Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Competact

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Competact kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Competact is een medicijn dat helpt bij de behandeling van diabetes type 2. Dit medicijn draait om meer dan één actief bestanddeel. Daardoor wordt het vaak pas ingezet wanneer blijkt dat andere, enkelvoudige, medicijnen geen of onvoldoende effect hebben bij de behandeling van diabetes. Wel is het belangrijk om naast het medicijn ook gezond te eten en voldoende te bewegen. Op deze manier wordt de kans op goede werking een flink stuk groter. Let hier daarom altijd goed op wanneer met dit medicijn begonnen gaat worden. Daarnaast is het belangrijk om op een aantal andere zaken te letten.

  • Dosering: 15 mg. pioglitazon en 850 mg. metforminehydrochloride
  • Prijs Competact (incl. online consult): 56 pillen – € 138,99

Competact en mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen komen vaak voor bij het gebruik van Competact. Buikpijn, misselijkheid, overgeven, verminderde eetlust, zwellingen, gewichtstoename, hoofdpijn, infectie aan de luchtwegen, bloed in urine, wazig of slechter zicht, pijn in de gewrichten, impotentie, een gevoel van verdoving, smaakstoornissen, winderigheid en slaapproblemen kunnen allemaal in meer of mindere mate voorkomen bij het gebruik van dit medicijn. Dit kan soms ook in de hand worden gewerkt door het gebruik van andere medicijnen. Daarom is het altijd belangrijk om dit goed te bespreken met de artsen. Zo kunnen onnodige problemen worden voorkomen bij aanvang.

Gebruik en dosering Competact

Gebruik tweemaal per dag een tablet Competact om optimaal effect hiervan te hebben. Doe dit rondom een maaltijd om te zorgen voor vertering. Op die manier kan worden gezorgd dat het middel beter effect heeft. Ook is het essentieel om het dieet dat bij het medicijn gevolgd moet worden ook echt gevolgd wordt. Zoals het ook essentieel is om te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Het gebruik van deze middelen is over het algemeen voor de lange duur. Wel is regelmatige controle door de arts van enig belang. Dit kan veel duidelijk maken over de werking.

Wat zijn de werkzame stoffen in Competact?

Metformine en pioglitazon zijn de stoffen die een werking hebben op de bloedsuikers. Deze zitten dan ook gecombineerd in Competact verwerkt. Zo kan een optimaal effect van de stoffen worden bereikt. Dit is vooral van belang wanneer alleen metformine gebruiken onvoldoende effect op het lichaam blijkt te hebben gehad.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen