Atacand Plus

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Atacand kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Atacand Plus?

Atacand Plus is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk (hypertensie) bij volwassenen. Het bevat twee werkzame stoffen, namelijk candesartan cilexetil en hydrochloorthiazide. Candesartan cilexetil behoort tot een groep geneesmiddelen die bekendstaan als angiotensine II-receptorantagonisten, terwijl hydrochloorthiazide een diureticum is dat de hoeveelheid water in het lichaam verhoogt door de nieren te helpen meer urine te produceren.

 • Dosering: Atacand Plus 16 milligram
 • Prijs Atacand Plus (incl. online consult): 16 mg 98 Tabletten – vanaf € 121,20

Online kopen van Atacand Plus

Het online kopen van Atacand Plus is mogelijk via gecertificeerde online apotheken. Het is echter essentieel om een geldig recept van een erkende arts te hebben voordat u dit medicijn aanschaft. Als u nog geen recept heeft, is het in sommige gevallen mogelijk om dit via de gecertificeerde online apotheek alsnog te regelen. Dit gebeurt dan op basis van een online medisch consult.

Prijs van Atacand Plus online

De prijs van Atacand Plus is afhankelijk van de dosering, de hoeveelheid en de leverancier. Het is belangrijk om prijzen te vergelijken tussen verschillende online apotheken om de beste deal te vinden. Handig om te weten is dat de prijzen soms op verschillende wijze zijn samengesteld. Sommige apotheken laten alleen de prijs zien voor de medicatie zelf, terwijl bij andere de verzendkosten en de kosten voor een medisch consult zijn inbegrepen. Verkrijgbaar vanaf 121,20 euro.

Zo bestelt u Atacand Plus online

Overweegt u Atacand Plus online aan te schaffen? Dat is in slechts enkele stappen geregeld:

 1. Zorg ervoor dat u een geldig recept hebt van een erkende arts voordat u Arcand Plus online bestelt, of regel dit alsnog via een online medisch consult;
 2. Kies een betrouwbare online apotheek met de juiste licenties. Dit kunt u zelf nakijken op een website van de rijksoverheid, waarop alle vergunningen staan weergegeven;
 3. Selecteer de juiste dosering en hoeveelheid Atacand Plus en volg de instructies om de bestelling te plaatsen;
 4. De online apotheek zal uw bestelling verifiëren en verzenden naar het door u opgegeven adres;
 5. U ontvangt de medicatie discreet thuis.

Online bestelproces Atacand Plus

Veilig online bestellen

Het veilig online bestellen van medicijnen vereist dat u gebruikmaakt van erkende en gecertificeerde online apotheken. Controleer altijd of de online apotheek een vergunning heeft en controleer of ze voldoen aan de wettelijke vereisten voor het verkopen van medicijnen.

Online betalen voor Atacand Plus

Online apotheken bieden verschillende betaalmethoden aan, zoals creditcards, bankoverschrijvingen of online betalingsplatforms. Ook iDeal behoort soms tot de mogelijkheden. Kies de betaalmethode die voor u het meest geschikt en veilig is en let erop dat de betaling via een beveiligde verbinding plaatsvindt.

Betaalmethodes Atacand Plus

Belangrijke informatie

Gebruik Atacand niet als u zwanger bent. Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en vertel uw arts onmiddellijk als u zwanger wordt.

Als u diabetes heeft, gebruik Atacand niet samen met medicijnen die aliskiren bevatten (Amturnide, Tekturna, Tekamlo).

Voordat u dit geneesmiddel inneemt

U moet Atacand niet gebruiken als u allergisch bent voor kaarsenpartaans.

Als u diabetes heeft, gebruik Atacand niet samen met medicijnen die aliskiren bevatten (Amturnide, Tekturna, Tekamlo).

Het kan ook nodig zijn om het nemen van candesartan met aliskiren te vermijden als u een nierziekte heeft.

Om er zeker van te zijn dat Atacand veilig is voor u, vertel uw arts als u dat heeft:

 • nierziekte;
 • leveraandoening;
 • congestief hartfalen;
 • een onbalans in de elektrolyten;
 • als u een zoutarm dieet volgt; of
 • als u uitgedroogd bent.

Gebruik Atacand niet als u zwanger bent. Als u zwanger wordt, stop dan met het innemen van dit geneesmiddel en vertel dit direct aan uw arts. Candesartan kan letsel of de dood van de ongeboren baby veroorzaken als u het geneesmiddel tijdens uw tweede of derde trimester inneemt.

Het is niet bekend of candesartan in de moedermelk terechtkomt of dat het een zogende baby kan schaden. U moet geen borstvoeding geven tijdens het gebruik van Atacand.

Bijsluiter Atacand Plus

Wat moet ik vermijden tijdens het gebruik van Atacand?

Het drinken van alcohol kan uw bloeddruk verder verlagen en kan bepaalde bijwerkingen van Atacand verhogen.

Gebruik geen kaliumsupplementen of zoutvervangers terwijl u Atacand inneemt, tenzij uw arts u dit heeft verteld.

Vermijd te snel opstaan vanuit een zittende of liggende houding, of u kunt zich duizelig voelen. Sta langzaam en stabiel op om een val te voorkomen.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Atacand Plus

Het is van vitaal belang om alleen medicijnen te kopen bij geregistreerde en vertrouwde online apotheken om de kwaliteit, veiligheid en effectiviteit van het geneesmiddel te waarborgen. Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met het gebruik van Atacand Plus of een ander medicijn. Als u start met de medicatie is de kans groot dat u nog vragen heeft. We hebben voor u een lijst gemaakt met veelgestelde vragen en antwoorden.

Atacand Plus is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk (hypertensie). Het bevat twee actieve ingrediënten: candesartan cilexetil en hydrochloorthiazide.

Candesartan cilexetil behoort tot angiotensine II-receptorantagonisten en helpt de bloedvaten te ontspannen. Hydrochloorthiazide is een diureticum dat overtollig zout en water uit het lichaam verwijdert.

Atacand Plus wordt voorgeschreven voor de behandeling van hoge bloeddruk. Het wordt meestal gebruikt wanneer behandeling met één medicijn niet voldoende is.

Volg altijd de instructies van uw arts. Meestal wordt het één keer per dag ingenomen, bij voorkeur op hetzelfde tijdstip, met of zonder voedsel.

Neem de vergeten dosis zodra u eraan denkt. Als het echter bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga verder volgens het normale schema.

Net als alle medicijnen kan Atacand Plus bijwerkingen veroorzaken. Veel voorkomende bijwerkingen zijn duizeligheid, hoofdpijn en een verhoogde hoeveelheid urine. Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Nee, Atacand Plus is een receptplichtig medicijn. Het is belangrijk om het alleen te kopen met een geldig recept van een erkende arts.

Het kan enkele weken duren voordat u de volledige bloeddrukverlagende effecten van Atacand Plus ervaart. Stopt niet zomaar met de medicatie, ook niet wanneer u het idee heeft dat het geen effect heeft. Overleg met uw arts.

Informeer uw arts over alle medicijnen, kruiden en supplementen die u gebruikt, omdat sommige interacties met Atacand Plus kunnen hebben. Uw arts kan beoordelen of daar in uw geval sprake van kan zijn.

Atacand Plus mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, vooral niet in het tweede en derde trimester, omdat het schadelijk kan zijn voor de foetus. Bespreek zwangerschap en borstvoeding altijd met uw arts.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen