Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eklira Genduair

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Eklira Genduair kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Eklira Genuair?

Eklira Genuair is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van chronische obstructieve longziekte (COPD), een aandoening die de luchtwegen aantast en ademhalingsproblemen veroorzaakt. Hieronder geven we belangrijke informatie over het online kopen van Eklira Genuair, de prijs ervan, het proces van online bestellen en de veiligheid van online bestellen. Ook beantwoorden we veelgestelde vragen over dit geneesmiddel.

 • Dosering: 375 mcg. aclidinium bromide
 • Prijs Eklira Genuair (incl. online consult): 60 doseringen – € 145,25

Online kopen van Eklira Genuair

Eklira Genuair is op recept verkrijgbaar en kan worden gekocht bij verschillende online apotheken. Waar het al ingeburgerd is om veel spullen online aan te schaffen, is men dat op het gebied van medicatie vaak nog niet gewend. Dat is jammer, want online aanschaf biedt veel voordelen. Zo kan het flink wat tijd besparen, omdat u niet meer naar een fysieke apotheek toe hoeft. Soms is het zelfs niet nodig om naar een arts te gaan voor een consult, omdat u dan op basis van een online medische vragenlijst de medicijnen kan aanvragen. Daarnaast is het een voordeel dat u voor de aanschaf van medicatie niet langer de deur uit hoeft. Zeker als u veel klachten heeft door luchtwegproblemen, kan het een verlichting zijn om u hiervoor niet in te hoeven spannen.

De kosten van Eklira Genuair online

Wat de prijs is van dit geneesmiddel kan verschillen per aanbieder en kan ook afhangen van hoeveelheid en dosering. Het is hierdoor de moeite waard om prijzen te vergelijken en dat kan online gelukkig heel gemakkelijk. We adviseren om daarbij wel goed te kijken naar de manier waarop de prijzen zijn opgebouwd, want die verschilt per aanbieder. De ene aanbieder toont bijvoorbeeld eerst alleen een prijs voor de medicatie, waarna aanvullende kosten pas later in het bestelproces duidelijk worden. De andere aanbieder kan direct een totaalprijs weergegeven, waarin alle kosten al inbegrepen zijn.

Online Eklira Genuair aanschaffen? Volg ons stappenplan!

Online medicatie bestellen is niet ingewikkeld, maar als u dit nog niet eerder of nog niet vaak heeft gedaan kan dit verwarring scheppen. We adviseren om de volgende stappen te volgen, zodat u de zeker weet dat u de juiste procedure uitvoert:

 1. Ga naar de online apotheek van uw keuze;
 2. Selecteer de juiste dosering en hoeveelheid van deze medicatie;
 3. Vul uw gegevens in om het proces af te ronden;
 4. Betaal voor de medicatie;
 5. Bij receptplichtige medicatie kunt u een recept uploaden. Heeft u dat nog niet? Dan is het soms mogelijk om in plaats daarvan een medische vragenlijst. Hierin worden vragen gesteld over bijvoorbeeld uw medicijngebruik en uw medische historie;
 6. Een arts beoordeelt uw aanvraag;
 7. Na akkoord van de arts wordt de bestelling snel en discreet naar u verzonden.

Online bestelproces Eklira Genuair

Veilig online bestellen? Dit adviseren wij

Sommige mensen aarzelen om medicatie online aan te schaffen, maar die aarzeling is niet nodig. Het is over het algemeen veilig om Eklira Genuair online te bestellen, als u de volgende tips opvolgt:

 • Bestel alleen bij gecertificeerde online apotheken. U kunt de vergunning van de apotheek zelf checken, via een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl;
 • Kunt u receptplichtige medicatie bestellen, zonder dat hierbij om een recept of om het invullen van een medische vragenlijst wordt gevraagd? Wees dan extra voorzichtig, want dan bent u waarschijnlijk terecht gekomen bij een niet-gecertificeerde aanbieder, waarbij de kwaliteit niet gewaarborgd is;
 • Het kan de moeite waard zijn om ervaringen van andere klanten te lezen, om zo een beeld te krijgen van de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van een aanbieder;
 • Let op de beveiliging van de website en vul niet zomaar persoonlijke gegevens in. Check bijvoorbeeld of de websitenaam is voorzien van https, in plaats van alleen http.

Veilig online betalen

Online apotheken accepteren in de meeste gevallen diverse betaalmethoden, zoals creditcards, betaalpassen, PayPal en soms bankoverschrijvingen. Kies de betaalmethode die u het beste kent, zodat u weet welke stappen u dient te doorlopen en volg de instructies om de betaling veilig af te ronden.

Betaalmethodes Eklira Genuair

Bijwerkingen van Eklira Genuair

Bijwerkingen die bij het gebruik van Eklira Genuair worden ervaren zijn er in verschillende vormen. Hoofdpijn, hoesten en maag-darmklachten zoals bijvoorbeeld maagpijn of diarree komen voor. Ook ontstekingen van de keel of de neusholte treden weleens op. Daarnaast kunnen in uitzonderlijke gevallen hartklachten optreden en kan het ook soms voorkomen dat er een allergie voor de werkzame stoffen bestaat. In het geval van de hartklachten en bij aanhoudende problemen met andere bijwerkingen is het slim om de arts erbij te betrekken om te bekijken welke oplossingen hiervoor te vinden zijn.

Hoe is Eklira Genuair te gebruiken?

Eklira Genuair moet worden ingenomen met gebruik van een inhalator. Dit moet worden gedaan op vaste tijdstippen op de dag, maar deze tijdstippen mogen wel zelf gekozen worden. Bijvoorbeeld een moment in de ochtend, in de middag en in de avond. Het is ook belangrijk om goed op te letten dat de techniek van het inhaleren goed op orde blijft. Door dit met regelmaat te oefenen en ook jaarlijks te laten nazien door de arts kan worden gezorgd dat dit altijd op de juiste wijze gebeurt. Op die manier kan meer zekerheid over de werking van het middel worden verkregen. Dit kan erg belangrijk zijn.

Eklira Genuair bijsluiter

Wisselwerking met andere middelen

Eklira Genuair is vrij soepel in het gebruik. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op de wisselwerking die het heeft met andere medicijnen. Die bestaat niet. Dat betekent dat het vrij te gebruiken is met elk ander medicijn voor elke willekeurige klacht. Dat neemt niet weg dat het altijd slim is om het gebruik van andere middelen wel goed te melden aan de arts.

Vragen over Eklira Genuair? We beantwoorden ze graag!

Als u vragen heeft over het gebruik van dit geneesmiddel, raden we aan uw arts of apotheker te raadplegen. Lees voor het eerste gebruik de bijsluiter door, zodat u weet wat u eventueel kunt verwachten op het gebied van bijwerkingen en weet wat de instructies voor gebruik zijn. Juist gebruik vergroot de kans op het verkrijgen van een maximaal effect en verkleint de kans op het krijgen van bijwerkingen. Over dit geneesmiddel en online aanschaf hebben wij onderstaande vragen en antwoorden verzameld.

Eklira Genuair is een inhalator die wordt gebruikt voor de langetermijnbehandeling van symptomen van chronische obstructieve longziekte (COPD), zoals kortademigheid en hoesten. Eklira Genuair bevat het actieve bestanddeel aclidinium, dat een langwerkende luchtwegverwijder is. Het helpt de spieren rond de luchtwegen te ontspannen, waardoor ze zich verwijden en de ademhaling verbetert.

Eklira Genuair wordt meestal twee keer per dag gebruikt, met ongeveer 12 uur tussen elke dosis. Volg altijd de instructies van uw arts.

Nee, voor deze medicatie heeft u een recept nodig. In sommige gevallen is het mogelijk om in plaats daarvan een online medische vragenlijst in te vullen, zodat een gekwalificeerd arts uw aanvraag kan beoordelen.

Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in diverse Nederlandse en Belgische gecertificeerde online apotheken.

Als u een dosis mist, inhaleer dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Maar als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga door met uw normale schema.

Mogelijke bijwerkingen van Eklira Genuair zijn onder meer een droge mond, hoofdpijn, hoesten, keelpijn en spijsverteringsproblemen. Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Raadpleeg uw arts voordat u Eklira Genuair gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of van plan bent zwanger te worden. Uw arts kan de risico’s en voordelen van het gebruik van Eklira Genuair tijdens deze periodes met u bespreken.

Een gecertificeerde online apotheek zal bij receptplichtige medicatie altijd om een recept vragen, of om het invullen van een medische vragenlijst. Daarnaast kunt u de vergunningen van de betreffende apotheek controleren via een website van de overheid.

Raadpleeg uw arts voordat u Eklira Genuair gebruikt in combinatie met andere medicijnen, inclusief recept- en vrij verkrijgbare medicijnen, om mogelijke interacties te voorkomen.

Hoewel er geen directe interactie bekend is tussen Eklira Genuair en alcohol, is het altijd het beste om uw arts te raadplegen voordat u alcohol consumeert tijdens het gebruik van dit medicijn.

Stop met het gebruik van Eklira Genuair en zoek onmiddellijk medische hulp als u ernstige ademhalingsproblemen ervaart na het gebruik van dit medicijn.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Eklira Genduair