Seebri Breezhaler

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Seebri Breezhaler kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Seebri Breezhaler is een medicijn dat wordt gebruikt om de luchtwegen te verwijden. Dit is te danken aan de werkzame stof die een uitwerking op de luchtwegen heeft. Het wordt voorgeschreven wanneer problemen met ademhalen worden ervaren als gevolg van COPD. Dit is vooral het geval bij volwassen patiënten. Door het middel te gebruiken worden de spieren rond de luchtwegen ontspannen en kan er meer ruimte ontstaan waardoor het ademhalen gemakkelijker wordt. Wel is het dan zeer van belang dat het medicijn op de juiste wijze wordt gebruikt om optimaal effect te hebben.

  • Dosering: 63 microgram glycopyrroniumbromide
  • Prijs Seebri Breezhaler (incl. online consult): 30 capsules – € 142,10

Bijwerkingen van Seebri Breezhaler

De bijwerkingen van Seebri Breezhaler hebben te maken met het hart. Hier kunnen verschillende problemen worden geconstateerd zoals bijvoorbeeld hartkloppingen of een onregelmatige hartslag. Een andere klacht die kan optreden bij het gebruik van dit medicijn is een verandering van het suikergehalte in het bloed. De balans van de bloedglucose kan in de war raken. Daarnaast kunnen allergische reacties zoals huiduitslag, jeuk en netelroos in sommige gevallen optreden. Het is dan belangrijk om direct de arts in te schakelen. Dit kan een indicatie van overgevoeligheid voor de werkzame stof zijn. Stop dan direct met gebruik.

Hoe is Seebri Breezhaler te gebruiken?

Seebri Breezhaler heeft als voordeel ten opzichte van veel andere inhalatiemiddelen bij behandeling van COPD, dat het maar eenmaal per dag gebruikt hoeft te worden. De dosis van een capsule wordt dan geïnhaleerd. Het is wel zeer belangrijk om hier consequent in te zijn. Om die reden is het bijvoorbeeld slim om een vast tijdstip op de dag te kiezen en iedere dag op dit moment het medicijn te inhaleren. Zo kan worden gezorgd dat het optimaal zal werken. Het gebruik is vaak voor de lange termijn, mogelijk de rest van het leven.

Werkzame componenten

De actieve stof in Seebri Breezhaler is glycopyrroniumbromide. Dit is een stof die de samentrekking van de spieren rond de luchtwegen tegengaat en zo het ademhalen voor patiënten gemakkelijker maakt. De lucht kan dan gemakkelijker de longen in en uit waardoor er verzachtende werking kan optreden.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Seebri Breezhaler