen. Sla in dat geval de vergeten dosering over en ga verder volgens het vaste schema;
 • Bent u meerdere keren achter elkaar een dosering vergeten? Overleg dan met uw arts wat u het beste kunt doen.

Betmiga bijsluiter

Mogelijke bijwerkingen

Gebruikt u Betmiga? Dan kunt u te maken krijgen met bijwerkingen, zoals dat ook kan gebeuren bij het gebruik van andere medicatie. Het is aan te raden om voor het eerste gebruik in de bijsluiter na te lezen welke bijwerkingen u eventueel kunt verwachten. Herkent u symptomen van een allergische reactie, zoals zwelling in keel en mond of huiduitslag? Stop dan direct met dit middel en overleg met uw arts. Een ernstige bijwerking van Betmiga is een onregelmatige hartslag. Deze bijwerking komt voor bij minder dan 1 op de 100 gebruikers. Krijgt u hier last van? Schakel ook dan direct een arts in. Daarnaast kunt u te maken krijgen met een plotseling opkomende hoofdpijn, die veel lijkt op migraine. Deze klacht kan wijzen op een verhoogde bloeddruk.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Betmiga

Heeft u vragen over het gebruik van Betmiga? Raadpleeg dan de apotheek of uw arts. Lees ook de bijsluiter goed door, want hierin vindt u alle benodigde informatie over bijvoorbeeld gebruik en bijwerkingen. Wanneer u van tevoren weet wat u eventueel kunt verwachten, kunt u op tijd actie ondernemen als dit nodig is. Daarnaast zorgt juist gebruik ervoor dat de medicatie het maximale effect kan hebben. Hieronder vindt u een lijst met vragen die vaak gesteld worden, inclusief de beantwoording.

Betmiga is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van een overactieve blaas, zoals vaak moeten plassen en urgentie.

De tijd voordat de effecten merkbaar zijn, kan variëren. Raadpleeg uw arts voor specifieke informatie. Stop nooit zomaar met de medicatie, ook niet wanneer u denkt geen effect te bemerken. Overleg dit eerst met de arts.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere hoofdpijn, duizeligheid en urineweginfecties. Bespreek eventuele zorgen met uw arts.

Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft, voordat u Betmiga gebruikt.

De duur van de behandeling wordt bepaald door uw arts. Volg het voorgeschreven behandelingsplan.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt om mogelijke interacties te voorkomen.

Betmiga heeft doorgaans geen verslavende eigenschappen bij normaal gebruik volgens voorschrift.

Overmatig alcoholgebruik kan de symptomen van een overactieve blaas verergeren. Raadpleeg uw arts voor persoonlijk advies.

Neem de gemiste dosis in zodra u eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Sla in dat laatste geval de vergeten dosering over en ga verder volgens uw vaste schema. Raadpleeg uw arts bij twijfel.

Lees de bijsluiter zorgvuldig door en volg alle instructies van uw arts op. Meld eventuele ernstige bijwerkingen onmiddellijk aan uw arts, zeker wanneer u symptomen herkent van een ernstige allergische reactie. Symptomen hiervan zijn onder andere ademhalingsproblemen en zwelling in mond of keel.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen