Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Yentreve

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Yentreve kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Yentreve wordt voorgeschreven aan vrouwen is last hebben van urine-incontinentie. Het gaat dan om een specifieke vorm van incontinentie. Het betreft namelijk stress-urine-incontinentie of inspanningsincontinentie. Dit is een vorm van de klacht waarbij urineverlies optreedt bij lichamelijke inspanning zoals bijvoorbeeld tijdens het sporten. Dit middel is gebaseerd op stoffen die werken op de spieren van de blaas. Op die manier kan het probleem worden tegengegaan. Het is dus wel ook van belang om het middel op de juiste wijze te gebruiken. Zo werkt het ook op het juiste moment.

  • Dosering: 20 of 40 mg duloxetine
  • Prijs Yentreve (incl. online consult): vanaf 28 capsules – € 88,60

Bijwerkingen Yentreve

Wanneer gekeken wordt naar welke bijwerkingen Yentreve met zich meebrengt, dan kunnen een aantal klachten voorkomen. Misselijkheid, een droge mond, vermoeidheidsverschijnselen en constipatie komen in dat geval het vaakst voor. Deze klachten worden door meer dan 10 procent van de gebruikers ervaren. Andere bijwerkingen die weleens optreden zijn een verandering van de eetlust, slaapproblemen, psychische klachten zoals angst of irritatie, een veranderde seksdrive, hoofdpijn, duizeligheid, wazig zicht, een verhoogde bloeddruk, maag-darmklachten of een gevoel van zwakte. Ook is er altijd een kans op overgevoeligheid voor de werkzame stof. Dit uit zich in allergische reacties.

Hoe is Yentreve te gebruiken?

De capsules waarin Yentreve komt zijn het best in het geheel door te slikken met enkele slokken water, ongeveer een half glas. Het is aanbevolen om dit tweemaal per dag te doen. De tijdstippen mogen weliswaar zelf gekozen worden, maar aan te raden is om een dosis voor het ontbijt en een dosis voor het diner te nemen. Begin in de eerste twee weken met een dosis van 20 milligram en verhoog deze daarna naar 40 milligram per innamemoment. Het is belangrijk om elke verandering met een arts te overleggen. Zomaar stoppen met het middel is dus niet aan te raden.

Actieve bestanddelen

Duloxetine is het actieve bestanddeel in Yentreve. Dit is een stof die een werking heeft op de in het menselijk lichaam van nature voorkomende stoffen serotonine en noradrenaline. Door de concentraties hiervan te verhogen kan de spier in de blaas meer kracht ontwikkelen en de urine beter tegenhouden.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen