Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Femodene

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Femodene kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Femodene?

Femodene is een gecombineerd anticonceptiemiddel dat wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen. Bent u op zoek naar informatie over het online kopen van Femodene, het bestelproces of de veiligheid van online bestellen? We geven u graag de antwoorden.

  • Dosering: Ethinylestradiol/Gestodene 30 µg/75 µg
  • Prijs Femodene (incl. online consult): 3 maanden – vanaf € 57,25

De voordelen van online aanschaf van Femodene

Femodene kan online worden gekocht bij erkende apotheken en op voorschrift van een arts. Online aanschaf heeft diverse voordelen ten opzichte van aanschaf via de lokale apotheek. Het is bijvoorbeeld veel gemakkelijker om online prijzen te vergelijken. Uit ons onderzoek blijkt verder dat men het praktisch vindt dat men niet langer het huis uit hoeft om de medicatie te bestellen en op te halen. Dit bespaart ook nog eens veel tijd, doordat u niet langer rekening te houden heeft met reistijden en wachttijden.

De online prijzen van Femodene

We adviseren om online prijzen te vergelijken van dit geneesmiddel, zodat u de juist prijs-kwaliteitsverhouding kunt vinden. Wanneer u vergelijkt zal opvallen dat de prijsopbouw per aanbieder kan verschillen. Sommige aanbieders tonen in eerste instantie alleen een prijs voor de medicatie, terwijl andere aanbieders direct een totaalprijs laten zien inclusief extra kosten zoals verzendkosten en kosten voor een medisch consult. Het is belangrijk om de juiste bedragen te vergelijken.

Zo bestelt u medicatie online

Het proces van online bestellen van Femodene is meestal eenvoudig. Over het algemeen gelden de volgende stappen:

  1. U selecteert de gewenste verpakking en voegt het product toe aan uw winkelwagen;
  2. Vervolgens volgt u de instructies om uw bestelling af te ronden. U moet mogelijk uw verzendgegevens invoeren en een geldig recept uploaden voordat u uw bestelling plaatst;
  3. Heeft u nog geen recept? Dan is het bij sommige aanbieders mogelijk om een medische vragenlijst in te vullen. Hierin geeft u meer informatie over bijvoorbeeld uw huidige medicijngebruik en uw medische historie;
  4. Een gekwalificeerd arts beoordeelt uw bestelling en checkt of de gewenste medicatie inderdaad voor u geschikt is;
  5. Na akkoord van de arts wordt de medicatie snel en discreet naar u verzonden.

Online bestelproces Femodene

Veilig online bestellen? Dit zijn onze tips!

Online medicatie bestellen is veilig, maar er zijn een aantal zaken die u daarbij in het oog moet houden. We adviseren om in ieder geval op de volgende dingen te letten:

  • Bestel geen medicatie bij een niet-gecertificeerde aanbieder. Bestelt u receptplichtige medicatie, maar wordt er niet om een recept of medische vragenlijst gevraagd? Dan bent u waarschijnlijk bij een niet-gecertificeerde aanbieder terecht gekomen;
  • U kunt de vergunningen van een aanbieder zelf nakijken via een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl. Hier kunt u direct zien of de door u gevonden aanbieder voldoet aan de vergunningscriteria;
  • De veiligheid van de website van de aanbieder is ook belangrijk. Deel nooit persoonlijke gegevens wanneer u hier twijfels over heeft. Kijk bijvoorbeeld na of in de browser voor de websitenaam https staat en niet alleen http.

Betaling van uw online bestelde medicatie

Bij online apotheken kunt u betalen met verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, betaalpassen, PayPal en soms bankoverschrijvingen. Kies de betaalmethode die u het beste kent en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Betaalmethodes Femodene

Bijwerkingen

Gewichtstoename, buikpijn, hoofdpijn, misselijkheid, stemmingswisselingen en pijnlijke borsten komen in ongeveer 10 procent van de gevallen voor. Een verandering in de seksdrive, migraine, vergroting van de borsten, het vasthouden van vocht en huidirritatie komen in ongeveer een procent van de gevallen voor. Daarnaast zijn er nog klachten die zelden voorkomen, maar die wel zeer belangrijk zijn om in het oog te houden. Het gaat dan bijvoorbeeld om problemen met overgevoeligheid, of een beginnende ontwikkeling van borstkanker. Wanneer overgevoeligheid wordt opgemerkt, dan is het vooral belangrijk om direct de inname te stoppen. Een dokter kan dan bekijken wat het best hieraan gedaan kan worden.

Femodene bijsluiter

Wanneer Femodene niet gebruiken

Femodene gebruiken wordt afgeraden in een aantal situaties. Wanneer een patiënt problemen heeft gehad met bloedstolsels in de benen of longen, of die nu heeft. Wanneer een operatie aanstaande is. Wanneer er hartproblemen bekend zijn of wanneer ooit een hartaanval ervaren is. In het geval van diabetes, hoge bloeddruk of hoog cholesterol. In het geval van migraine met aura. Ook leveraandoeningen, ontstekingen aan de alvleesklier en een geschiedenis met kanker kunnen goede redenen zijn om het gebruik af te raden. In zulke gevallen kan beter worden gekozen voor andere methodes van anticonceptie.

Actieve bestanddelen

Ethinylestradiol en gestodeen, dat zijn de werkzame bestanddelen die in dit middel te vinden zijn. Dit zijn kunstmatige varianten van hormonen die normaal gesproken ook in het vrouwelijk lichaam voorkomen. Door de toevoeging van deze hormonen kan het lichaam in een staat worden gebracht waarbij het lijkt alsof de eisprong heeft plaatsgevonden.

Vragen over Femodene? Wij beantwoorden ze graag!

Volg de instructies van uw arts goed op als u medicatie gebruikt. Overleg met uw arts als u vragen heeft. Daarnaast raden we aan om voor het eerste gebruik de bijsluiter door te lezen. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat de juiste instructies zijn voor gebruik. Heeft u vragen over het gebruik of het bestellen van Femodene? Kijk dan ook eens in onderstaande lijst met veelgestelde vragen die we voor u beantwoord hebben.

U kunt Femodene aanschaffen via diverse aanbieders. We adviseren om medicatie alleen aan te schaffen bij gecertificeerde online aanbieders.

Voor de aanvraag van dit geneesmiddel is een recept nodig, maar soms is het mogelijk om dit te verkrijgen door een medische vragenlijst in te vullen. Informeer bij de door u gekozen aanbieder naar de mogelijkheden.

De prijzen van medicijnen kunnen verschillen per aanbieder. We raden daarom aan prijzen te vergelijken voordat u tot aanschaf overgaat.

Doorgaans duurt verzending van medicatie enkele werkdagen. Levertijden kunnen echter per aanbieder en geneesmiddel verschillen. Informeer bij vragen hierover bij de specifieke aanbieder.

Femodene is een combinatiepil die twee verschillende hormonen bevat, een oestrogeen en een progestageen, die samenwerken om de ovulatie te onderdrukken en de kans op zwangerschap te verminderen.

Volg de instructies van uw arts voor het juiste gebruik van Femodene. Neem elke dag één pil op hetzelfde tijdstip in, zonder onderbrekingen.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer misselijkheid, hoofdpijn, stemmingswisselingen en gevoelige borsten. Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Gebruik Femodene zoals voorgeschreven door uw arts. U kunt het blijven gebruiken zolang u bescherming tegen zwangerschap nodig heeft.

Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om Femodene te gebruiken als u ouder bent dan 35 jaar en rookt, vanwege het verhoogde risico op bijwerkingen zoals bloedstolsels.

Raadpleeg de bijsluiter of neem contact op met uw arts voor instructies als u een pil bent vergeten in te nemen.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen