Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bactroban

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Bactroban kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Bactroban?

Bactroban is een antibiotische zalf die vaak wordt voorgeschreven voor de behandeling van huidinfecties. Met de opkomst van online apotheken is het voor veel mensen aantrekkelijk geworden om medicijnen online aan te schaffen vanwege het gemak en de toegankelijkheid. Ook Bactroban is online beschikbaar via gecertificeerde apotheken.

  • Dosering: Bactroban – 2 % 3
  • Prijs Bactroban (incl. online consult): 15 gram – vanaf € 40,50

Online kopen van Bactroban

Het online aanschaffen van Bactroban biedt het gemak om deze antibiotische zalf vanuit huis te bestellen, zonder een fysieke apotheek te bezoeken. Dit kan met name handig zijn voor mensen met huidinfecties die mogelijk niet in staat zijn om persoonlijk naar een apotheek te gaan. Ook als u gewoon geen tijd heeft voor het maken van een doktersafspraak of bezoek aan de apotheek, is de online apotheek een uitkomst.

De prijzen van Bactroban online

De kosten van Bactroban kunnen variëren tussen de verschillende online apotheken. Het is daarom slim om prijzen te vergelijken en eventuele kortingen, generieke versies of aanbiedingen te onderzoeken. Let daarbij ook op hoe de prijzen zijn opgebouwd. Soms wordt de prijs van alleen de medicatie weergegeven, terwijl in andere gevallen een totaalbedrag wordt weergegeven inclusief verzendkosten en medisch consult. Via onze partnerapotheek verkrijgbaar vanaf 40,50 euro.

Zo bestelt u Bactroban online

Het online bestelproces voor Bactroban omvat doorgaans de volgende stappen:

  1. het selecteren van de juiste dosering;
  2. het invullen van persoonlijke informatie;
  3. toevoegen van het product aan het winkelmandje;
  4. de aanvraag wordt beoordeeld door een gekwalificeerd arts;
  5. na goedkeuring wordt de medicatie verzonden naar uw huisadres.

Online bestelproces Bactroban

Zo veilig is online medicatie bestellen

Veiligheid is van het grootste belang bij het online kopen van medicijnen. Het is daarom essentieel om te kiezen voor erkende online apotheken die voldoen aan alle wet- en regelgeving. Wist u dat u dit zelf kunt nakijken? Kijk hiervoor op aanbiedersmedicijnen.nl. Op deze website van de rijksoverheid kunt u precies zien waarvoor een bepaalde apotheek een vergunning heeft. Controleer ook de beveiliging van de website (https://) en lees beoordelingen van andere gebruikers om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Online betalen voor Bactroban

In online apotheken kunt u doorgaans op verschillende manieren betalen. Denk aan creditcards, bankoverschrijvingen, iDeal of PayPal. Het is belangrijk om een veilige betaalmethode te kiezen en er op te letten dat persoonlijke gegevens tijdens het betalingsproces worden beschermd.

Betaalmethodes Bactroban

Kan ik Bactroban online krijgen?

Bactroban kan worden voorgeschreven na een snelle online consultatie. Het kan zijn dat we een foto van het getroffen gebied nodig hebben, maar dat is niet altijd nodig. Als we wel een foto nodig hebben, kan het uploaden van een digitale foto niet eenvoudiger zijn. Onze huidconsulten zijn gratis en u bent niet verplicht om een aankoop te doen. Begin met het registreren en beantwoorden van enkele vragen over de reden waarom u denkt dat u Bactroban nodig heeft.

Wat is Bactroban?

Bactroban is een antibioticum in drie vormen – een crème, zalf en neuszalf. Het product is wit of gebroken wit en bevat het actieve ingrediënt mupirocin. Mupirocin werkt door de infectieveroorzakende bacteriën te stoppen met het produceren van de eiwitten die nodig zijn voor hun groei en voortplanting; het doodt hen ook.

