Onbrez Breezhaler

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Onbrez Breezhaler kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Onbrez Breezhaler is een luchtwegverwijder die wordt ingezet om mensen die problemen met de ademhaling hebben te helpen. Het gaat dan voornamelijk om volwassen patiënten die te maken hebben met COPD. Dit komt doordat de werkzame stof een uitwerking heeft op de spieren rondom de luchtwegen. Op die manier wordt het voor deze patiënten beter mogelijk om adem te halen en minder last te hebben van de klachten. Zo wordt de benauwdheid teruggedrongen. De juiste manier van gebruiken is wel zeer belangrijk in dit geval. Dit komt doordat het middel per inhalator wordt ingenomen.

  • Dosering: 300 milligram indacaterol maleate
  • Prijs Onbrez Breezhaler (incl. online consult): 30 capsules – € 137,99

Bijwerkingen Onbrez Breezhaler

Er zijn verschillende bijwerkingen die kunnen voorkomen. Een klacht die vaak voorkomt bij het gebruik van Onbrez Breezhaler is een drukkend gevoel op de borst. Daarnaast kan suikerziekte ontstaan doordat de suikerspiegels niet meer in balans zijn. Daardoor kunnen klachten als vermoeidheid, overmatige dorst en gewichtstoename optreden. Ook kan het soms zo zijn dat een onregelmatige hartslag wordt ervaren. Pas daarnaast op voor een eventuele overgevoeligheid voor het medicijn en de werkzame stof die hierin te vinden is. Het kan voorkomen dat dit allergische reacties opwekt zoals jeuk en netelroos.

Hoe is Onbrez Breezhaler te gebruiken?

Het innemen van Onbrez Breezhaler gebeurt door middel van een inhalator. De techniek van het inhaleren is niet gemakkelijk aan te leren. Hier is veel oefening voor nodig en de techniek moet bovendien door de jaren heen bijgehouden worden. De werkzame stoffen zitten in capsules die in de inhalator aangebracht moeten worden. In inhalator mag niet langer dan dertig dagen worden gebruikt, daarna moet een nieuw model worden genomen. Het is belangrijk om het middel elke dag op hetzelfde tijdstip te inhaleren, de stoffen werken immers 24 uur. Zo wordt optimaal resultaat bereikt.

Ingrediënten

Indacaterol is de actieve stof die in Onbrez Breezhaler te vinden is. Deze stof heeft een uitwerking op de spieren in de luchtwegen. Door deze te laten ontspannen wordt het gemakkelijker om lucht in en uit de longen te laten stromen. De luchtwegen gaan meer open. Op die manier zullen de klachten minder sterk optreden.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Onbrez Breezhaler