Daktacort

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Daktacort kopen
Categorie
Wij laten zien:
  • Dosering: Daktacort crème of een zalf
  • Prijs Duac (incl. online consult): crème of een zalf vanaf € 43,70

Kan ik Daktacort online kopen?

De online arts kan Daktacort online voorschrijven voor de levering van de volgende dag. Vul eenvoudigweg een snelle online consultatie in en het medicijn wordt de volgende ochtend met u verzonden.

Wat is Daktacort?

Daktacort preparaten bevatten twee actieve bestanddelen, miconazoolnitraat (2% w/w) en hydrocortison (1% w/w). Miconazoolnitraat is een imidazool- en triazoolderivaat dat zowel schimmelwerende als antibiotische eigenschappen heeft en de schimmel en bacteriën die de infectie veroorzaken doodt. Hydrocortison is een mild ontstekingsremmend topisch steroïde dat de ontsteking, roodheid, zwelling en jeuk van de huid vermindert die optreedt bij ontstekingsziekten van de huid.

Hoe Daktacort te gebruiken

Geneesmiddelen moeten worden gebruikt zoals uw arts u heeft verteld. Daktacort wordt geleverd als een crème of een zalf die op het oppervlak van uw huid wordt aangebracht. Meestal wordt een kleine hoeveelheid crème of zalf 2-3 keer per dag op het aangetaste huidoppervlak aangebracht. Als er geen verbetering optreedt na 7 dagen behandeling, praat dan met uw arts. Kinderen en ouderen mogen dit geneesmiddel niet langer dan enkele weken per dag gebruiken. Daktacort mag niet worden toegepast op grote huidgebieden of onder luiers bij kinderen, en kan de natuurlijke huidverdunning bij oudere mensen verergeren.

Bijsluiter Daktacort

Bijwerkingen van Daktacort

Als u last heeft van allergieën, stop dan met het gebruik van Daktacort en neem onmiddellijk contact op met uw arts. Dergelijke symptomen zijn onder meer zwelling van het gezicht en de keel, problemen bij het slikken of ademen en een verhoogde jeukende rode uitslag op de plaats van gebruik. Een paar mensen melden huid jeuk en een branderig gevoel en algemene prikkelbaarheid. Andere waargenomen effecten zijn de gevoeligheid van de huid op de plaats van behandeling, bleke huidvlekken en contactdermatitis.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.