Bactroban bijsluiter

Hoe Bactroban te gebruiken

Voor en na het gebruik van Bactroban, was en droog uw handen. Breng met de crème en zalf een kleine hoeveelheid aan op een schoon, ongebruikt wattenstaafje of gaasdoekje en breng het aan op de huid die besmet is. Een pleister of ander beschermend verband kan worden gebruikt om de behandelde huid te bedekken zolang uw arts niet anders heeft gezegd. Leg met de neuszalf een pleister op uw pink (u kunt een wattenstaafje gebruiken) en plaats het in het ene neusgat en vervolgens een ander pleisterplekje van gelijke grootte op het andere neusgat. Om er zeker van te zijn dat het medicijn alle geïnfecteerde gebieden bedekt, duwt u de zijkanten van uw neus samen. Plaats de dop na gebruik altijd weer terug op de buis.

Wie kan Bactroban gebruiken?

Bactroban mag niet worden gebruikt als u een allergie heeft voor mupirocine of een van de andere bestanddelen van het product. Met betrekking tot de ingrediënten, neem advies van uw arts als de infectie wijdverspreid is of als u problemen heeft met uw nieren. Gebruik altijd het preparaat – of het nu crème, zalf of neuszalf is – dat aan u is voorgeschreven. Laat uw arts routinematig weten welke geneesmiddelen op recept of zonder recept u gebruikt, heeft gebruikt of mogelijk gebruikt. In omstandigheden van zwangerschap, mogelijke zwangerschap of borstvoeding, praat met uw arts.

Bactroban bijwerkingen

U kunt huiduitslag of roodheid, jeuk, zwelling, pijn, branderigheid, tintelingen of prikken van de behandelde huid hebben. Soms is er sprake van een allergische uitslag of een rode, jeukende, pijnlijke of droge huid op andere delen van de huid. Als u een gezwollen gezicht, ademhalingsmoeilijkheden of een ernstige huidreactie heeft, kunt u allergisch zijn voor Bactroban en moet u onmiddellijk medische hulp inroepen.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Bactroban

Als u Bactroban gaat gebruiken, is er kans dat u vragen heeft. Wat is bijvoorbeeld de juiste dosering, wanneer kunt u de medicatie het beste aanbrengen en hoelang duurt een behandeling? Uw arts of apotheker kan dergelijke vragen beantwoorden en in de bijsluiter kunt u veel van deze informatie ook terugvinden. We hebben daarnaast een lijst met algemene veelgestelde vragen samengesteld, met daarbij de beantwoording.

Bactroban is een antibiotische zalf die wordt gebruikt voor de behandeling van huidinfecties, waaronder impetigo.

De frequentie van toepassing wordt bepaald door een arts. Volg het voorgeschreven behandelingsplan.

Enkele mogelijke bijwerkingen zijn huidirritatie, roodheid of een branderig gevoel op de toepassingsplaats. Raadpleeg uw arts als deze bijwerkingen aanhouden.

Bactroban kan veilig worden gebruikt bij kinderen, maar de dosering moet worden aangepast op basis van leeftijd en gewicht. Raadpleeg een kinderarts voor advies.

Nee, Bactroban is een receptplichtig medicijn. Het is belangrijk om het alleen op recept van een arts te verkrijgen. Wel is het bij sommige online apotheken mogelijk om een recept aan te vragen via een medisch consult. Uw arts beoordeelt dan uw aanvraag en bekijkt of er een recept uitgegeven kan worden.

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, moeten dit met hun arts bespreken voordat ze Bactroban gebruiken.

De duur van de behandeling wordt bepaald door de arts. Het is belangrijk om de volledige kuur af te maken, zelfs als de symptomen verbeteren. Wanneer u te vroeg stopt kunnen de klachten namelijk terugkeren.

Raadpleeg uw arts voordat u Bactroban op open wonden aanbrengt. Het is mogelijk niet geschikt voor alle wonden.

Informeer uw arts over eventuele allergieën voordat u Bactroban gebruikt, om mogelijke reacties te voorkomen.

Bespreek het gebruik van Bactroban met uw arts als u andere medicijnen gebruikt om mogelijke interacties te voorkomen.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen