Synphase

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Synphase kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Synphase is een anticonceptiepil die de werking van lichaamseigen hormonen progesteron en oestrogeen nabootst. Dat doet het doordat de werkzame stoffen erin een synthetische variant van deze hormonen betreffen. Op die manier ka het vrouwelijk lichaam in een staat worden gebracht waarin zwanger worden niet mogelijk is. Daardoor kan er veiliger aan seksuele activiteit worden deelgenomen. Wel geldt dat alleen bij de exacte wijze van gebruik deze bescherming tegen zwangerschappen voor 99 procent kan worden gegarandeerd. In andere gevallen is dit niet zo. Let daarnaast ook op een aantal belangrijke andere zaken.

  • Dosering: Ethinylestradiol – Norethisterone
  • Prijs Synphase (incl. online consult): 3 maanden – € 73,25

Wat zijn de bijwerkingen van Synphase?

Als het gaat om de bijwerkingen van Synphase, dan is het vooraf belangrijk om te zeggen dat een heel klein aantal gebruikers, minder dan 1 procent, te maken krijg met hartklachten, allergie, vormen van kanker of bloedstollingen. Iets vaker voorkomend zijn minder gevaarlijke bijwerkingen zoals buikpijn, misselijkheid, diarree, braken, hoofdpijn, pijn of spanning in de borsten, verandering in de eetlust, verandering in de zin in seks, onregelmatige bloedingen of het wegblijven van bloedingen, duizeligheid, sufheid, slaperigheid en acne. Deze klachten zullen in de meeste gevallen ook snel weer wegtrekken. Is dit net het geval, waarschuw de arts.

Hoe is Synphase te gebruiken?

Synphase moet dagelijks worden ingenomen. De pil moet iedere dag op hetzelfde tijdstip worden genomen en mag niet gekauwd of vermalen worden. De gehele pil moet met water worden doorgeslikt. Dit doet een gebruiker gedurende 21 dagen vanaf de eerste dag van de menstruatie. Daarna volgen 7 dagen zonder gebruik. Na de zevende vrije dag is de cyclus van 28 dagen rond. Op de eerstvolgende dag wordt dan aan een nieuwe strip begonnen en zal weer 21 dagen een pil moeten worden ingenomen. Dit moet worden blijven gedaan zolang zwangerschappen voorkomen moeten worden.

Inhoud van de verpakking

In een verpakking van Synphase zitten één of meerdere strips, afhankelijk van de grootte die gekozen is. Deze strips bevatten elk 21 pillen. Een strip is nodig voor één cyclus. Naast deze pillen is er ook een papier in de verpakking te vinden. Dit is de bijsluiter. Hierop is het gebruik en de andere relevante informatie nogmaals weergegeven.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen