Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Carvedilol

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Carvedilol
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Carvedilol?

Carvedilol, een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk en hartfalen te behandelen, kan online beschikbaar zijn voor aankoop. Overweegt u deze medicatie aan te schaffen via een online apotheek? Dan zijn er een aantal zaken om op te letten.
 • Dosering: Carvedilol 3.125 mg – 25 mg
 • Prijs Carvedilol (incl. online consult): vanaf € 39,25

Online kopen van Carvedilol

Dit geneesmiddel is aan te schaffen via diverse online apotheken. Dat heeft het grote voordeel dat u voor de aanschaf de deur niet uit hoeft. Dit kan niet alleen tijd besparen, maar is ook heel prettig wanneer u vanwege lichamelijke klachten moeilijker de deur uit kan.

Veilig online medicatie bestellen

Wilt u online medicatie bestellen? Let er dan op dat u dit doet bij een erkende apotheek. Bij zo’n apotheek wordt namelijk gecontroleerd door de overheid. Voor de verkoop van medicatie zijn specifieke vergunningen nodig. U kunt overigens zelf nakijken of een bepaalde apotheek zo’n vergunning heeft. De overheid heeft hier een website voor: aanbiedersmedicijnen.nl. Op de betreffende website van de apotheek zal dan ook een wit-groen logo zichtbaar zijn, waarop u kunt klikken om naar de website van de overheid te gaan. Naast het checken van de vergunningen kan het ook nuttig zijn om de verbinding van de website na te kijken. Kijk bijvoorbeeld of er sprake is van een beveiliging, door te checken of er voor de websitenaam https staat in plaats van http. Online bestelproces Carvedilol

Carvedilol bestellen – een stappenplan

Wilt u Carvedilol bestellen? Dat kan via een eenvoudig stappenplan:
 1. Selecteer een betrouwbare online apotheek;
 2. Selecteer de medicatie en de gewenste hoeveelheid en plaats uw bestelling in het winkelmandje;
 3. Vul uw persoonlijke gegevens in;
 4. Bij receptplichtige medicatie wordt om een recept gevraagd. Dit kunt u uploaden. Heeft u nog geen recept? Vul dan online een medische vragenlijst in, met daarin onder meer informatie over uw medische geschiedenis en uw huidige medicijngebruik;
 5. Na het plaatsen van uw bestelling controleert een gekwalificeerd arts uw aanvraag;
 6. Is de arts akkoord? Dan krijgt u de medicatie thuisbezorgd in discrete verpakking.

Online betalen voor Carvedilol

Online apotheken bieden vaak verschillende betaalmethoden aan. Dat is handig, want hierdoor kunt u de voor u meest vertrouwde optie kiezen. Kies bijvoorbeeld voor betaling met creditcard, via iDeal of met een bankoverschrijving. Let er tijdens het betalen wel op dat er sprake is van een beveiligde verbinding. Betaalmethodes Carvedilol

De online prijzen voor Carvedilol

Er kunnen tussen de diverse online apotheken prijsverschillen zijn, dus het kan de moeite waard zijn om die te vergelijken. Factoren zoals de dosering, het merk (generiek of merknaam), en de hoeveelheid kunnen de kosten beïnvloeden. Vergelijk prijzen bij verschillende betrouwbare online apotheken om de beste deal te vinden. Dit medicijn is verkrijgbaar via onze partnerapotheek vanaf € 39,25.

De werking van Carvedilol

Bètablokkers hebben drie functies: ze verlagen de bloeddruk, verminderen de zuurstofbehoefte van het hart en vertragen de hartslag. Om die reden kan Carvedilol worden voorgeschreven bij onder meer een hoge bloeddruk, hartkramp (angina pectoris), hartritmestoornissen en hartfalen. Heeft u een hoge bloeddruk? Dan wordt Carvedilol doorgaans voorgeschreven in combinatie met andere medicatie, bijvoorbeeld plastabletten. Bij hartkwalen verlichten bètablokkers de druk op het hart. Het hart hoeft minder inspanning te leveren om het bloed rond te pompen. Hierdoor kunnen klachten zoals benauwdheid, moeheid en het vasthouden van vocht verminderen.

Zo gebruikt u Carvedilol

Medicijnen worden altijd geleverd inclusief bijsluiter. In de bijsluiter kunt u onder meer meer informatie vinden over het gebruik van de medicatie. Daarnaast zal uw arts u meer uitleg geven over het gebruik, wanneer hij of zij de medicatie aan u voorschrijft. Meestal gelden voor Carvedilol in ieder geval de volgende instructies voor gebruik:
 • Slikt u de medicatie een keer per dag? Doe dit dan bij voorkeur ’s morgens. Gebruikt u de medicatie twee keer per dag? Neem dan de ene dosis ’s morgens in en de tweede ’s avonds;
 • Wanneer u de medicatie gebruikt in verband met hartfalen, kunt u deze het beste innemen met wat voedsel. Daarmee wordt de kans op het krijgen van bijwerkingen verkleind;
 • Hoe lang u deze medicatie dient te gebruiken hangt af van de reden dat u ze voorgeschreven heeft gekregen. Bij hartkramp, hartritmestoornissen en hartfalen is er doorgaans sprake van langdurig gebruik. En heeft de medicatie voldoende effect op het verlagen van de bloeddruk? Ook dan zal er sprake zijn van langdurig of levenslang gebruik;
 • Bent u een dosering vergeten? Wanneer u de medicatie een keer per dag gebruikt en het nog langer dan acht uur duurt tot de volgende dosering: neem de vergeten dosering alsnog in. Is het minder dan acht uur tot de volgende dosering? Sla de vergeten tablet dan over. Slikt u de medicatie twee keer per dag, neem de vergeten dosering dan alleen in wanneer het nog meer dan vier uur duurt tot het tijdstip van de volgende dosering;
Carvedilol bijsluiter

Mogelijke bijwerkingen

Als u medicijnen gebruikt, kunt u te maken krijgen met bijwerkingen. In de bijsluiter kunt u een volledig overzicht hiervan terugvinden. Niet iedereen krijgt last van bijwerkingen. Toch is het goed om te weten welke u eventueel kunt verwachten. U kunt dan als dat nodig is snel actie ondernemen. Schakel in ieder geval snel medische hulp in wanneer u kenmerken van een allergische reactie herkent. Verder kunt u door het gebruik van Carvedilol bijwerkingen ervaren zoals duizeligheid, een gevoel van zwakte, hoofdpijn en maagdarmklachten. Soms verergeren de klachten van hartfalen tijdelijk. Overleg dan met uw arts.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Carvedilol

Als u dit geneesmiddel gaat gebruiken, kan het zijn dat u nog vragen heeft. Bij het voorschrijven van medicatie zal uw arts instructies geven voor het gebruik. Zijn er zaken nog niet helder? Raadpleeg dan arts of apotheker. Lees voor het eerste gebruik van nieuwe medicatie ook de bijsluiter goed door. Hierin staat meer informatie over bijvoorbeeld het gebruik en de mogelijke bijwerkingen. Daarnaast hebben we hieronder voor u een lijst met veelgestelde vragen verzameld.

De gebruikelijke dosering varieert, maar het wordt meestal één of twee keer per dag ingenomen. Raadpleeg uw arts voor de juiste dosering.

Ja, mogelijke bijwerkingen omvatten duizeligheid, vermoeidheid en lage bloeddruk. Raadpleeg onmiddellijk een arts bij ernstige bijwerkingen. Kijk in de bijsluiter voor een volledig overzicht van geregistreerde bijwerkingen.

Bespreek zwangerschap met uw arts voordat u Carvedilol gebruikt, aangezien het gebruik risico’s met zich mee kan brengen.

Het kan enkele weken duren voordat de volledige effecten van Carvedilol merkbaar zijn. Volg nauwgezet het voorschrift van uw arts.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt om mogelijke interacties te vermijden.

Ja, mits u een betrouwbare online apotheek gebruikt. Controleer de vergunning en beveiligingsmaatregelen van de apotheek. Komt u terecht bij een apotheek waar voor receptplichtige medicatie verstrekt wordt zonder recept? Wees dan alert, want de kans is groot dat dit een niet-geregistreerde apotheek is.

Neem de gemiste dosis in zodra u eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.

Nee, Carvedilol is op recept verkrijgbaar. Bestel het alleen bij online apotheken die een geldig recept vereisen.

Bewaar Carvedilol op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en hitte.

Raadpleeg onmiddellijk een arts als u ernstige bijwerkingen ervaart. Stop niet met het innemen van Carvedilol zonder overleg met uw arts.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen